Şimdi Ara

Galatasaray istedi, Fenerbahçe Alıyor!(Bu ne şimdi????)(Amrabat) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cris

quote:

Orijinalden alıntı: SudaYanAteşteBoğul

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Helal olsun boyle bir sey varsa! Ama alistik artik... Galatasaray bulur, Fenerbahce 3 kurus fazla paraya, yalanla, dolanla, oyunla alir. Diyecek hicbir laf kalmadi.

Böyle saçma bir yorum da yok. Sanki Burkina Faso liginden 2 tane adamdan bahsediyoruz. Zaten sol bek zaafiyetimiz olduğu belli. E kontenjan kısıtlı. Akla gelen ilk isim zaten Hasan Ali olacaktır. Amrabat'ın da oyunu ortada. Ali Turan vakasından sonra hala hangi yüzle oyuncu istersiniz Kayseri'den onu da anlamam ya zaten.

bknz:Beşiktaş-Mehmet Topuz
    bknz:Galatasaray-Stoch

Topuz içinde yaee zaten bizim topuza ihtiyacımız vardır.ııı kontenjanda kısıtlı.
    Stoch içinde yaee zaten bizim topuza ihtiyacımız vardır.ııı kontenjanda kısıtlı.

Senelerdir aynı bahaneler,aynı yalan dolanlar

Yalan dolanla işim olmaz bu tür konularda. Siz sadece konuşuyorsunuz, başka yaptığınız bir şey yok. Gösteriş için alınan Mehmet Topuz 3 senedir takımın en çok forma giyen oyuncularından birisi. Aziz Yıldırım elbette Topuz olayının sonlarına doğru egosuyla ısrarıyla aldı ama direk Beşiktaş istedi atlayalım desek 1 seneye yollardık. Stoch konusu ise lobi meselesi. Gs'ye gelirken Aziz Yıldırım Abramovic'i arayıp işi bağladı. Diyorum ya siz anca konuşursunuz. Çamur at izi kalsın. Böyle devam.

sorduklarım cevabını vermedin,tıpkı başkanın gibi anca Galatasaray' a laf atarsınız.

Stoch Galatasaray a gelirken,ne oldu da bir anda Aziz yıldırım istedi?
    Mehmet Topuz Beşiktaş a gelirken hatta İstanbul da beşiktaş forması bile giymişken neden Aziz yıldırım istedi?

• Birgün herkes Fenerbahçeli olacak
  • fenerli basının amrabatın fiyatını arttırma çalışmalarıdır başka bişi olamaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Helal olsun boyle bir sey varsa! Ama alistik artik... Galatasaray bulur, Fenerbahce 3 kurus fazla paraya, yalanla, dolanla, oyunla alir. Diyecek hicbir laf kalmadi.

Böyle saçma bir yorum da yok. Sanki Burkina Faso liginden 2 tane adamdan bahsediyoruz. Zaten sol bek zaafiyetimiz olduğu belli. E kontenjan kısıtlı. Akla gelen ilk isim zaten Hasan Ali olacaktır. Amrabat'ın da oyunu ortada. Ali Turan vakasından sonra hala hangi yüzle oyuncu istersiniz Kayseri'den onu da anlamam ya zaten.

Topuz içinde yaee zaten bizim topuza ihtiyacımız vardır.ııı kontenjanda kısıtlı.
    Stoch içinde yaee zaten bizim topuza ihtiyacımız vardır.ııı kontenjanda kısıtlı.

Yalan dolanla işim olmaz bu tür konularda. Siz sadece konuşuyorsunuz, başka yaptığınız bir şey yok. Gösteriş için alınan Mehmet Topuz 3 senedir takımın en çok forma giyen oyuncularından birisi. Aziz Yıldırım elbette Topuz olayının sonlarına doğru egosuyla ısrarıyla aldı ama direk Beşiktaş istedi atlayalım desek 1 seneye yollardık. Stoch konusu ise lobi meselesi. Gs'ye gelirken Aziz Yıldırım Abramovic'i arayıp işi bağladı. Diyorum ya siz anca konuşursunuz. Çamur at izi kalsın. Böyle devam.

sorduklarım cevabını vermedin,tıpkı başkanın gibi anca Galatasaray' a laf atarsınız.

Mehmet Topuz Beşiktaş a gelirken hatta İstanbul da beşiktaş forması bile giymişken neden Aziz yıldırım istedi?

