Şimdi Ara

galatasarayımızın uefa kupasını aldıktan sonra gazete manşetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben nezamandır galatasarayımızın uefa ve süper kupayı aldıktan sonra türkiye ve avrupadaki gazetelerde çıkan haberleri arıyorum bulabilenler haberi gazetesiyle birlikte koyabilirler mi yardım ederseniz sevinirim..

     galatasarayımızın uefa kupasını aldıktan sonra gazete manşetleri







  • ben bi tane bulmuştum ama bu avrupadaki gazeteler türkiyeden de bulan warsa bi zahmet
    INGILIZ BASINI

    The Guardian:


    Sinir savasi
    Arsenal sinir savasini kaybetti. G.Saray, uzatmalarda 10 kisi kalmasina karsin, tüm tahminleri altüst ederek kupayi kazandi. Arsenal, Hagi'nin oyun disi kalmasinda ortaya çikan altin firsati bile kullanamadi. Artik bu maçi unutmak zorundayiz.

    The Daily Telegraph:


    Hatirlanmayacak YARALARI VAR TABİİİİİİ
    Gazete, atilan penaltilarla Türk takiminin müzesine giden kupanin birkaç gün sonra Istanbul'daki G.Saray taraftarlari disinda hiç kimse tarafindan hatirlanmayacagini öne sürdü.


    The Independent:

    Penalti belasi
    Arsenal'in kaçirdigi penaltilarin kupanin kaybedilmesine neden oldugunu yazan gazete, Hagi ve Popescu'yu överken, Hakan Sükür'ün de iyi bir performans sergiledigini vurguladi.

    ITALYAN BASINI

    La Gazzetta dello Sport:


    Bilek hakkiyla
    Türkler ilk kez bir Avrupa Kupasi'ni bileklerinin hakkiyla kazandilar. Taffarel kurtarislari ve penalti atislarindaki sansi ile büyük rol oynadi. Türkler Avrupa'ya ders verdi. Zoff'u alarma soktu.


    Corriere dello Sport:


    Renk kattilar
    Ilk kez bir Türk takimi kupayi kucakladi. Galatasaray, bu sezon Avrupa Kupalari'na renk katti, elemedigi takim kalmadi. Golcü Hakan Sükür'ün bir topu direkten döndü.


    RAI-3 TV:


    Türklerin büyük günü
    G.Saray, bu sezon Avrupa Kupasi'na renk katti. Buraya kadar gelmesi asla rastlanti degil. Türk futbolunun en büyük günü. G.Saray'in kupayi almasi bize bir uyari. Türk Milli Takimi, Italya karsisina G.Saray'in iskeleti ile çikacak.


    YUNAN BASINI

    To Vima:


    Rüya gerçek oldu
    G.Saray mucize yaratti, Türkler Avrupa'yi yendi. Rüya gerçek oldu. UEFA Kupasi’nin kül kedisi sonuca ulasti. Pabucun sahibi bulundu ve güzel prensi evine ***ürdü. Türkler öylesine eglenip sarki söylediler ki, neredeyse onlarin sarkilarini bu yakada duyacaktik.

    Ta Nea:


    Anadolu yildizi parladi
    Anadolu yildizi parladi. G.Saray, Avrupa devlerini yenerek zirveye çikti. Basarinin mimari Fatih Terim'i kutlamak gerekiyor. Çünkü Fatih Terim genç oyuncularin coskusuyla olgun oyuncularin tecrübesini biraraya getirerek örnek bir takim yaratti.


    Elefteros Tipos

    Pasalar kazandi
    Pasalar kazandi. Milyonlarca Türk sporseverin rüyasi gerçek oldu. Bu yilki UEFA Kupasi'ndaki sürpriz takim G.Saray. Arsenal'i penaltilarla yenerek Türkiye'ye ilk Avrupa Kupasi'ni getirdiler.

    El Mundo Deportivo:


    Tarihi sonuç
    G.Saray'in oyuna hakim oldugu ön plana çikii. G.Saray, muhtesem bir final sonucunda tarihe geçti.

    As Gazetesi

    Taffarel set çekti
    Türklerin kupalardaki ilk sampiyonlugu. Arsenal ilk yarida oyuna hakimdi. Ancak Taffarel karsisinda tehlike yaratamadilar.


    El Pais Gazetesi:


    Zor galibiyet
    ‘‘G.Saray'in zor galibiyeti’’ basligini kullandi ve ‘‘Türkiye, tarihinde ilk kez Avrupa'da ilk siraya çikti’’ diye yazdi. Hagi ve Hakan Sükür'den övgüyle söz etti.


    ALMAN BASINI

    Bild


    Bogaz’da deprem
    Nefesleri kesen penalti atislari sonunda Arsenal'i 4-1 yenen G.Saray, UEFA Kupasi'ni kazanan ilk Türk takimi olarak büyük bir basariya imza atti. G.Saray'in kupa zaferi Bogaz'da deprem yaratti.


    RTL


    Cesur yürek
    Cesur futbolun karsiligi... G.Saray, yürekli oyununun karsiligini kupayi kazanmakla aldi. Hagi'nin kirmizi kart görmesinden sonra bile defansta hata yapmadan kontrollü oynayan G.Saray, Arsenal'i hakkiyla yendi.


