Şakamızın siz]/b]...Biri demiş ki gs bulur Fb alır....Neyin kafasını yaşıyonuz hayret bişi yaw...Amrabat ve Hasan Ali'yi siz mi buldunuz,hakkaten balatalar gitmiş sizde...Pintilik etmeyin kardeşim...sonra biz alınca ağlıyorsunuz...Bknz Stoch...
Ayrıca camia farkı bu olayda görülmüştür...Bir takım düşünün ilgilendiği oyuncuyu maçtan önce ister,bir diğeri ise maçlar oynandıktan sonra....30 Tane oyuncuyu maçlardan önce istediniz oyuncuların kafasını karıştırıp maçı kendinize getirdiniz...Ünal efendi de Ahlaktan bahsediyor...O ahlak senin ağzına yakışmıyor Ünal efendi...
Sen bu şekilde konuşursan, inan bana kimse seni kaale alıp cevap vermez. Millet alıntı yapıp laf sokar sadece.
Düşüncelerini biraz daha düzgün ifade etsen daha doğru olmaz mı ? Hem burada seviyeli bi sohbet olur, hem de ne derdimiz tasamız varsa dökeriz ortaya.
Senden nefret ediyom birader, ortamı germemeye çalışıyon, herkes ile düzgün konuşuyon.Bıktım la senden ben nefret tohumları, kavga kan görmek istiyom.Ya Provakatör ol yada git ekonomi bölümlerinde takıl
Kesinleşmiş bir olay yok , Bu transfer olaylarında GS nin yaptıklarınıda Kayseri kaç kere afişe etti ve adamlar satmıyor işte.Galatasaray onunla konuştu diye Fener alınca kötü kakamı oluyor ? Lisedeki gibi "ben o kıza teklif ettim kabul etmedi , sende edemezsin" muhabbetlerine girenler ya hala liseli ya da onun kafasında yaşıyor..
Bizim Amrabat haberi de ilk devre maçımız oynandıktan sonra çıkmıştı maçta beğendiğimiz için ilgilenmiştik..Ona ayartma diyenler buna da desin bakayım ayartma diye..
quote:
Orijinalden alıntı: uranus
quote:
Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn
quote:
Orijinalden alıntı: Faux Carnival
Helal olsun boyle bir sey varsa! Ama alistik artik... Galatasaray bulur, Fenerbahce 3 kurus fazla paraya, yalanla, dolanla, oyunla alir. Diyecek hicbir laf kalmadi.
Kafan güzel sanırım, yalan dolan ile aldatma ile nasıl transfer yapılıdığını sizde gördük.Biz kimsenin futbolcusunu ayartmaya çalışmadık hatta etik olmadığını bildiğimiz için ilk olarak hep takım yetkilileri ile masaya oturduk.
Hiç sorma yahu kerataya çok pis içim ısındı, sadece avatarımda değil.Laptop'un ve telefonunda ekran görüntüleri aynı Vallaha içimde bir çocuk özlemi oldu
selçuk inan fenerbahçede
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
quote:
Orijinalden alıntı: bystander1907
Şakamızın siz...Biri demiş ki gs bulur Fb alır....Neyin kafasını yaşıyonuz hayret bişi yaw...Amrabat ve Hasan Ali'yi siz mi buldunuz,hakkaten balatalar gitmiş sizde...Pintilik etmeyin kardeşim...sonra biz alınca ağlıyorsunuz...Bknz Stoch...
Ayrıca camia farkı bu olayda görülmüştür...Bir takım düşünün ilgilendiği oyuncuyu maçtan önce ister,bir diğeri ise maçlar oynandıktan sonra....30 Tane oyuncuyu maçlardan önce istediniz oyuncuların kafasını karıştırıp maçı kendinize getirdiniz...Ünal efendi de Ahlaktan bahsediyor...O ahlak senin ağzına yakışmıyor Ünal efendi...
