Şimdi Ara

Galatasaray Egemenliğinin Son Buluşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih terim takımın başına geçtiğinde takım baştan aşağı yenilendi ve o dönemden itibaren galatasaray egemenliği başladı.Derbilerde olsun,şampiyonlar ligi maçlarında olsun yenilsek bile ortaya konan oyunla taraftar takımla gurur duyuyordu.Fakat dün gördüm ki bu egemenlik malesef bitti.Fatih terimin galatasarayı yenilse bile muhteşem oynuyordu ama mancininin galatasarayı yense bile ortada tat veren bir oyun olmuyor.Bir diğer etken takımın artık yaşlanması.İdeal 11'de semih dışında en genç isim muslera oluyor.Eboue,Melo,Umut bunlar çok iyi oyuncular ama artık vizyonlarını tamamladılar(Drogba'yı saymadım çünkü 40 yaşına gelse bile bu ligde gol kralı olur :) ).Bir diğer sorun yedekler.İlk 11'e bakıyosun Muslera,Drogba,Sneijder,Selçuk,Melo gibi yıldızlar var.Hop 2'si sakatlandı yerine oynayacak oyuncu yok.

• Drogba diyorlar halâ. Adam ben bittim diyor, halâ Drogba diyorlar. Aldın adamı reklamını yaptın, bir sene yararlanabileceğin kadar etinden sütünden yararlandın ama artık yeter. Devre arasında göndersinler. ABD'den talibi varmış, bonsenvissiz falan yollayın gitsin. Bu adam oynadığı zaman 1 kişi, Burak'ta kanatta oynayınca 2 kişi eksik oynuyoruz.

Ya şu Umut - Burak ikilisi milli takımda beraber oynamıyor mu? Lan bir kere oynatsana şunları çift forvet belki faydalı olacak, belki Drogba'dan daha iyi bir ikili olacaklar. Ama yok illâ Drogba oynayacak. Böyle adamları transfer edersen zaten iyi de olsa kötü de olsa mutlaka ilk 11'de çıkarmak zorundasın. Takım menfaatlerinin üzerine çıkıyor bu oyuncuların menfaatleri.

Bu kadar maskaralık yeter. Ben cidden çok sıkıldım bu saçmalıkları izlemekten. Fatih Terim gittiğin günden beri zorla izliyorum sanki maçları. Diyorlar ki Mancini'ye süre verin. 1 sene de versen 2 sene de versen değişecek bir şey yok. Dönüp dönüp aynı yere geliyoruz. BİZİM LİGİMİZDE YABANCI TEKNİK ADAMLAR BAŞARILI OLAMAZ. Tecrübeyi tecrübe etmek aptalların işidir.

Ne demişler; Kendi kendine ettiğin Adem, bir yere gelse idemez alem. İnşallah en yakın zamanda istifa eder gidersin Ünal Aysal. Kendi düşen ağlamaz.

• Mancininin oyun felsefesi zaten sakin oyun ole bam gum deli dolu bir takim hicbirzaman yapmadi bu adam sakin skor avantajini alinca hafif yaslanan kontra deneyen bir mizaci var bunu hepimiz mancini gelmeden oncede biliyorduk burda bir arkadas yazmisti hatta fatih hocanin takimlari korkorku aksiyon filmi gibi mancinin takimlari ise festival filmleri gibi sakin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Drogba ne ya?
    Biri bana açıklasın peygamber falan mı?
    Ben neden bir şey yaptığını göremiyorum?
    Galatasaray'lı arkadaşlar acayip abartıyorsunuz Drogba o kadar aşırı bir şey yapmıyor.
  • fatih terimin galatsayı değil fatih terim muhteşem oynuyordu
  • Burak bu takımdan gitmediği sürece bu takım hiçbir zaman düzelmeyecek
    Takım içindeki fesat çıkaran kişi de Buraktır

• Fatih Hoca takımın başına ilk geldiğinde " Yenilsek bile her maçta taraftarımızın gurur duyacağı bir top oynayacagız" demişti...Ve bunu başarmıştıda...Simdi derin Galatasaray eseriyle övünsün...Fetret devrine geri döndük başarımızı kutlayalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drogba hala gol atar asist yapar vs. ama fizik gücü eskisi gibi değil bir çok oyuncu rahatça fizik koyuyor drogbaya
  • ESESGS kullanıcısına yanıt
    takımın en skorer oyuncusunu bu şekilde yermen futbol bilgini belli ediyor bende her maç oynatılmasını doğru bulmuyorum ama drogba bu oynasada oynamasada takımdaki herkesten daha çok istiyor kazanmayı daha çok çalışıyor bunu nasıl göremiyorsunuz. mourinho bile hala takımında görmek istiyor siz 1 maçla satıyorsunuz adamı. size BAM 3lüsü lazım size kabzeler necatiler lazım drogba fazla büyük geliyor.
  • Her konuya yazdım buna da yazayım. Fatih Terim kovulduktan sonra şampiyonluk şansımız kalmadı.

• trabzonluların ahı tuttu bence burak ve selçuktan dolayı ikisinin de futbolu kötü bu sezon.

ben ah etmedim valla ben de olsam ben de gs ye giderdim hala daha severim ikisini de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.