Şimdi Ara

Galatasaray Salih Dursun İle Anlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başarılı oyuncunun menajeri Cengizhan Hıncal, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Transferin 1-2 gün içerisinde bitmesini bekliyoruz. Yüzde 90 olasılıkla bu transfer gerçekleştir. Salih çok heyecanlı; günde 10 kez beni arıyor” dedi.

FUTBOLCU TAKASI OLMADI; ŞİMDİ DİĞER FORMÜL KONUŞULUYOR. CUMA GÜNÜNE KADAR NETLEŞİR
    Hıncal, “Önce futbolcu takası konuşuluyordu. Amrabat veya Ceyhun, takasta önerilmişti. Amrabat gitmek istemedi. Ceyhun’u da Galatasaray bırakmadı. Bu formül olmadı. Şimdi para yoluyla bu transferin gerçekleşmesi için görüşülüyor. Büyük ihtimalle 1-2 gün içerisinde netleşecek. Kulüpler belli bir noktaya geldi. Cuma gününe kadar olumlu sonuçlanır diye tahmin ediyor” dedi.
    ÇOK HEYECANLI, BENİ GÜNDE 10 KEZ ARIYOR. BANA GÖRE GALATASARAY’DA ÇOK BAŞARILI OLACAK
    Galatasaray’ın Salih’i 6 aydan bu yana takip ettiğini belirten Cengizhan Hıncal, “Yabancı sınırlaması da etkili oldu diye düşünüyorum. Salih genç bir oyuncu; milli takıma kadar yükseldi. Salih’in Galatasaray’a çok faydalı olacağını düşünüyorum. Salih şu anda çok heyecanlı. Bir an önce transferin gerçekleşmesini bekliyor. Günde en az 10 kez arıyor. ‘Ne oldu; bitti mi?’ diye. İki gün içerisinde netleşecek. Ben de Galatasaray’da futbol oynadım. Altyapıdan A Takım’a kadar yükseldim. İnanıyorum ki Salih, Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edecek” şeklinde konuştu.
    BEŞİKTAŞ DA İLGİLENDİ
    Cengizhan Hıncal, Beşiktaş’ın da Salih’le ilgilendiğini duyduğunu; ancak kendilerine net bir teklifin gelmediğini sözlerine ekledi.

Adam burda belli etmiş geleceğini

• Bu çocuk gönülden Galatasaraylı. Faydalı olur bize
  • keşke sınırsız çizselermiş
  • Karakterini belli etmiş birisi, açıklamalarını beğenmiştim baya, umarım futbolu da o kadar iyidir, pek takip etmiyordum kendisini...
  • Açıkçası modern bir bek değil , ancak defansif yanı iyi ...

En azından iyi bir alternatif olur
  • Çarşıdan aldım Telles eve geldim Salih Dursun... Telles gelememiş tellere takılmış....
  • sabriden kurtulduuukk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

Çarşıdan aldım Telles eve geldim Salih Dursun... Telles gelememiş tellere takılmış....

adamlara teminat paraları bile peşin gönderildi be kardeşim neyin peşindesiniz?
  • SAbri feat Eboue "Almayın şu adamı"
  • telles bugünde gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesisfb07

telles bugünde gelmedi

Belhanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Çarşıdan aldım Telles eve geldim Salih Dursun... Telles gelememiş tellere takılmış....

O senin düşüncen.. Yok daha kesin birşey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Teminat ne demek?
    Teminat mektubu para değildir ki peşin gönderilsin?
    Anlaşılan biraz kafan karışmış
  • quote:

telles bugünde gelmedi

Al sana
     Galatasaray Salih Dursun İle Anlaştı

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

quote:

quote:

Teminat ne demek?
    Teminat mektubu para değildir ki peşin gönderilsin?
    Anlaşılan biraz kafan karışmış

kafam karışmadı sadece söylemek istediğimi anlatırken karıştırmışım hepsi bu. sonuçta bu adam kesin gelecek rahat olun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

quote:

telles bugünde gelmedi

Belhanda

Topla bulusan CARDOZOOOOO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.