Şimdi Ara

Galatasaray LisanslıTaraftar Çakmağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
9
Favori
11.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Saat Alan Üyeler : @ReCKLeSS17 @Fatihli52 @Levent. @wampaa @fatih.ozmen @apollonx @bensende @Lorik.Cana @kemaleuro @Jeune Ottoman @cermin007 @Chaoss @berke1235 @asilemre @AC DC @ Revenge® @caglar89 @DarkScout34 @SarıPaşa1938 @TurkhisPower @xxXarkantosXxx @
    wheaston
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiz -- 7 Haziran 2013; 23:24:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bunlar sıfırmı 2. elmı markaları nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belalan52

bunlar sıfırmı 2. elmı markaları nedir.

Hepsi sıfırdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiz -- 20 Ocak 2012; 20:43:14 >

• @ Jeune Ottoman nickli kullanıcıya bir adet A-2 kodlu saatten gönderilmiştir.

@ berke1235 nickli kullanıcıya bir adet A1,bir adet A8 ayrılmıştır.

• Takip... A4-A8-A15-A17 beğendim
  • İzmirden 2.takip
  • takip geçen kuzenim 70 TL ye almış aynısından :)
    bende 2 tane alsam mı diye düşünüyorum bi ikram yokmudur yav :)
    2 alana 1 bedava süpeer vallaha :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cimbom'da Ribery şoku
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler fazla takipte kalmayın dolar bu şekilde gittiği sürece fiyatlar böyle

• ke$ke bu modellerin dijital ekranlilarida olsaydi hemen alirdim bi tane :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mest47

ke$ke bu modellerin dijital ekranlilarida olsaydi hemen alirdim bi tane :(

Hangi modelin hocam,isterseniz burada olmayan led saat modelleride var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiz

quote:

Orijinalden alıntı: mest47

ke$ke bu modellerin dijital ekranlilarida olsaydi hemen alirdim bi tane :(

Hangi modelin hocam,isterseniz burada olmayan led saat modelleride var.

Merhaba Hocam Mesela A2 yada A12 diyeceğim ama şöyle söyleyeyim aslında dijital ekran olmasından ziyade , benim jaga marka saatim vardı çok severek uzun yıllardır kullanıyordum kayışı koptuğu için ve kayışının aynısını bulamadığım için bu aralar arayış içindeyim ama nedense onun kadar güzelini hiç bulamadım.Alttaki ilk iki resim benim kayışı kopan saatin netteki resimi diğerleride ona alternatif olarak almayı düşündüğüm benzer saatler.Ben genelde çerçevesi yuvarlak değilde kare şeklinde ve kayışında saatin çerçevesi genişliğinde olan saatleri severim resimde örnek gösterdiklerim gibi veya onlara çok yakın tiplerde modellerin varsa eğer çok sevinirim ve almak isterim
    Elinizde mevcut ise bir zahmet bana resimlerini yollarsanız çok makbule geçer

• Bende sizin gibiyim yuvarlak saat takmam,aslında elimde spor bi model vardı bugün satıldı.Ama o saatin resmini çekip p.tesi buraya eklerim.Eğer beğenirseniz sipariş veririm.Metal kordonlumu istiyorsunuz,deri veya silikonmu ?

• quote:

Bende sizin gibiyim yuvarlak saat takmam,aslında elimde spor bi model vardı bugün satıldı.Ama o saatin resmini çekip p.tesi buraya eklerim.Eğer beğenirseniz sipariş veririm.Metal kordonlumu istiyorsunuz,deri veya silikonmu ?

hocam ilk tercihim slikondur deridede olabilir ama genelde spor tarzi saatleri sevdigim icin slikon tercihimdir,bide yukaridaki resimdekilere benzer bi$ey olursa cok sevinirim.
  • Yapılacak şey mi şimdi bu dostum ya 10 lira daha verip 2 saat daha almak vardı Bi 10 lira daha göndersem 2 saat gönderirmisin Kargo ücretini de ben karşılıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Yapılacak şey mi şimdi bu dostum ya 10 lira daha verip 2 saat daha almak vardı Bi 10 lira daha göndersem 2 saat gönderirmisin Kargo ücretini de ben karşılıyım

istediğin saat olsun seç 2 tane benden sana hediye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Yapılacak şey mi şimdi bu dostum ya 10 lira daha verip 2 saat daha almak vardı Bi 10 lira daha göndersem 2 saat gönderirmisin Kargo ücretini de ben karşılıyım

istediğin saat olsun seç 2 tane benden sana hediye

Dostum sana yük olmasın sonra Senin kadar iyi bir insan uzun zamandır görmüyorum.Forumda bir süredir sürekli hediye v.b. dağıtıyorsun gerçekten Dünyada senin gibi insanlara ihtiyaç var :) Sana fazla yük olmayacaksa kırmızı japon led çok hoşuma gitti :)

• Cuma günü kargoya veririm,ama şubeden teslim alırsan bence daha iyi olur.çünkü teslimata çıkarmazlarsa bayramdan sonraya kalır

• quote:

Cuma günü kargoya veririm,ama şubeden teslim alırsan bence daha iyi olur.çünkü teslimata çıkarmazlarsa bayramdan sonraya kalır

Sağol dostum Acelesi yok o kadar bayramdan sonra gelse de olur :)
  • ya bende almayı düşünüyorum sırf bunun için üye oldum ama özelden sana nasıl mesaj atıcağımı bilemiyorumm
  • verdiin e-maildi galibada ekledim olmadı galiba ??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.