Saçma saçma sorular sorarsan cevabını alamassın. Diyorum ki Aziz Yıldırım Mehmet Topuz'u eğer Beşiktaş'ın elinden kapmak için alsaydı Mehmet Topuz 1 sene oynatılıp yollanırdı. Adam 3 senedir ortalama 30 maça çıktı. Böyle bir adam basit bir rekabetten dolayı alınmaz. Bu 1. nokta. 2. nokta Ocak 2010'da Stoch ile adımız geçiyordu ama opsiyon Twente'de olduğu için bir şey yapamadık. Sene sonu da Aziz Yıldırım lobisini konuşturdu ve aldı Stoch'u. Bu kadar basit.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saçma saçma sorular sorarsan cevabını alamassın. Diyorum ki Aziz Yıldırım Mehmet Topuz'u eğer Beşiktaş'ın elinden kapmak için alsaydı Mehmet Topuz 1 sene oynatılıp yollanırdı. Adam 3 senedir ortalama 30 maça çıktı. Böyle bir adam basit bir rekabetten dolayı alınmaz. Bu 1. nokta. 2. nokta Ocak 2010'da Stoch ile adımız geçiyordu ama opsiyon Twente'de olduğu için bir şey yapamadık. Sene sonu da Aziz Yıldırım lobisini konuşturdu ve aldı Stoch'u. Bu kadar basit.

istediğim cevapların hiç birini alamadım.Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum.

• Onlarca mesaji alintilamayacagim. Galatasaray'in acik acik ilgilendigi bilinen bir isimle gidip masaya oturmazsin. Baska oyuncu kalmadi sanki? O gun de dendi, Suleyman Hurma bize vermez vermez gider Fenerbahce'ye satar 3 eksigine. Inanmamistik ama olacak gibi. Ama isin icinde FENERBAHCE adi varsa sasirmayacaksin, Turkiye bunu ogrendi...
  • quote:

Amrabat'ı Türkiye'ye GS getirdi zaten o buldu dimi
  • Fb Emenikeyi geri alacakmış . Kaynak Recep abi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs benim hayallerimin takımı diyen bir futbolcuyu fb nin alacagını zannetmiyorum. o kadar yüzsüz değildir heralde.
  • Kayseri kesin fenere verir buna eminim galatasaraya oyuncu verdiğini görmedim henüz
  • yazık olur amrabata.
  • Roberto Carlos Fernerbahçe'de haydiiii
  • gerek yok zaten ezolar alsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Kayseri kesin fenere verir buna eminim galatasaraya oyuncu verdiğini görmedim henüz

ali turan, vermez olaydı
  • quote:

Onlarca mesaji alintilamayacagim. Galatasaray'in acik acik ilgilendigi bilinen bir isimle gidip masaya oturmazsin. Baska oyuncu kalmadi sanki? O gun de dendi, Suleyman Hurma bize vermez vermez gider Fenerbahce'ye satar 3 eksigine. Inanmamistik ama olacak gibi. Ama isin icinde FENERBAHCE adi varsa sasirmayacaksin, Turkiye bunu ogrendi...

Adamlara illallah dedirttiniz. Sözleşmesi devam eden oyuncularla gizli gizli görüşüp ayartmaya çalıştınız her türlü oyuna başvurdunuz ama olmadı. Şimdi kalkıp Kayseri bize oyuncu vermiyo Fener'e veriyo diyo ağlıyosunuz.
  • quote:

Onlarca mesaji alintilamayacagim. Galatasaray'in acik acik ilgilendigi bilinen bir isimle gidip masaya oturmazsin. Baska oyuncu kalmadi sanki? O gun de dendi, Suleyman Hurma bize vermez vermez gider Fenerbahce'ye satar 3 eksigine. Inanmamistik ama olacak gibi. Ama isin icinde FENERBAHCE adi varsa sasirmayacaksin, Turkiye bunu ogrendi...

he he tamam.
  • Son Türkiye Kupası maçını izlemeyenler bik bik konuşuyor. Adam resmen follofoş etti defansı ve 1 gol attı. Hasan Ali'de görevini eksiksiz yerine getirdi. Etik vs. ne alaka o zaman kimse transfer yapmasın. Ha 1 maç sonra ha 5 maç önce. Ayrıca GS bizden önce ilgilendi diye illa GS'ye mi öncelik verilmesi lazım. Futbolcu ve kulüpler anlaşırlarsa geçiniz efendim...
  • Fenerbahçeli saygı değer arkadaşlar lütfen iyi okuyun,

