Şimdi Ara

Galatasaray'ı alkışlayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sezon başında 5 maç seyircisiz oynamış,
    teknik direktör olmayan,
    türkleştirilmiş yarı brezilyalı bir takıma karşı rekabet eden,
    kadrosu dar ve sıkıntılı,
    federasyon ve tahkim vb. kurumların engellemelerine karşı,
    tüm zorluklara rağmen ligin zirvesinde.

İşte burda Galatsaray forması itici güç tebrikler Galatasaray

• quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

Bir takım düşünün,

teknik direktör olmayan,
    federasyon ve tahkim vb. kurumların engellemelerine karşı,tüm zorluklara rağmen ligin zirvesinde.

• Şunu açıkça söyliyeyim. Boşuna GS'ı yüceltmeye çalışmayın.

Eğer hakem hataları olmasaydı. Bu sene BJK şampiyon olabilirdi. Şu anda belkide 3-5 Puan farkla öndeydi.

GS' kaçıncı olurdu bilemiyorum ama şampiyon olamıyacağını söyleyebilirim.

Bana BJK iyi oynamıyor falan denmesin. Birincisi umudunu kaybetmiş takım iyi oynayamaz.
    İkincisi hakemlerin iyi oynayana puan verip kötü oynayandan puan kesme gibi bir lüksü yoktur.

Hakemler kasıtlıydı demiyorum. Yaptıkları hatalarla ligin üst sıralarını karıştırdılar.

Bence bu sene şampiyonluğu hakeden takımlar BJK yada Sivas'tı.

BJK'ın şansı yok gibi ama inşallah Sivas şampiyon olur.

FB şampiyon olursa da sevinmeyeceğim.
  • Gs'nin kadrosu dar ise bizimki ne oluyor acaba?
    Gs'nin o kadar geniş kadrosu olmasa paflarla çıkardı maçlara...
  • Hocam birde yönetim beceriksizliklerini marifetmiş gibi göstermeye çabaları.

Sen Carrusca, Bouzid, gibi kalitesiz adamları al. Nonda, Lincoln gibi adamlardan gerekli verimi alama.

Ondan sonra isabetli transferler yapan rakibine sen niye bizim gibi değilsin diye sitem et.

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Gs'nin kadrosu dar ise bizimki ne oluyor acaba?
  • ben bu seneyi değerlendirmek gerekirse

gs ın bu kadar sakatlık bu kadar saçma yönetim ve hoca istifa şu bu ile FB ile aynı puanla zirvede durmasını tebrik ederim
    bunda bizim Cl deki ciddiyetimiz+Tr ligindeki konsantrasyon eksikliğimizle tuz biber oldu.
  • quote:

Bir takım düşünün,

teknik direktör olmayan,
    tüm zorluklara rağmen ligin zirvesinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ümit Karan'ı alalım.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tüm Fenerbahçeliler senin gibi olsa cidden Fenerbahçe antipatisi diye bir şey kalmaz.
    Galataray konusuna gelirsek hakem hataları en çok Galataray'a yaradı Ancak yine de çok zort şartlarda buraya geldiler tebrik ederim. Umarım Sivas Şampiyon olur.

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Şunu açıkça söyliyeyim. Boşuna GS'ı yüceltmeye çalışmayın.

Eğer hakem hataları olmasaydı. Bu sene BJK şampiyon olabilirdi. Şu anda belkide 3-5 Puan farkla öndeydi.

GS' kaçıncı olurdu bilemiyorum ama şampiyon olamıyacağını söyleyebilirim.

Bana BJK iyi oynamıyor falan denmesin. Birincisi umudunu kaybetmiş takım iyi oynayamaz.
    İkincisi hakemlerin iyi oynayana puan verip kötü oynayandan puan kesme gibi bir lüksü yoktur.

Hakemler kasıtlıydı demiyorum. Yaptıkları hatalarla ligin üst sıralarını karıştırdılar.

Bence bu sene şampiyonluğu hakeden takımlar BJK yada Sivas'tı.

BJK'ın şansı yok gibi ama inşallah Sivas şampiyon olur.

FB şampiyon olursa da sevinmeyeceğim.

• Sakatlıklar ve çeşitli olumsuzluklara rağmen zirveye ortak olmak güzel birşey.
    Ancak sahanın kapanması kendi suçumuz. Kadronun kısıtlı olması kendi suçumuz.

Bence şampiyonluğu hakeden takım Sivas.

Daha sonra Fenerbahçe. Sonra Galatasaray...Ancak bu bu düşüncem son 2 hafta öncesine kadardı.. Şu an için Sivastan sonra diğer iki takım da eşit hakediyor..
  • federasyon ve tahkim vb. kurumların engellemelerine karşı,

• quote:

Hocam birde yönetim beceriksizliklerini marifetmiş gibi göstermeye çabaları.

Sen Carrusca, Bouzid, gibi kalitesiz adamları al. Nonda, Lincoln gibi adamlardan gerekli verimi alama.

