Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
551.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler maçtan geliyorum, taraftar olarak hiç susmadık, 40 dakika boyunca ayaktaydık.Lakovic muhteşem oynadı maç sonunda üçlü çektirdi.
  • Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park, deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 75-67 yendi.

Galatasaray Medical Park: Gordon 10, Göksenin, Shipp 4, Savovic 13, Furkan 8, Lakovic 20, Caner 2, Shumpert, Andric 10, Ender 2, Cevher 6

tebrikler...
  • Rakiplerimizden Olympiakos şuan Pana karşısında 29-16 önde.
  • Olası bir birleşmede Shumpert yerine Wright, Jasaitis, D-Wash, Muratcan, Nedim gibi isimler çok büyük etki yapacaktır takıma.
  • Umarım birleşmeyiz.
  • Bu birleşme olayı daha öncede gündeme geldi ama tt'nin tuhaf istekleri olmuştu gs'nin ankaraya taşınması vss gibi yanlış hatırlamıyorsam.Birleşme olsa bile problem yaşanır bir sürü oyuncu t.d yöneticiler var onlarında istekleri olacaktır bu da bizim yapımızı bozabilir veya hoca rahatsız olabilir.

Ülker fb ilişkisi gibi değerlendirmemek lazım sonuçta ülker'de murat ülker gibi fb aşığı bir adamın klübüne destek olmak için yaptığı bir hamle var bizdeki ise tamamen ticari, reklam ilişkisi olur.Maalesef bu büyük klüp kendi içinden bir tane ülker ayarında sponsor çıkartamadı.Seçimlerde lobi yapmak için gösterdikleri eforu, zamanı kulüp içinde gösterseler keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Olası bir birleşmede Shumpert yerine Wright, Jasaitis, D-Wash, Muratcan, Nedim gibi isimler çok büyük etki yapacaktır takıma.

Ali Karadeniz'in ciddi savunma zaafiyeti var. Andric ile yollar ayrılmazsa sanmıyorum geleceğini ki Andric kadar iyi pick and roll oynayabilir mi bilemiyorum.

Belki Türk oyuncular alınabilir. Darius Washington da Euroleague standardında bir guard değil bence. İstikrarı olan bir adam alınır oraya.

Ender'in de istikrarı yok pek o sıkıntıyı çekiyor GS arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Olası bir birleşmede Shumpert yerine Wright, Jasaitis, D-Wash, Muratcan, Nedim gibi isimler çok büyük etki yapacaktır takıma.

Ali Karadeniz'in ciddi savunma zaafiyeti var. Andric ile yollar ayrılmazsa sanmıyorum geleceğini ki Andric kadar iyi pick and roll oynayabilir mi bilemiyorum.

Belki Türk oyuncular alınabilir. Darius Washington da Euroleague standardında bir guard değil bence. İstikrarı olan bir adam alınır oraya.

Shumpert Türk pasaportu var ya o yüzden Shumpert yerine diye yazdım.Bir tane devşirme hakkı var tüm takımların(biliyorsundur gerçi) ve bence GS, Wright'ı Shumpert'ı tercih eder, etmeli(Shipp'i Türk yapabilme şansı var mı yok mu bilmiyorum).D-Wash bence iyi bir oyuncu, tercihler arasında olacağını düşünüyorum.Sene sonuna bakar onun durumu.

Guard(Tutku-Ender-Wash-Gordon-Jaka)
    Forvet(Wright-Jasaitis-Nedim-Cevher-Göksenin-Shipp)
    Pivot(Andric-Furkan)

İlkan yine kiralanabilir bence, gelecek sene için kadroya yazmadım.Eğer Shipp'in Türk olma şansı varsa Wright'ın yerine bir pivot alınır.Washington ise bence kadroya katılmalı, GS bazı anlarda inanılmaz derecede skor üretememe sıkıntısı çekiyor.Washington bu sıkıntıyı tamamen ortadan kaldıramasa da kaldırılmasının en büyük destekçilerinden olabilecek bir isim.Jasaitis ve Nedim'in ise bu takımda iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Bu arada kadroda 13 kişi ve 6 yabancı var, Shipp Türk olursa ve Wright alınmazsa 12 kişi ve 5 yabancı.Transferde el rahatlatmak için hamle gelecektir ama TT'den gelenlerde mi bir eksilme olur yoksa mevcut kadrodan mı bilemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Shumpert Türk pasaportu var ya o yüzden Shumpert yerine diye yazdım.Bir tane devşirme hakkı var tüm takımların(biliyorsundur gerçi) ve bence GS, Wright'ı Shumpert'ı tercih eder, etmeli(Shipp'i Türk yapabilme şansı var mı yok mu bilmiyorum).D-Wash bence iyi bir oyuncu, tercihler arasında olacağını düşünüyorum.Sene sonuna bakar onun durumu.

