Şimdi Ara

Galatasaray Açıklama(Burak Yılmaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Haber Türk Gazetesi’nin spor ekinde oyuncumuz Burak Yılmaz’ın satılması ile ilgili olarak yönetim ve teknik heyetin karar aldığı yönünde bir haber yayınlanmıştır.

Haberde yer alan ifadelerin gerçekle hiçbir ilişkisi yoktur. Futbol takımımızla ilgili olarak böyle bir tasarrufumuzun olmadığının kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15900.php

• 1 maç oynamadı diye adamı tüm avrupada forvet sıkıntısı olan takıma gönderdi bu basın. Ulen nasıl insanlar ya

• Bu adamın devre arasında üstelik CL'de tur hedeflerken satılacağını mı sanıyordunuz ki
  • haberturk'ün başında fatih altaylı yok mu ya? bildiğim kadarıyla bu adam gs'li.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

haberturk'ün başında fatih altaylı yok mu ya? bildiğim kadarıyla bu adam gs'li.

bu adam güç kimdeyse onun yanında olan birisi...gsli olması onun için hiçbişey ifade etmiyor...
  • daha öncede yazmıştım, burak gibi yerli forvet yok. bu adama her şeye rağmen ihtiyacımız var. drogba cl için yapılmış bir transfer bunu görebiliyoruz, burak ise ligde takımı sırtlayabilecek bir forvet. dönüşümlü veya birlikte oynayacakları maçlar olacaktır. fatih hoca rakibe göre elmander ve umut gibi pres azmanı forvetleri ile de maçlara başlayabilir. alternatifin olması kötü değil bilhassa çok iyi. zamanla da göreceğiz zaten bu dönüşümlerin faydasını.
  • quote:

Gs lilesi mezunu ve Galatasaray'da asbaskanlik yapmis birisi. Hincal Uluc, Osman Tanburaci gibi adamlarda Gs'li ama en cok bunlar kulube zarar veriyor. Hepsinin birileri ile kuyruk acisi var.

Bir de bu habere ciddi ciddi inananlar vardi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerede o ortalığı gereksiz yere velveleye veren, forumun bu kısmının düzenini bozan shark45 nickli arkadaş. Sanırım bu kadar cevap yeterlidir.
  • Bugün Burak düşmanlarının en kötü günü.
  • Nerde o shark nickli şahıs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Gs lilesi mezunu ve Galatasaray'da asbaskanlik yapmis birisi. Hincal Uluc, Osman Tanburaci gibi adamlarda Gs'li ama en cok bunlar kulube zarar veriyor. Hepsinin birileri ile kuyruk acisi var.

Bir de bu habere ciddi ciddi inananlar vardi.

Bu insanlarin Galatasaray Futbol Takimi taraftari oldugunu düsünmüyorum. Hatta genel olarak "taraftar" olduklarini düsünmüyorum. Bence Galatasaray onlar icin belli bir cevrenin bir araya gelip (ortak bir konu olsun diye) futbol konustuklari bir sosyete kulübü.

Bizim kafamizda nasil spor kulubu kavrami canlaniyorsa, onlarin kafasinda da bu kavram canlaniyor. Yani bu insanlarin futbol tutkulari falan yok. Futbol tutkusu olmayan insan da futboldan kolay kolay cakmaz. Aynen bu durum var. Futbolla alakali söyledikleri en "teknik" lafin bile arkasinda binbir entrika var. Bunlarin yarisini anliyoruz, yarisini anlamiyoruz.

Galatasaray lisesi televolesi izlemek isteyen ancak bu gibi kisileri takip eder. Yoksa bu insanlarin yazdiklari hicbir yazinin (transfer haberi bile olsa) benim icin en ufak bir haber degeri yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silence26

Bu adamın devre arasında üstelik CL'de tur hedeflerken satılacağını mı sanıyordunuz ki

Böyle umut edenler var demek ki hocam Yazık günah ya. Burak Yılmaz bu.
  • Ben Burak Yılmaz'ı seviyor,beğeniyorum inşallah bizimle kalır.
  • zaten devre arasında satılsaydı fiyasko olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Nerde o shark nickli şahıs?

Konuya bunu yazmak için girdim bu yazıyı postalayın ona
  • Sevmem buragi ama su vakitte gonderilmesi cok sacma olurdu zaten.yerli forvetlerin en iyilerinden birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.