Ondan sonra isabetli transferler yapan rakibine sen niye bizim gibi değilsin diye sitem et.

quote:

cdemir imzana hayran kaldım.Cem Yılmaz'a Söyle Yeni Filminde Kullansın Bu Sözleride Gülelim Bi Taraflarımızla

• quote:

Hocam birde yönetim beceriksizliklerini marifetmiş gibi göstermeye çabaları.

quote:

Cdemir burda konu rakibe sitem etmek değilki.Biz bu lige Özhan Canaydın ve Kalli ile başladık, bu iki adamın ne olduğunu ancak şimdi anlayabildik.Ama iş işten geçti onca kötü transfer, kadrodaki oyuncuların küstürülmesi, yabancılardan verim alınamaması, ardı arkası gelmeyen sakatlıklar, futbolcuların teknik direktöre kin beslemesi,Kallinin takım üzerinde deney yapması ve almanyaya her gittiği zaman hastalanması, Kalinin baş yardımcısı Ahmet Akcanın futbolun f sini bilmemesi, stadyumun ve saha zemininin kötü olması,avrupada yaşanan hezimet... çok kötü günler yaşadık.Ama tüm bunlara rağmen en yakın rakibimizle eşit puandayız ve şampiyonluğu alacağız.Siz tebrik etmeyebilirsiniz sorun değil zaten gerekte yok, benim yazdıklarım özeleştiridir.

BJK konusuna da hiç katılmıyorum BJK bu sene hakemden ne kadar kaybettiyse o kadar da kazandı.Evet bazı şanssızlıkları olmuştur ama Bjk nin bu kadar geri düşmesindeki temel neden Yıldırım Demirörendir.E peki hocam TSL liginde hakemler yüzünden geri düştüler peki Avrupada yaşanan 8-0 lık hezimet ve maç sonrası gelen " paflarla çıkacağız" açıklaması nedir ? Yani akıl sır erdiremedim 3 büyü ktakımdan birinin başkanı nasıl böyle talihsiz bir açıklama yapar.BJK çok kötü yönetildi bu sene aynı bizim 6 senedir Özhan beye mahkum olmamız gibi.Özhan Canaydın çok iyi adamdı ama bu işleri bilmiyor bunu ilk senesinde anladık biz.

• Tahkim kurulu başkanının fenerbahçeli olduğunu bilmeyen yoktur heralde, Beşiktaş ve Galatasaray'a verilen seyircisiz oynama cezaları çok çabuk ve kolayca verilmiyormu?

Fenerbahçe-Kayseri maçındaki küfürleri (Özellikle maç berabere giderken radyodan) duymayan yoktur heralde neden ceza yok Bunu sezonun başına kadar uzatırsak birçok örneği mevcuttur.....

quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

• Bir takım düşünün,

Geçen sene rakibine karşı hezimete uğradığından kendi taraftarı stadı yıkan ve bunun sonucunda 5 maç ceza alan.
    Önce futbol danışmanı diye getirilip teknik direktör bulunamadığı için teknik direktörü sezon ortasında kovan.
    Aldığı yabancıların çoğu fos çıkan bu yüzden mecburen eldeki türklerle sahaya çıkan. Sonrada bak biz Türkleri oynatıyoruz diye övünen.
    2 metre ofsayttan golleri, zıplayıp yere düşen oyuncularına penaltıları verilen.
    Rakibi avrupanın üst düzey takımlarına karşı başarılar elde ederken kendisi ismi duyulmamış takımlara karşı zorlanan başka bir takımın hayrına gruptan çıkıp orta derece bir takım gelince 5 yiyen. Buna karşı ligde bir fark görülmeyen çünkü kendilerine kedi gibi, rakibinede aslan gibi oynayan anadolu takımlarını arkasına alan.

Hm...

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Bir takım düşünün,

Geçen sene rakibine karşı hezimete uğradığından kendi taraftarı stadı yıkan ve bunun sonucunda 5 maç ceza alan.
    Önce futbol danışmanı diye getirilip teknik direktör bulunamadığı için teknik direktörü sezon ortasında kovan.
    Aldığı yabancıların çoğu fos çıkan bu yüzden mecburen eldeki türklerle sahaya çıkan. Sonrada bak biz Türkleri oynatıyoruz diye övünen.
    2 metre ofsayttan golleri, zıplayıp yere düşen oyuncularına penaltıları verilen.
    Rakibi avrupanın üst düzey takımlarına karşı başarılar elde ederken kendisi ismi duyulmamış takımlara karşı zorlanan başka bir takımın hayrına gruptan çıkıp orta derece bir takım gelince 5 yiyen. Buna karşı ligde bir fark görülmeyen çünkü kendilerine kedi gibi, rakibinede aslan gibi oynayan anadolu takımlarını arkasına alan.

Hm...

Peh ne de boş yazmışsın, neyse...

O takımla senin takım(!)ın karşılaşacak 32. hafta, bekliyoruz geliyorsunuz değil mi?