Galatasaray Amrabat'ı neden alamadı? Çünkü Kayseri Galatasaray'a oyuncu vermiyor bu açık ve net bir olay.
    Fatih Terim Kayseri maçından sonra yönetime Amrabat'ı çok beğendiğini alınırsa takım için iyi olacağını belirtti. Yönetim hemen Kayseri yönetimi ile irtibata geçti fakat Kayseri'den olumsuz cevap aldı. Ardından üstelenmedi ve bırakıldı. Artık Kayseri ile Amrabat, Menajer üçlüsü arasında ne yaşandı bilinmiyor. Sonra bir maçtan sonra Amrabat kendi çıktı dedi ki: ''Galatasaray'da oynamak herkesin hayali. Ben de Galatasaray'da oynamak istiyorum.'' Bunun üzerine bizim yönetim yine bir yokladı Kayseri yine olumsuz cevap aldı. Sonra Amrabat kadro dışı kaldı. Artık bizim yönetim iyice bıraktı işi. Fakat olay basın tarafından sürekli yazıldı çizildi olay hiç soğumadı hep sıcak kaldı. Araya Afrika kupası girdi. Bu sırada bizim yönetim Kayseri'yle arası iyi olan kişileri aracı olarak kullanarak arayı düzeltmeye çalıştı. Biraz uğraşıldı fakat olmadı. Amrabat kupadan döndü takımdan özür diledi ve kadroya döndü. Olay tamamen böyle isteyen araştırsın istediği kadar.

Şimdi burada bizim ayartmamız nerede? Söyleyin hadi.
    O parasını verip alsaydınız
    Yok pinti olmasaydınız..
    Siz mi buldunuz oyuncuyu?
    Altyapıdan siz mi çıkardınız?
    vs vs. gibi mesaj atanlar hangi kafada bilmiyorum.

Beğendiğimiz bir oyuncu istediğimiz bir oyuncu kendinin beyanatları ortada. Şimdi sizin gidip bu oyuncuyu almanız etik midir? Hani o sizin en sevdiğiniz kelime var ya etik.. Gerçi Fenerbahçe'nin yaptıkları ortada. Mehmet Topuz, Stoch.. Şimdi bir terbiyesizlik yapsalar da bir şey olmaz. Zaten yeterince yapmışlar şanlarından adlarından bir şey gitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Staphylococcus

Fenerbahçeli saygı değer arkadaşlar lütfen iyi okuyun,

Galatasaray Amrabat'ı neden alamadı? Çünkü Kayseri Galatasaray'a oyuncu vermiyor bu açık ve net bir olay.
    Fatih Terim Kayseri maçından sonra yönetime Amrabat'ı çok beğendiğini alınırsa takım için iyi olacağını belirtti. Yönetim hemen Kayseri yönetimi ile irtibata geçti fakat Kayseri'den olumsuz cevap aldı. Ardından üstelenmedi ve bırakıldı. Artık Kayseri ile Amrabat, Menajer üçlüsü arasında ne yaşandı bilinmiyor. Sonra bir maçtan sonra Amrabat kendi çıktı dedi ki: ''Galatasaray'da oynamak herkesin hayali. Ben de Galatasaray'da oynamak istiyorum.'' Bunun üzerine bizim yönetim yine bir yokladı Kayseri yine olumsuz cevap aldı. Sonra Amrabat kadro dışı kaldı. Artık bizim yönetim iyice bıraktı işi. Fakat olay basın tarafından sürekli yazıldı çizildi olay hiç soğumadı hep sıcak kaldı. Araya Afrika kupası girdi. Bu sırada bizim yönetim Kayseri'yle arası iyi olan kişileri aracı olarak kullanarak arayı düzeltmeye çalıştı. Biraz uğraşıldı fakat olmadı. Amrabat kupadan döndü takımdan özür diledi ve kadroya döndü. Olay tamamen böyle isteyen araştırsın istediği kadar.

Şimdi burada bizim ayartmamız nerede? Söyleyin hadi.
    O parasını verip alsaydınız
    Yok pinti olmasaydınız..
    Siz mi buldunuz oyuncuyu?
    Altyapıdan siz mi çıkardınız?
    vs vs. gibi mesaj atanlar hangi kafada bilmiyorum.

Beğendiğimiz bir oyuncu istediğimiz bir oyuncu kendinin beyanatları ortada. Şimdi sizin gidip bu oyuncuyu almanız etik midir? Hani o sizin en sevdiğiniz kelime var ya etik.. Gerçi Fenerbahçe'nin yaptıkları ortada. Mehmet Topuz, Stoch.. Şimdi bir terbiyesizlik yapsalar da bir şey olmaz. Zaten yeterince yapmışlar şanlarından adlarından bir şey gitmez.

ya amma konuştunuz be dır dır dır dır dır. yani gören sanır ki fener gs den 10 puan önde. ligdeki gollerin hepsinide mehmet topuzla stoch atmış.

şike yapıyoruz kardeşim işte. maçtan önce adamı ayartıp kadro dışı bıraktırıyoruz. maçtan önceki hafta satın alıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

istediğim cevapların hiç birini alamadım.Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum.

Eğer ki Mehmet Topuz basit bir ego uğruna gelseydi takımda 3 senedir vazgeçilmez adam olmazdı diyorum. Daha ne diyeyim daha nasıl açıklayayım?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.