Sen bu şekilde konuşursan, inan bana kimse seni kaale alıp cevap vermez. Millet alıntı yapıp laf sokar sadece.
Düşüncelerini biraz daha düzgün ifade etsen daha doğru olmaz mı ? Hem burada seviyeli bi sohbet olur, hem de ne derdimiz tasamız varsa dökeriz ortaya.
Senden nefret ediyom birader, ortamı germemeye çalışıyon, herkes ile düzgün konuşuyon.Bıktım la senden ben nefret tohumları, kavga kan görmek istiyom.Ya Provakatör ol yada git ekonomi bölümlerinde takıl
Eyvallah hocam, sağolasın, ne diyim.
2 gün önce Kayseri'yle maç yapılıyor ve sonra bu haberler çıkıyor. Fenerbahçe Şekip Mosturoğlu ile etik nasıl olur herkese ders veriyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: uranus
quote:
quote:
Helal olsun boyle bir sey varsa! Ama alistik artik... Galatasaray bulur, Fenerbahce 3 kurus fazla paraya, yalanla, dolanla, oyunla alir. Diyecek hicbir laf kalmadi.
Kafan güzel sanırım, yalan dolan ile aldatma ile nasıl transfer yapılıdığını sizde gördük.Biz kimsenin futbolcusunu ayartmaya çalışmadık hatta etik olmadığını bildiğimiz için ilk olarak hep takım yetkilileri ile masaya oturduk.
Hiç sorma yahu kerataya çok pis içim ısındı, sadece avatarımda değil.Laptop'un ve telefonunda ekran görüntüleri aynı Vallaha içimde bir çocuk özlemi oldu
evet ya maşallah nazar değmesin çok tatlı ve sevimli bir velet..
raad olun 2 oyuncuda sezon sonu gs de ft hurmacı ile anlaştı culio + çağlar + batdal + 5 m civarı para
Aziz Yıldırım bu senede dışarı çıkamayacak. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? O zaman transfer yapamayan şimdi hiç yapamaz.
işin içinde hayseri varsa heran herşey olabılır bakarsın m.topuz gibi verirler 9 m. euro alırlar hatta daha fazlası. adamlar zaten bize uyuz
olursa iyi olur ama kayserispor a haber vermeden oyuncularıyla görusen takımın taraftarı olupta bize laf sokanlar güldürüyosunuz bizi neymis gs bulmus fener almıs hep yalan dolanmıs bu amrabat nerde oynuyo afrikanın bagrından kopmus tanınmamıs yeni bir drogba'mı ki gs bulsunda fb alsın. bu adam zaten bizim ulkemızde oynayan takımımıza gol atmıs bir arkadas. iyi bir oyuncuyu transfer etmek istemekte bence normal bir durum tabiki sıtoç meselesinden canı yananlar bir anda onu dusunup soylemıs olabilirler ama oda sizin yönetimin beceriksizligi yapıcak bır sey yok
quote:
Orijinalden alıntı: KNu23
olursa iyi olur ama kayserispor a haber vermeden oyuncularıyla görusen takımın taraftarı olupta bize laf sokanlar güldürüyosunuz bizi neymis gs bulmus fener almıs hep yalan dolanmıs bu amrabat nerde oynuyo afrikanın bagrından kopmus tanınmamıs yeni bir drogba'mı ki gs bulsunda fb alsın. bu adam zaten bizim ulkemızde oynayan takımımıza gol atmıs bir arkadas. iyi bir oyuncuyu transfer etmek istemekte bence normal bir durum tabiki sıtoç meselesinden canı yananlar bir anda onu dusunup soylemıs olabilirler ama oda sizin yönetimin beceriksizligi yapıcak bır sey yok
stoch a karşı cevap verildi tabii işinize gelen konuları hatırlayın sadece selçuk inan galatasaray da
