Pazar günü oynanıcak maça benime iddiaya girecek Beşiktaşlı arkadaş varmı? -Kazanan tarafın attığı gol sayısı kadar hafta sürecek -Resimli yazılı imza -Avatar
not:baktım anakonu göremedim verildiyse forum silinebilir...
Kimse yokmu
Bende Besiktas'li cikarsin diye umuyordum
Ben varım dostum bizim takım yenilmez diyorum. Kaybeden 4 hafta uzaklaştırcak kendini. Kabul ?
Takima guvenmiyorum o yüzden bu sefer girmeyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: fortunate
Ben varım dostum bizim takım yenilmez diyorum. Kaybeden 4 hafta uzaklaştırcak kendini. Kabul ?
Şartlarım belli adamım hem uzaklaştırmak olmaz forumda kalması daha iyi
Bjk-Gs maçlarının iddiası olmaz.Olsa da tat vermez.Bence oynamayın boşuna 3.şahıslar sevinmesin :)
Takima guvenmiyorum o yüzden bu sefer girmeyeceğim.
ohoo biz hiç kadıköydeki fener maçlarına girmeyelim ozamansa
Bende bekliyorum iddaaya girecek birilerini...
Ben de bekliyorum iddaaya girecek bir Beşiktaşlı..
1 hafta imza ve avatarına girecek Beşiktaşlı aranıyor.
vay arkadaş lig başında asıp kesiyolardı bu lige fazlaydılar falan. Olsaki Galatasaray uçuyor yok, hiç farkımız yok. Neyse kendi tercihleri saygı duyarız.
Ne kadar iddia meraklıları var burda:) Ne olacak ki GS kazansa, başınız göğe mi erecek. İddiaya gerek yok GS kazanırsa ben imzama GS arması koyarım 1 hafta BJK armasının yanına
quote:
Orijinalden alıntı: dedeefendi_
Ne kadar iddia meraklıları var burda:) Ne olacak ki GS kazansa, başınız göğe mi erecek. İddiaya gerek yok GS kazanırsa ben imzama GS arması koyarım 1 hafta BJK armasının yanına
Otorite konuşmuş beyler, dağılın.
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
/>
Bende güzel bir binbaşı, yüzbaşı bulursam neden olmasın
Bende varım iddiaya.Ama imzayla falan uğraşacak zamanım yok.Hazır imza bulabilirsem ya da başka bişeyine girersek olur..
sezon başı herkese soda dağıtanlar şimdi neredee ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre Takima guvenmiyorum o yüzden bu sefer girmeyeceğim.
Johnny Bravo kardeşim ile girdik iddiaya bakalım hayırlısı.
Isteyen her gsliyle iddiaya girmeye Hazirim. 5 kisiye kadar girerim. Her kisiyle 1 hafta imza avatar. Beraberlik falan isteyen cikarsada sartlari gorusuruz.