    BR3:

    Presle bogdu
    Arif'in heyacani, Hagi'nin siniri... G.Saray, rakibini presle bogdu, gol firsati vermedi. Arif'in heyecani, Hagi'nin siniri kupayi tehlikeye soktu, ancak Taffarel, UEFA'da mutlu sona imzasini atti.


    RUS BASINI

    Inter-Tass:


    Isteyen kazandi.
    Oyundan önce birçok otorite, Arsenal'i favori görüyordu. Bunun nedeni de Türkler'in finale dek ulasmalarinin onlar için zaten harika bir sonuç oldugunu düsünmeleri. Ancak Fatih Terim'in liderligindeki futbolcularin, onurlu bir kupayi kazanma istegi, Ingilizler'in motivasyonundan üstün geldi.Heykeli dikilecek adamlar Belçika’nin La Libre Belgique gazetesi, Taffarel basta olmak üzere, tüm G.Saraylilari göklere çikardi.


    La Derniere Leure Les Sports:


    Türkler cennette
    ‘Türkler Cennette’’ baslikli haberinde, ‘‘Tarihi bir maç. G.Saray hakettigi zafere ulasti. Türk takimi muhtesem, bugüne dek görülmemis bir destan yazdi’’ yorumunda bulundu. ‘Bugüne dek hiçbir Türk takimi bu performansi göstermemisti'' dedi ve ‘‘Istanbul’a heykeli dikilecek adamlar’’ olarak degerlendirdigi sari kirmizili futbolculara övgüler yagdirdi. Gazete Taffarel'in galibiyette oynadigi önemli rol üzerinde durdu.


    HOLLANDA BASINI

    De Telegraaf:


    Popescu zafere sutladi
    Türk futbolu için tarihi bir gün. G.Saray, UEFA Kupasi'ni büyük bir gururla Istanbul sokaklarinda dolastiracak. Türkiye sampiyonu Türk futbol tarihinde ilk kez Avrupa'da kupa kazandi. Popescu Türkler'i tarihi zafere sutladi. G.Saray daha dayanikli çitki.

    Algemeen Dablad


    Nihayet büyük ödül
    Tarihi zafer. Galatasaray penalti atislarinda UEFA Kupasi'ni kazandi. Nihayet büyük ödül.


    De Volkskrant


    Hak edenin
    Devamli haksizliga ugrayan G.Saray emeginin karsiligina aldi. Tarihinde ilk kez bir Avrupa kupasini kucaklayan Türk takimi bunu neden hak ettigini ikinci yarida ortaya koydu.


    FRANSIZ BASINI

    L'Equipe


    Avrupa Kalitesi
    Avrupa'nin en ünlü spor gazetelerinden L'Equipe ise, Cimbom'un basarisini, ‘‘Avrupa Kalitesi’’ basligiyla mansetten okuyucularina duyurdu. Fransiz gazetesi, G.Saray'in hakli bir zafer kazandigini yazdi.

    France-3 Televizyonu

    Türkler, Avrupa'da
    Türkiye'de bir futbol takimi ilk kez bir Avrupa Kupasini aldi. G.Saray, tam bir sinir savasi seklinde geçen maçtan zaferle ayrildi.


    Liberation


    Maça hükmettiler
    ‘‘Sahada Türkler daha iyi organize oldular ve maça hükmettiler’’ ifadesini kullandi. G.Saray'in çok önemli firsatlar kaçirdigini kaydeden gazete, kaleci Taffarel'in oyunundan da övgüyle söz etti.




  •  galatasarayımızın uefa kupasını aldıktan sonra gazete manşetleri



     galatasarayımızın uefa kupasını aldıktan sonra gazete manşetleri











    Ne günlerdi, bize bu güzel günleri yaşatan GALATASARAYIMIZA teşekkürler... İnşaallah yine o güzel günler yakın olsun diyorum.

    İyi ki varsın Galatasaray, İyi ki varsın Cim bom bom!

    Konu için ve hatırlatma için teşekkürler.




  • ooofff off ne günlerdi
  • Hakikaten mükemmel günlerdi fenerli olmama rağmen çok sevinmiştim başta galatasaraylılar fenerlisi bjk lisi ts lisi herkesi zıplattı hoplattı 2000 avrupa şampiyonası çeyrek final başarısına 2002 Dünya kupası üçüncülüğüne zemin hazırladı Şimdi insanları futboldan tiksindirdiler

  • Deneme

  • 6. sınıftaydım, sSınıf tahtası baştan aşağı karalanmış ,Yusuf diye bir çocuk vardı eleman 20 sıranın üstünde zıplayarak geçirdi günü . Tek pişmanlığım keşke kameramız olsaydı da bir sekans foto çeksek bile razıydım. Müthişti . Aynı mutluluğu sınıfça yaşayamadık zira grup maçları bitmeden karnemizi alıp ortaokulu bitirmiştik.


    Bir nesil silme Galatasaraylı oldu , maalesef devamı gelmedi. Başka Türk takımı da değil kupa finale kalamadı.

    Şimdilerde ise kupa 3'te bile dayak arsızı yapıp gönderiyorlar. Sorarlarsa da büyük takım diyorlar. Pehh




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Mayıs 2023; 9:57:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.