Guard(Tutku-Ender-Wash-Gordon-Jaka)
    Forvet(Wright-Jasaitis-Nedim-Cevher-Göksenin-Shipp)
    Pivot(Andric-Furkan)

İlkan yine kiralanabilir bence, gelecek sene için kadroya yazmadım.Eğer Shipp'in Türk olma şansı varsa Wright'ın yerine bir pivot alınır.Washington ise bence kadroya katılmalı, GS bazı anlarda inanılmaz derecede skor üretememe sıkıntısı çekiyor.Washington bu sıkıntıyı tamamen ortadan kaldıramasa da kaldırılmasının en büyük destekçilerinden olabilecek bir isim.Jasaitis ve Nedim'in ise bu takımda iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Bu arada kadroda 13 kişi ve 6 yabancı var, Shipp Türk olursa ve Wright alınmazsa 12 kişi ve 5 yabancı.Transferde el rahatlatmak için hamle gelecektir ama TT'den gelenlerde mi bir eksilme olur yoksa mevcut kadrodan mı bilemiyorum.

Shipp seneye Türk statüsünde olacak bu yüzden Shumpertle yolların ayrılması muhtemel görünüyor..

• Shipp yerli statüsünde oynayacağı için bitik Shumpert ile yollar ayrılacaktır. Burada 3,5 numara açığı oluşacak. Skora katkısı yadsınamaz düzeyde olan bir oyuncu ile eksiği tamamlamalıyız. Ayrıca yanılmıyorsam sezon sonu Zaza'nın sözleşmesi bitiyor ve Avrupa'da oynamak istediğini dile getiriyordu, hatta Abdi İpekçi'deki her maçımızından sonra tribünlerden videolar falan istiyor. 5 numara için alınabilir. Yanında İlkan da geliyor. Bugün Karşıyaka maçımızda gayet iyi oynadı. 15 sayı, 8 ribaundluk bir performans sergiledi. Ayakları çabuk bir oyuncu. Sertaç'ın yerini alacaktır ve uzun rotasyonu açısından çok iyi bir hamle yapılmış olunur.

Mevcut kadro bu sezon Euroleage'de 17 maçta 9 galibiyet aldı. Bu kadroya sezon başında "euroleague'de top 16'ya kalıp Cska'yı yenerek grubun son maçında final gibi bir maç yapacak" deseler küfür eder yolumuza giderdik herhalde. Yani takım sistemi ve oyuncuları öyle kolay değişmez. Zaten Telekom'da oynayan oyuncuların sistemimize uyacağını düşünmüyorum. Olası bir birleşmede Telekom'dan oyuncu alınmaz. Belki rotasyon için bir adet yerli oyuncu alınır. Fakat hiçbiri Euroleague seviyesinde değil maalesef. Galatasaray daha iyi isimlere layık.

Tutku-Ender-Jaka-Gordon-Göksenin
    Shipp-x-x-Cevher
    Andric-İlkan-Furkan-x

Forvete 3 ve 4 numaralarda oynayabilen belli bir seviyenin üzerinde iki oyuncu almalıyız. Yine aynı şekilde 5 numara da alınmalı. Önümüzdeki sezon için böyle bir kadroyu görmek istiyorum.

• Nefesimiz yetmedi malesef. Rotasyon çok sınırlı.
  • Taraftarımıza Teşekkür

Galatasaray Medical Park'ın Anadolu Efes ile oynayacağı Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 5. hafta mücadelesinin taraftarımıza ayrılan bölümünün biletleri tamamen tükenmiştir.

Top 16'da üçüncü galibiyetimizi almak için mücadele edeceğimiz bu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayan, Euroleague'de beşinci kez % 100 doluluk oranına ulaşmamızı sağlayacak taraftarımıza teşekkür ederiz.

Galatasaray Medical Park Basketbol Şubesi
  • delircem ya delircem bilet bulamadım. Cska maçında bilet buldum bunda bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

delircem ya delircem bilet bulamadım. Cska maçında bilet buldum bunda bulamadım

Aynen nasıl tükenir bu kadar kısa sürede. Daha ne zaman satışa çıktığını bile bilmiyordum. Bugün baktım tükenmiş. Acaba biletix gişelerinden alınabilir mi, kalmış mıdır?

