Şimdi Ara

Galatasaray barcelona fb real madrid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bjkde villareal hep böyle benzetiyorumm

• Real Madrid'in mazisi daha büyük.
  • Valla bence su an

Galatasaray Manchester United

Fenerbahce Arsenal

Besiktas Chelsea

Gecmiste takilip kalirsak sonumuz Manchester United'dan dAha kotu olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Valla bence su an

Fenerbahce Arsenal

Besiktas Chelsea

En mantıklı benzetme sanırım bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Valla bence su an

Fenerbahce Arsenal

Besiktas Chelsea

gidişat o yönde.. ne biz ne fener toparlanamaz gibi.. fenerin toparlanma şnası bizden yükse. Yoksa adamlar 5 sene üst üst şampiyon olurlar bu gidişle.
  • Tarihsel olarak bakarsak bence Galatasaray Milan, Fb İnter, Bjk Juventus olur.
    Güncel bakarsak yukardaki arkadaşların bahsettiği İngiltere ligi takımları uyuyor. Yani Manu, Arsenal ve Chelsea.
  • Kupasal başarıdan bakarsak, çoğu kupada Real, Barçayı 2 ye katlamasa da büyük bir farkla önde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Galatasaray Chelsea Atkısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinAliFeyyaz10

Tarihsel olarak bakarsak bence Galatasaray Milan, Fb İnter, Bjk Juventus olur.
    Güncel bakarsak yukardaki arkadaşların bahsettiği İngiltere ligi takımları uyuyor. Yani Manu, Arsenal ve Chelsea.

BJk nasıl Juventus oluyor bir açıklar mısın?
    Juventus olsa olsa Galatasaray olur. Sürdürebilir bir başarı ise kıstasın eğer.
    Ben 32 yaşındayım, şuan Serie A'ya Juventus resmen hükmediyor. son 25 yılda BJK'nin lige hükmettiğine hiç şahit olmadım.
    Hükmetmek o lige ait ne kadar kupa varsa kazanmak + Avrupa'da kupalar kazanmaktır.
    Durun bakalım daha üst üste 2.şampiyponluğu alacaksınız. Ya diğer kupalar?

Ha olursun 3-4 yıl üst üste, talip oldugun her kupayı alırsın eyv derim.
  • GialloRosso_ultrAs kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim ülkede biliyorsun GS-Fb derbisi çok pohpohlanır. İtalya'da da Milan İnter derbisi çok pohpohlanır. O açıdan Gs ve Fb'yi Milan ve İnter'e benzettim. Milan'ın Avrupa kupası başarısı çok çok daha fazla olduğu içinde GS'yi Milan'a benzettim. 32 yaşındaymışsın Milan'ı küçük görme. 3-5 sene öncesine kadar Avrupa'yı tir tir titretirlerdi. Benim çocukluğumun en büyük takımı Milan'dı, Barcelona falan hep geri plandaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinAliFeyyaz10

Hocam bizim ülkede biliyorsun GS-Fb derbisi çok pohpohlanır. İtalya'da da Milan İnter derbisi çok pohpohlanır. O açıdan Gs ve Fb'yi Milan ve İnter'e benzettim. Milan'ın Avrupa kupası başarısı çok çok daha fazla olduğu içinde GS'yi Milan'a benzettim. 32 yaşındaymışsın Milan'ı küçük görme. 3-5 sene öncesine kadar Avrupa'yı tir tir titretirlerdi. Benim çocukluğumun en büyük takımı Milan'dı, Barcelona falan hep geri plandaydı.

Milan konusunda haklısın da Milan bu yapısını Seedorf'lu kadrodan beri kaybetti ve toparlanıp o günlere dönmesi de neredeyse mucize. Biz 10/11 sezonu 8.bitirdik ligi, 12/13 sezonu CL de ceyrek final oynadık. Bu geri dönüşü Milan yıllardır yapamıyor. Sportif başarının sürekliliği önemli bence. BJK şuan ki yapısıyla giderse o sürekliliği yakalayabilir, yakalarsa Juve de olur Milan da...

• Bizim mazimiz Fener'den daha büyük nasıl Madrid oluyorlar ?

• Ajax - psv - feyenoord

Gs - fb - bjk

• quote:

Orijinalden alıntı: kapatıyoruz35

Ajax - psv - feyenoord

Gs - fb - bjk

En düzgünü bu kim ne derse desin.
  • Ne diyonuz olum ne barçası milanı chealseasi, biz olsak olsak

Tel aviv, Beer sheva, Jerusalem

Gs, fb, bjk

oluruz.
  • Yav boş işler bunlar. Şu an takımını izlerken keyif alıyor musun en önemlisi o. Yoksa 2-3 sene önceki şeylerin kime ne katkısı var. Ha kulübün başında olsan tamam bizim mazimiz böyle yaptık yine yaparız felan dersin ama biz basit taraftarız. Maçını izle gerisine karışma. Futbolda geçmişe dayalı rekabet kadar boş iş yok. Bugün mazisi olmayan Chelsea Psg City gibi kulüpler herkesi tokatlıyor. Adama benim şu kadar kupam var şu kadar şampiyonluğum var desen çıkar güler sana sen kimsin diye. Bırak geçmişi ya da benzetme yapmayı ileri bak kendi takımın ol.

• Man U - Gs

Chelsa - Fb

Arsenal - Bjk

Liverpool -Trabzon

En mantikli benzetme budur

• Beşiktaş FB ve GS yi ligde iyi benzetti en uygun ve gerçek benzetme budur
  • yabancı futbol sitelerini takip ediyorum gayette psg ve cityle özellikle dalga geçiliyor bu kupa muhabbetine bizde yok sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

yabancı futbol sitelerini takip ediyorum gayette psg ve cityle özellikle dalga geçiliyor bu kupa muhabbetine bizde yok sadece

Ben dalga geçilmiyor demedim zaten ama adamların umurunda değildir büyük ihtimalle. Liverpool Arsenal felan da hep alay konusu. Dünyanın heryerinde var bu atışmalar. Ama biz çok ciddiye alıyoruz. Adamlar gülüp geçiyor sadece.

• Galatasaray-Benfica

Fener-Porto

BJK-Lizbon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.