Şimdi Ara

Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü-Son Dakika Gelişmeleri (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gopgop

tek aday olmak ne demek la inanmadım

hocam tek aday olmak ne ya anlamadim birsey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav sözde galatasaray yönetimi mustafa denizliye gitmiş demişler ki bizle çalışcan mı musti ? mustafa denizlide ooo gençler ben gazetelerde görüyom favre diye bi adamın ismi sürekli gazetelerde öyle bir isim veya başka bir isim aklınızdan geçiyorsa böyle şeylere gelemem aklınızda kalbinizde sadece benim adım olacak demiş
  • Bielsa ile anlaşıldığı yönünde haberler çoğalmaya başladı.

Üçlü defans ve zengin hücum hattına hazır olun gelirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Bielsa ile anlaşıldığı yönünde haberler çoğalmaya başladı.

Kardeş takımda defans yok chedjou semih hakan balta koray günter bunlar 3 lü defansta oynasa ne olur oynamasa ne olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

quote:

Kardeş takımda defans yok chedjou semih hakan balta koray günter bunlar 3 lü defansta oynasa ne olur oynamasa ne olur.

Bir de Denayer'i ekle başka da stoper yok zaten, hani oynatsan yedekleri kim?

• böyle büyük takımlarda tek adam olunması mecbur. Hepiniz kibirli demişsiniz de. Medyada bi dünya şeyler dönüyor. Yöntemimde herkes birbirinin sırf ego için kuyusunu kazarken bide başkalarıyla çalışmak hiç olmuyo. Bunu Beşiktaş bile yapamadı bile diyorum çünkü feda döneminde bile becerilemedi bu şey.
  • Tamam denizlibegolu bir insan ama burda demek istedigi baska bemce tek aday derken yonetim de bana karsit gorus olmayackasa geliyim diyor yani herles istiyorsa yoksa oda biliyorum onu istemeyen bir grup varsa basini yicekler rahat calistirmicaklar bu sebepten boyle demis olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: krts42

Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü-Son Dakika Gelişmeleri (ANA KONU)

yalannnnnnnnnn.

• Beyler brendan, favre ve bielsa arasında seçme imkanınız olsa kimin gelmesini istersiniz ? Seçme sebebiniz nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

Eğer Denizli gelirse iyice epten deliririz.

kendisi Hamza'dan daha çok yerli severdir.

Hocam imzayı kaldırsana

• denizli gelir ya. favre büyük risk.
  • Bielsa gelsede iki hücum futbolu görsek.

• quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Tamam denizlibegolu bir insan ama burda demek istedigi baska bemce tek aday derken yonetim de bana karsit gorus olmayackasa geliyim diyor yani herles istiyorsa yoksa oda biliyorum onu istemeyen bir grup varsa basini yicekler rahat calistirmicaklar bu sebepten boyle demis olabilir.

Böyle düşünmemiştim güzel yaklaşım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter da söylenene göre dursun özbek bugün 14.00 da Barney Stinson ile görüşecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

quote:

Bir de Denayer'i ekle başka da stoper yok zaten, hani oynatsan yedekleri kim?

balta, ched, denayer üçlüsü güzel olur.semih ve koray bu üçlünün opsiyonel yedekleri olarak iyi iş yapardı. nedeni hakan balta standart stoper olarak adlandırabiliriz. semih hakan baltanın yedeği olurdu. koray ise alman alt yapısı aldığı için ileriye top çıkarmakta veya teknik stoper olarak gayet iş görür fakat orta sahanın sağ ve sol kanadı otoban olur. hamza efendi telles'i göndermeseydi çok güzel olacaktı. üçlü defans varyasyonlarının en genç beklerinden biriydi. malum çoğu taraftar bu konuda hem fikirdi.

• Denizli gelirse çok büyük hüsran olur, hiçbir şey değişmez
  • Cidden Bielsa'yı istiyor musunuz? Boşta Favre ve Brendan Rogers varken?

• Tellesin defansi cok kotuydu bu adam bek yada defans degil kanatta degil daha orta acamiyor ne oldugu belirsiz bir adamdi olsa ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7) Mustafa Denizli : Bugün Galatasaray başkanı Dursun Özbek ile telefonda görüştüm. Yarın bir görüşmemiz olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don McLean

Tellesin defansi cok kotuydu bu adam bek yada defans degil kanatta degil daha orta acamiyor ne oldugu belirsiz bir adamdi olsa ne olacak

Daha Tellese diyenler var.. Carole Tellese 10 basar.. Bu dandik Tellese adı bu kadar çok çıkıyorsa menajeri iyi demek.. Böyle çürük bir malı bile güzel pazarlıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.