quote:
Orijinalden alıntı: black winter
quote:
Orijinalden alıntı: KNu23
stoch a karşı cevap verildi tabii işinize gelen konuları hatırlayın sadece selçuk inan galatasaray da
valla işime geleni yorumlamakla elime bir kazanc gecmiyo sadece bir an sıtoç gibi olmasın olursa mutsuz olucak insanlara yazdım ben o cevabı ani 3 yerine 5 veripte bi adamı kacırdınız aynısı olabilir demek istedim ama yanlıs anlamıssınız yada ben anlatamamısım neyse kolay gelsin size :)
quote:
afrika dan socutlarla adam buldunuz sanki . kayserispor daki adamın neyini bulacaksın. Gs istemeden önce haberi yoktu sanki kimsenin amrabat dan
quote:
Böyle saçma bir yorum da yok. Sanki Burkina Faso liginden 2 tane adamdan bahsediyoruz. Zaten sol bek zaafiyetimiz olduğu belli. E kontenjan kısıtlı. Akla gelen ilk isim zaten Hasan Ali olacaktır. Amrabat'ın da oyunu ortada. Ali Turan vakasından sonra hala hangi yüzle oyuncu istersiniz Kayseri'den onu da anlamam ya zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
quote:
Böyle saçma bir yorum da yok. Sanki Burkina Faso liginden 2 tane adamdan bahsediyoruz. Zaten sol bek zaafiyetimiz olduğu belli. E kontenjan kısıtlı. Akla gelen ilk isim zaten Hasan Ali olacaktır. Amrabat'ın da oyunu ortada. Ali Turan vakasından sonra hala hangi yüzle oyuncu istersiniz Kayseri'den onu da anlamam ya zaten.
bknz:Beşiktaş-Mehmet Topuz bknz:Galatasaray-Stoch
Topuz içinde yaee zaten bizim topuza ihtiyacımız vardır.ııı kontenjanda kısıtlı. Stoch içinde yaee zaten bizim topuza ihtiyacımız vardır.ııı kontenjanda kısıtlı.
Senelerdir aynı bahaneler,aynı yalan dolanlar
Gs durmadan birilerini istiyor arkadaş,biz ne yapalım
Bugünde fernandes'i isterler,bizimkilerde lan bak Bjk'ta fernandes diye bir adam varmış,neyin nesi bilmiyoruz ama,Gs istediğine göre iyi topçudur,alalımda köşede dursun derler diye hayal kurmuştum ama..Olmadı..
Ambarat'In Fb'de düzenli olarak oynamasıda zor görünüyor ayrıca.Stoch oynarken dia bakıyor kenarda zaten,birde ambarat gelse,o nerede oynayacak?
quote:
adam uganda liginde oynuyor o yüzden gs keşfetti
quote:
Orijinalden alıntı: SudaYanAteşteBoğul
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
quote:
bknz:Beşiktaş-Mehmet Topuz bknz:Galatasaray-Stoch
Topuz içinde yaee zaten bizim topuza ihtiyacımız vardır.ııı kontenjanda kısıtlı. Stoch içinde yaee zaten bizim topuza ihtiyacımız vardır.ııı kontenjanda kısıtlı.
Senelerdir aynı bahaneler,aynı yalan dolanlar
Yalan dolanla işim olmaz bu tür konularda. Siz sadece konuşuyorsunuz, başka yaptığınız bir şey yok. Gösteriş için alınan Mehmet Topuz 3 senedir takımın en çok forma giyen oyuncularından birisi. Aziz Yıldırım elbette Topuz olayının sonlarına doğru egosuyla ısrarıyla aldı ama direk Beşiktaş istedi atlayalım desek 1 seneye yollardık. Stoch konusu ise lobi meselesi. Gs'ye gelirken Aziz Yıldırım Abramovic'i arayıp işi bağladı. Diyorum ya siz anca konuşursunuz. Çamur at izi kalsın. Böyle devam.