Şimdi Ara

galatasaray öğrenci bilet seçeneği açsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir galatasaray taraftarı olarak her maça gitmek istiyorum. ama her maç 30 tl. sonuçta öğrenciyiz. ben karda kışta giderim. evim metrobüsle 30 dk.
    öğrencilere özel indirimli bilet olayına falan girilse hem statta her maçta taraftar toplar.
    zaten bonus card ile vip seyircilere parası olanlar yeterinc para kazandırıyor. en azından hadi yeni statta olmasada, ligin ilk yarısına kadar ali samiyen maçları için böyle birşey olsa ya!!
    yeni statta da devam edebilir tabi.

• imkansız yeni açık trübünü için böyle birşey yapacaklarını pek sanmam bu öğrenci indirim olayları sadece kombineler için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda1811

imkansız yeni açık trübünü için böyle birşey yapacaklarını pek sanmam bu öğrenci indirim olayları sadece kombineler için geçerli

kombinelerde öğrenci indirimi var diyosun yani? hiç görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

Orijinalden alıntı: arda1811

imkansız yeni açık trübünü için böyle birşey yapacaklarını pek sanmam bu öğrenci indirim olayları sadece kombineler için geçerli

kombinelerde öğrenci indirimi var diyosun yani? hiç görmedim

yeni stad için mi yoksa en son sami yen için çıkan kombineler için mi ?

Ben her ikisini cevaplayayım

sami yen için yarım sezon 250 liraydı öğrenciye

Yeni sezon aslantepe için ise bir indirim var ama net fiyatları bilmiyorum şu an

• kuzey ve guney tribunde indirim olacak arkadaslar... 1.5 sezonluk ogrenci kombinesi 575 liraya fln geliyor ama bu sefer suistimal edilmesin diye turnikelerde ogrenci kombineleri uyari verecek ve ogrenci karti soracaklarmis, aksi halde kombinenin iptaline dahi gidebilir dendi... cok suistimal edildi cunku bu asy de... calisan isi gucu olan capulcular bile gidip ogrenci kombinesi aldi sonra benim ogrenci kardeslerim karaborsa biletlerle giriyor maca..
  • stat gelirleri çok önemli. en çokda fenerbahçe kazanıyor. sanırım en düşük biletleri 50-60 lira ve stad full. 30 lira bence az.
  • Keşke inönü 30 lira olsada gitsem her maça bizde 50 - 60
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.