quote:Orjinalden alıntı: derbederxl Sopcast Link ... izleyipte teşekkür etmeyene hakkımı helal etmiyorum. sop://broker1.sopcast.com:3912/29995 Teşekkürler
Lincolne ayak uydurabilecek bi forvet olsa var ya, sadece 2 si sahaya çıksa yine yenilmeyiz, olacak iş değil.
quote:Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe NetX bekliyoruz anladın sen onu 4.golde bi aksilik oldu tekrarını bekliyoruz hocam bilgisayar o sıra kilitlendi maalesef
quote:Orjinalden alıntı: CatchHideKiLL Gol ama Ofsayt demiş hakem ama radyoda ofsayt yok diyo harbiden ofsayt yok o pozisyonda.
quote:Orjinalden alıntı: NetX quote:Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe NetX bekliyoruz anladın sen onu 4.golde bi aksilik oldu tekrarını bekliyoruz hocam bilgisayar o sıra kilitlendi maalesef Canın sağolsun hocam..Sen yeterince yardımcı oldun bize.Teşekkürler.
quote:Orjinalden alıntı: tony hawk ümit oynamasın yaa nonda gibi adam kenarda bekler mi Vermediniz şu Ümit i FENERE,Ümit gibi topçun olsun 125 milyon $ borcun olsun daha ne istiyonuz
quote:Orjinalden alıntı: polatüründül UEFA kupasını kaldırırsak yemin ediyorum içinizden birine 10 ya da 25 kontör yollayacam hocam naptın yaa 10 kontör ne , utanmasam komtör isticen üstüne
quote:Orjinalden alıntı: polatüründül UEFA kupasını kaldırırsak yemin ediyorum içinizden birine 10 ya da 25 kontör yollayacam çok saol hacu turkcell olursa sevinirim
quote:Orjinalden alıntı: Leonidasss quote:Orjinalden alıntı: polatüründül UEFA kupasını kaldırırsak yemin ediyorum içinizden birine 10 ya da 25 kontör yollayacam hocam naptın yaa 10 kontör ne , utanmasam komtör isticen üstüne napım hoca biz de öğrenciyiz kurban kesemiyom bari azıcık kontör yollayım
quote:Orjinalden alıntı: polatüründül UEFA kupasını kaldırırsak yemin ediyorum içinizden birine 10 ya da 25 kontör yollayacam Bana yollayacaksın tamam mı
quote:Orjinalden alıntı: derbederxl Sopcast Link ... izleyipte teşekkür etmeyene hakkımı helal etmiyorum. sop://broker1.sopcast.com:3912/29995 Teşekkürler.
quote:Orjinalden alıntı: polatüründül UEFA kupasını kaldırırsak yemin ediyorum içinizden birine 10 ya da 25 kontör yollayacam Faturalılara yok mu bişey?