Şimdi Ara

Galatasaray Enyeama'nın peşinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İngiliz basınında yer alan habere göre Galatasaray, Nijerya Milli Takımı'nın kalecisi Vincent Enyeama ile ilgileniyor.

Sport.co.uk adlı internet sitesinde yer alan habere göre, oyuncunun menajeri Andreas Muller, Galatasaray'ın Arsenal ve West Ham United'ın da ilgilendiği kaleci için diğer takımlara göre bir adım önde olduğunu belirtti.

Nijerya'nın Arjantin ile oynadığı maçlarda yaptığı kurtarışlarla göz dolduran eldivenin menajeri, yaptığı açıklamada "Galatasaray ile görüşmelerimiz sürüyor. Ama Enyeama için 8 teklif birden var. En son kararı tabi ki o verecek" dedi.

27 yaşındaki Enyeama, İsrail kulübü Hapoel Tel Aviv'de forma giyiyor.

Goal.com

• Ben Nijerya maçından sonra konuyu açmıştım. Haldun beni izliyor
  • Ben çok beğenmiştim umarım alınır.
  • beni mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ben Nijerya maçından sonra konuyu açmıştım. Haldun beni izliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Enyama

beni mi

Naber somak kardeşim
  • İsviçre'nin kalecisi Benaglio çok iyi bir kaleci. Takip ederim genelde onu. Hem yakışıklı adam hem fiziği var hemde kaliteli bir kaleci...

Eğer ki yabancı kontenjanından yenilecekse bi kaleci için bence Benaglio alınmalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl anladın İbrahim abi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

İsviçre'nin kalecisi Benaglio çok iyi bir kaleci. Takip ederim genelde onu. Hem yakışıklı adam hem fiziği var hemde kaliteli bir kaleci...

Eğer ki yabancı kontenjanından yenilecekse bi kaleci için bence Benaglio alınmalı...

Bugün benim de dikkatimi çekti, Wolsburg gibi bir ekibin kalecisi olduğu için transfer etmek biraz zor.
    Bugünki kurtarışlarından sonra bi kaç klübün dikkatini çekmiştir, hatta şuanda geniş çaplı araştırmalar yapan takımlar bile vardır.
    Transfermarkt'ta değeri 10.000.000 € olaraak gösteriliyor, okadar etmesede biraz fazla ödenmesi gerekir.

• quote:

Nasıl anladın İbrahim abi yahu

Kobra kobrayı tıslamasından tanır emmioğlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frithjof Schuon

quote:

beni mi

Naber somak kardeşim

Tebrikler...
  • Honduras'ın kaleci de çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

İsviçre'nin kalecisi Benaglio çok iyi bir kaleci. Takip ederim genelde onu. Hem yakışıklı adam hem fiziği var hemde kaliteli bir kaleci...

transfermarkt'da bonservisi 10 milyon gözüküyor ki bence wolfsburg 20'den aşağıya bırakmaz.bu adam varken wolfsburg'un daha 10 yıl kaleci aramasına gerek yok
  • Boşverin yabancı kaleciyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Boşverin yabancı kaleciyi.

Ufuk alınmasa Sinan Bolat ın alınmasını çok isterdim ama şimdi Ufuk varken almazlar
  • Leo geldi tam bir kalas, Ufuk'a yada Aykuta Leoya verdiği şansların yarısını vereydi Rijkaard bu durumda olmazdık en azından derbiyi kaybetmezdik diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Boşverin yabancı kaleciyi.

Bu iş Aykutla olmazBi maç iyi oynasa sonraki maç yine berbat...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.