* Fazla bileti olan arkadaşlar P.M atarsa sevinirim. 3 adet lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 13 Şubat 2012; 20:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

delircem ya delircem bilet bulamadım. Cska maçında bilet buldum bunda bulamadım

Aynen nasıl tükenir bu kadar kısa sürede. Daha ne zaman satışa çıktığını bile bilmiyordum. Bugün baktım tükenmiş. Acaba biletix gişelerinden alınabilir mi, kalmış mıdır?

* Fazla bileti olan arkadaşlar P.M atarsa sevinirim. 3 adet lazım...

ua kocaeli org. başlığı açıldı isim ekledim. Onlar buluyordu bir baktım bilet kalmamış yazmışlar yıkıldım yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Shipp yerli statüsünde oynayacağı için bitik Shumpert ile yollar ayrılacaktır. Burada 3,5 numara açığı oluşacak. Skora katkısı yadsınamaz düzeyde olan bir oyuncu ile eksiği tamamlamalıyız. Ayrıca yanılmıyorsam sezon sonu Zaza'nın sözleşmesi bitiyor ve Avrupa'da oynamak istediğini dile getiriyordu, hatta Abdi İpekçi'deki her maçımızından sonra tribünlerden videolar falan istiyor. 5 numara için alınabilir. Yanında İlkan da geliyor. Bugün Karşıyaka maçımızda gayet iyi oynadı. 15 sayı, 8 ribaundluk bir performans sergiledi. Ayakları çabuk bir oyuncu. Sertaç'ın yerini alacaktır ve uzun rotasyonu açısından çok iyi bir hamle yapılmış olunur.

Mevcut kadro bu sezon Euroleage'de 17 maçta 9 galibiyet aldı. Bu kadroya sezon başında "euroleague'de top 16'ya kalıp Cska'yı yenerek grubun son maçında final gibi bir maç yapacak" deseler küfür eder yolumuza giderdik herhalde. Yani takım sistemi ve oyuncuları öyle kolay değişmez. Zaten Telekom'da oynayan oyuncuların sistemimize uyacağını düşünmüyorum. Olası bir birleşmede Telekom'dan oyuncu alınmaz. Belki rotasyon için bir adet yerli oyuncu alınır. Fakat hiçbiri Euroleague seviyesinde değil maalesef. Galatasaray daha iyi isimlere layık.

Tutku-Ender-Jaka-Gordon-Göksenin
    Shipp-x-x-Cevher
    Andric-İlkan-Furkan-x

Forvete 3 ve 4 numaralarda oynayabilen belli bir seviyenin üzerinde iki oyuncu almalıyız. Yine aynı şekilde 5 numara da alınmalı. Önümüzdeki sezon için böyle bir kadroyu görmek istiyorum.

İlkan senin öngörün mü yoksa resmiyete dökülmüş bir olay var mı ?

• Biletix resmen yine tezgah yaptı.Netten bilet almak istiyorum kategori seçiyorum yan yana bilet yoktur başka yer seçiniz diye uyarı veriyor. Başka yer seçiyorum yine yan yana bilet yoktur başka yer seçiniz diye uyarı veriyor. İlla 1 bilet almak zorunda mıyım? Yine bütün biletleri gişelere bıraktılar ki kendilerine kessinler klasik olay
    Neyseki güç bela kendi biletimi aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

İlkan'ın bonservisini 2010 yılında Tofaş takımından aldık ve 2015 yılına kadar kontratımız var. Şu an Pınar Karşıyaka'da kiralık oynuyor. Her maç sayı bulduktan sonra "ben oldum, ben bir numarayım" hareketlerini yansıtarak fazla itici oluyor (disiplin sorunu) ama staffımızın onu adam edeceğini düşünüyorum.

Bu arada, Efes maçı biletleri ne ara çıktı da tükendi hayret doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 13 Şubat 2012; 20:31:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

İlkan'ın bonservisini 2010 yılında Tofaş takımından aldık ve 2015 yılına kadar kontratımız var. Şu an Pınar Karşıyaka'da kiralık oynuyor. Her maç sayı bulduktan sonra "ben oldum, ben bir numarayım" hareketlerini yansıtarak fazla itici oluyor (disiplin sorunu) ama staffımızın onu adam edeceğini düşünüyorum.

Bu arada, Efes maçı biletleri ne ara çıktı da tükendi hayret doğrusu.

Onlar zamanla hallolacak şeyler. Bilmiyordum bonservisinin bizde olduğunu çok sevindim, yetenekli adam sonuçta.

Biletleri bildiğin sömürmüşler.

• quote:

Biletleri bildiğin sömürmüşler.

Çok fena karaborsa kokusu alıyorum. Bu kadar kısa sürede tükenmesi olacak iş değil. Bilet alamayan bir sürü taraftarımız var.
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.