Şimdi Ara

Galatasaray'da bir ayrılık daha!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray’da bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan Engin Baytar sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor’a kiralandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin takıma gelmesiyle birlikte süreleri azalan ve fazla forma şansı bulamayan oyuuncu için Galatasaray yönetimi kararı verdi.

30 yaşındaki oyuncunun sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a kiralanacağı öğrenildi. Galatasaray'da forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcunun kendisine gelen teklifleri değerlendirdiği ve Rizespor'u seçtiği ifade edildi.

Yeşil-Mavililer'de teknik direktör Rıza Çalımbay, Engin Baytar'ın transferini ısrarla istediğini yönetime bildirmişti. Oyuncunun önümüzdeki günlerde Rizespor kampına katılması bekleniyor.

Öte yandan, Rizespor'un transfer listesinde Trabzonspor'dan Aykut ve Emre; Sivas' tan Kamil Grosicki, Eskişehirspor'dan Servet Çetin'in yer aldığı öğrenildi.

Eurosport

• Trabzonspor istiyor deniliyordu,belki kendisi açısından hayırlısı bu olur
  • amrabat kazması takımda duruyor, riera hala fazlalık yapıyor ama yedekte herdaim iş yapacak adam rizeye kiralık gönderiliyor...

• Rizeliyim sevindim. Rahat durursa bize faydası olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırlamasının olduğu ve yerli alternatif konusunda sıkıntı çektiğimiz dönemde göndermek pek doğru gelmedi bana ...

Yedek kulübesinde yeterli alternatiflerimiz yok , son dönemlerde ilk gelen Engin değildi ancak alternatif adına kalsaydı keşke...

Umarım yerli takviyesi gerçekleştiririz , İzet yerli statüsünde olursa elimizi rahatlatır ancak yinede kaliteli yerli oyuncu sıkıntımız var
  • Kendi kendini bitirmişti zamanında, rizede toplasın kendini biraz ondan sonra daha fazla faydası dokunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen engin kendisi gitmek istedi.
  • Baksaydı kendine çok yetenekli adam
  • engin geçen yıldan beri dikiş tutmayan pantalon gibi. gönderilmesinin çok büyk bir kayıp olacağını sanmıyorum.

• O sezonki şampiyonluğun baş mimarlarından elmander engin ah ah ikiside gitti
  • Mancini'yle problem yaşadığına dair haberler vardı, doğru gibi duruyor o haberler.Yoksa en iyi yedek oyuncunu sen neden gönderirsin ki ?

Ç.Rizespor açısından yararlı bir transfer ama, Galatasaray için çok kötü bir transfer.Takımın jokerini gönderdik desek yeridir.Bu adam ofansif orta saha oynuyor (W.Sneijder), orta saha oynuyor (Selçuk), sol kanat oynuyor (Bruma,Riera (Umut)), yeri geldiğinde sağ kanat oynuyor (Sabri,Eboue (Burak)).

her pozisyona koyabileceğimiz adamı gönderdik ya helal olsun.
  • Takımdaki huzuru bozduğu için Mancini tarafından gönderilmiş diyorlar. Oyunculuğunun beğenilmemesiyle alakası yok yani.
  • ya gitsin uzak dursun, tamam zamanında yararı dokundu ama bir futbolcu bu yaşında maç oynamıyor diye göbekli hale geliyorsa o futbolcudan bi cacık olmaz.
  • Cüneyt çakıra saldırdığında gönderilmeliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o göbekle halı sahada bile oynayamaz o.

bir futbolcuda böyle fizik mi olur

• doğru karar bravo mancini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

O sezonki şampiyonluğun baş mimarlarından elmander engin ah ah ikiside gitti

Çok süperdi çok beğeniyordum kendisini be. Bir hakeme saldırdı herşey bitti orda. O olay olamsa kesinlikle şuan 11 de hala oynuyor olacaktı. Rizeliyim bi yandan sevindim tabi ama engin'i Galatasaray da oynarken görmek isterim hep

• beğeniyodum. ilk sezon çok iyi işler yapmıştı. kendine yazık etti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

o göbekle halı sahada bile oynayamaz o.

bir futbolcuda böyle fizik mi olur

Ve karşınızda Maykıl Ceksın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.