Şimdi Ara

GALATASARAY - FENERBAHÇE (27 KASIM 19.00)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİZE YAPILANLARI UNUTMADIK BU BİLİNÇLE SAHAYA GELİP YİNE BU BİLİNÇLE TEZAHURATIMIZI YAPACAĞIZ

GALATASARAY - FENERBAHÇE  (27 KASIM 19.00)

MAÇA GELİCEKLER :
    1)SAMİYENDE SADECE KIRMIZI KIPKIRMIZI !!!
    2)5-10 tane DÜDÜK DÜDÜĞÜ OLMAYANLAR İÇİN FAZLADAN ALIN
    3)XUDE KARDEŞİMİZİN BAŞLATTIĞI BAYRAK ORGANİZASYONUNA DESTEK OLUN VE BAYRAK ALIN BUNDAN SONRA HER MAÇA 2-2.5 luk BAYRAKLARINIZLA GELİN
    3)ÇEKİRDEKCİLER MAÇA GELMESİN ÜLKEMİZİN MİS GİBİ SICACIK KIRAATHANELERİ VAR DİMİ NE İŞİNİZ VAR O SOĞUKTA SAMİYENDE
    4)MEŞALE ve KONFETİ SOKABİLENLER SOKSUN ZİRA ÇOK GÜZEL Bİ GÖRÜNTÜ OLUŞTURUR
    5) GIRTLAKLARINIZ PATLAYANA KADAR TEZAHURAT TOP RAKİPDEYKEN DÜDÜK

GSLİLER BAYRAK ORGANİZASYONU İÇİN BANA PM ATIN SİZE KİMLE İRTİBATA GEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖLİCEM
    bayrak 2-2.5 luk ve 5 metrekare olucak yani baya büyük bi bayrak 50 çeşit tasarım var istediğinizi seçebiliyosunuz şuana kadar 100 e yakın kişi aldı bayrağını 27 kasımda ayrıca bu bayraklarla şov yapılıcak ama acele edin bayrak alımında son günlere yaklaşıyoruz 1 adet bayrağın fiyatı 50 milyondur
    ve antiparantez bu bayrak organizasyonunu ben yapmıyorm ama pm atarsanız size bu organizsyon hakıkında geniş bilgi + bu organizasyonu yapanın msn adresini verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldfaber -- 20 Kasım 2005, 23:37:43 >

• Hadi bakalım kolay gelsin.
  • Oh oh havaya girmeye başladık yavvv!!!

Bu arada artık kendi ligimizdeki maçlarda fanatizme son vermeliyiz bence!! Hani benim de bazen gözüm dönüyor ama şu k.hpe avrupalıları gördükten sonra kendi aramızda daima birlik olmalıyız gibime geliyor

• Bizim için yer farketmez yeterki hakkaniyetli davranılsın
    Bu maçı rahat alırız ortamı germeye gerek yok
  • vay be organizasyon olayı sıkı tutulmuş bu sefer.. kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonSaMuRAi

Bizim için yer farketmez yeterki hakkaniyetli davranılsın
    Bu maçı rahat alırız ortamı germeye gerek yok

rahat mı? Bu lafın bana BJK-FB maçından önce burda konusan BJKlileri hatırlattı. Bu kez gecen seneki gibi kolay olmayacak bundan emın olabilirsin.

• evet
  • süper maç olacak....GFB
  • Fener alışmış oynamadan maç kazanmaya.Bakalım oynamaya zorlanınca nolacak Bu hafta orta sahamızda baya iyiydi hani.Haftaya sadece ŞAŞ gelse yeterli valla
  • Umarım yeterli olur...
  • yapma be hocam oynamadan mı??? göz var nizam var
    quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Fener alışmış oynamadan maç kazanmaya.Bakalım oynamaya zorlanınca nolacak Bu hafta orta sahamızda baya iyiydi hani.Haftaya sadece ŞAŞ gelse yeterli valla
  • samiyen felan farketmes hertürlü yeneriziki kişi oynasın yeter alex anelkazorlanıcamızı sanmıyorum
  • Bjk tribünlerine FB formasıyla girseydiniz tamam derdim.BJK formasıyla girip de BJK taraftarından korkmamak.Hmm ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

samiyen felan farketmes hertürlü yeneriziki kişi oynasın yeter alex anelkazorlanıcamızı sanmıyorum

Bizim defans başka defansa benzemez.Anelka başka defanslara yaptığı gibi Song u Tomas ı alaşağı edemez.Song zaten...

• Şu maç Milna maçı akabinde olmasa daha güzel olurdu..Eğer Milan'ı yenersek bence GS'ı yenemeyiz..Şükrü Saraçoğlundaki maçın sonucu zaten belli de , burada berabere kalabilirsek iyi gibi geliyor bana..Hatta akabindeki Erciyes maçında da puan kaybedebilirizz PSV'yi yenmek şartı ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.