• Geliyoruz merak etmeyin. Yalnız sahayı yine ıslatmayın en son memlekette su kıtlığı çıkmıştı bir de ikinci kere dayanmaz diye düşünüyorum Ali Samiyen biraz sakin olmaya bakın.
  • Gs'nin bu senesine bakıldığında sadece sorun görünüyor.

- Yönetim: Tarihin en kötü başkanlarından biriyle yıllardır sürünen bir klüp

- Takım: Giden furbolcuların sayısını bilen var mı? Başarının aynı takımı hatta teknik kadroyu muhafaza etmekle geldiği bilinen basit bir gerçek.

- Transferler: Para olmayınca Bouzid Carusca gibi oyuncuların bu takımda yer bulması mümkün oldu. Alınan iyi futbolcularsa ya küstürüldü ya da sezonu kapayacak şekilde sakatlandı. Bir çok maçı yabancısız oynamak durumunda kaldık.

- Taraftar: Dünyada başka bir örnek var mıdır, büyük bir başarı ardından (Avrupa kupaları) ilgisini kaybeden bir taraftar grubu? Üstüne de eh artık normal, tarihinin en kötü başkanlarından birinin yalan dolan ve başarısızlıklarla dolu yılları içinde tribünlerden uzaklaştılar. Zaten toplam 6 maç seyircisiz geçti, dile kolay ama önemli bir sorundur.

- Medya: Kalli aşağı Kalli yukarı.. Zaten medyadan fayda bekleyen veya gördüğünü söyleyen klüp yoktur.

- Teknik kadro: Kalli dünyadaki en büyük futbol otoritelerinden biri ve daha önce geldiğinde de bu takımda neler yapabileceğini göstermiş bir isim. Bence bu kadar soruna rağmen başarılı olmuştur, başka bir teknik direktörün bu kadar sorun içinde daha başarılı olacağına ihtimal vermiyorum. Getirmek istediği disiplinin taraftarıyım, ama takım içindeki etkin oluşum! onu da sonunda götürdü. Eğer takımda bu oluşum olmasaydı disiplininin önünde kimse duramazdı. Ligin ikinci yarısının başında yerli oyuncularla yakalamış olduğu seviyeyi unutarak, o başarımın nasıl gerçekleştiğini göz ardı etmeyin. Ama sonuç olarak teknik kadromuzda, hem medyanın ağzına sakız olabilecek yeş durumu, hem de disiplinin anlayışının varolan oluşumla mücadele etmek durumunda olmasından bize bir zaafiyet vermiştir.

- Ekonomi: Berbat, dolayısıyla Bouzid gibi bir futbolcu alabiliyorsun, bulunsun diye.

Şimdi elbette bu takımın şuan ligin liderliğini paylaşıyor olması biraz da diğer takımların hatalarıyla açıklanabilir. Ama diğer takımların başarısı da sonuçta rakiplerinin başarısızılığı ile her zaman ilişkilendirilebilir. "Şöyle olsaydık şöyle olurdu" nun sonu yok. Dolayısı ile varolan şartlar üzerinde konuşmak başarının ne olduğunu tanımlamamızı sağlayacaktır.

Dolayısıyla bu takım, sezon başındaki kimsenin beklemediği kadar başarılı olmuştur. Şuan Türkiye Kupası'nı alması iş değildir. Şampiyonluk ise kendi evinde ezeli rakibine karşı oynayacağı maça bağlıdır. Son maçta rakibinin etkili silahını kitlemesi gerektiğini anlamış ve bunu uygulamıştır, bunu bir kez daha tekrar etmesi ligi şampiyon olarak bitirmesine yetecektir. Ve bu gerçekleştiğinde, bu takım bir olası olmayanı daha başarmış olacaktır.

• quote:

Geliyoruz merak etmeyin. Yalnız sahayı yine ıslatmayın en son memlekette su kıtlığı çıkmıştı bir de ikinci kere dayanmaz diye düşünüyorum Ali Samiyen biraz sakin olmaya bakın.

orda da söyle o zaman o zaman bunları bağıra bağıra.
  • Fenerbahçe de Galatasaray da haksız puanlar kazandı ama Galatasaray kazandığında hiçbir zaman Fenerbahçe'ye yapılan tepkiler kadar tepki yapılmadı. 2 metreden ofsaytlar, ligin ilk yarısındaki penaltı bereketi, kaleciye maç içinde gol ye diyen kaleci antrenörü ve Fenerbahçe düşmanı, ezeli rakibinin şampiyon olmasını isteyen bir Beşiktaş başkanı ve niceleri sayesinde bu sıradasınız...

quote:

Tahkim kurulu başkanının fenerbahçeli olduğunu bilmeyen yoktur heralde, Beşiktaş ve Galatasaray'a verilen seyircisiz oynama cezaları çok çabuk ve kolayca verilmiyormu?

Fenerbahçe-Kayseri maçındaki küfürleri (Özellikle maç berabere giderken radyodan) duymayan yoktur heralde neden ceza yok Bunu sezonun başına kadar uzatırsak birçok örneği mevcuttur.....

quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

• quote:

Bir takım düşünün,

Hm...

nokta + imza

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.