Şimdi Ara

Galatasaray'a sert eleştiri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gremio Kulübü, son dakikada transferi askıya alınan Alex Telles için Galatasaray'a sert ifadeler kullandı.

Galatasaray'ı ciddiyetsizlikle suçlayan Brezilyalı kulüp, sarı kırmızılı yönetimin varılan anlaşmaları son anda değiştirerek bu transferi çıkmaza soktuğunu açıkladı. Gremio Kulübü Sportif Direktörü Rui Costa, Galatasaray'a ironik göndermelerde de bulunarak karşılaşmanın ikinci yarısının 48. dakikasında böyle bir değişikliği kabul etmemiz imkansızdı" ifadelerini kullandı.

Alex'in, Brezilya liginde kulvarında en iyi oyuncu seçildiğine dikkat çeken Rui Costa, "Sözleşmede bazı maddelerde anlaşma sağlanmış ise bunu yerine getirmeniz gerekir. Son anda o maddeleri değiştiremezsiniz, ben Gremio kulübünü risk altına sokamam" diye konuştu.

Gremio Kulübü Sportif Direktörü Rui Costa, sözleşmenin sadece askıya alındığını, her şeyin henüz bitmediğine de dikkat çekerek bu transferin şimdilik yatmasından Alex'in üzgün olduğunu, ancak kendisine "Galatasaray olmaz ise sorun yok, ben Gremio kulübünde devam ederim" mesajı verdiğini söyledi.

Bu arada Alex Telles'in transferinin askıya alınmasından büyük şaşkınlık yaşayan menajer Fernando Otto, Brezilya'da bir radyoya açıklamalarda bulunarak, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile sürekli bu konuyu konuştuğunu ve İtalyan teknik adamın da şaşkınlık yaşadığını belirtti. Mancini'nin bu oyuncuyu çok istediğini de vurgulayan Otto, bu transferin gerçekleşebilmesi için önlerinde 48 saat süre olduğunu ifade etti. Menajer Fernando Otto, oyuncu Alex ile havalimanında İstanbul'a hareket etmek üzereyken Galatasaraylı bir yöneticinin kendisini arayarak yeni şartlar getirdiğine işaret ederek bunları Gremio Başkanı Fabio Koff ile konuştuklarını, başkanın ise sert bir ifade ile "Hayır" cevabı verdiğini açıkladı. Alex'in geleceği hakkında endişe taşımadığının da altını çizen Otto, bu haberin internete düşmesinin ardından hemen İtalya'dan teklif aldıklarını ve bu oyuncuyu Türkiye olmaz ise İtalya ligine götürebileceğine dikkat çekti.

• Kaynak : DHA , Lig TV
  • Bu adamı bize kakalayamadilar baktilar ellerinde kalacak şimdi bize yükleniyorlar inşallah yönetim ve td yemez bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim Criztian'ın bi bildiği varmış demek... :)
  • “Gremio oyuncusu Alex Telles’in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde “Dün itibarıyla Galatasaray’ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle” transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır.
    İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi konuya ilişkin herhangi bir “son tarih”in de bulunmadığının bilinmesini isteriz.”
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

“Gremio oyuncusu Alex Telles’in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde “Dün itibarıyla Galatasaray’ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle” transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır.
    İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi konuya ilişkin herhangi bir “son tarih”in de bulunmadığının bilinmesini isteriz.”

Medya güzel çalışıyor hocam , transferde sıkıntı olacağını sanmıyorum ama medya kafa karıştırmayı seviyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

“Gremio oyuncusu Alex Telles’in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde “Dün itibarıyla Galatasaray’ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle” transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır.

Medya güzel çalışıyor hocam , transferde sıkıntı olacağını sanmıyorum ama medya kafa karıştırmayı seviyor

aynen Manuel Fernandes transferindede böyle olmuştu..Kulüp ve oyuncuyla mayısta anlaşmışlardı ama 1 temmuzda açıklanacağı kulüp tarafından sızdırılmıştı..Biz biliyorduk mesela 1 temmuzda geleceğini ama medya rahat durmuyordu yok ücreti beğenmedi gelmiyor vs vs..Sonunda adama zam yapmışlardı normalde 1.7m euro gelecek adam 2.1 e mi ne geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eto83 kullanıcısına yanıt
    Su videoda bir maçta ne yaptigini gösteriyor... Bence abartilcak birseyi yok, normal bir sol bek.

7M€ ise pahali bence... Umarim vermezler o kadar para, Riera bundan daha iyi bence suan. Hizli olmasi tek artisi, ama hizli olsa bile topu çogu zaman dogru sekilde kullanmiyor.

• Baroni: gelmez dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi
  • Bizim taraftar da ilginç. Dün genç yetenek diye yere göğe sığdıramıyordunuz; bugün de tüh kaka olmuş. Adam iyi ise, karar verilmiş ise sonuna kadar gidilmeli bence. Ha değilse, başta neden transfer etmeye kalktınız diye sorarlar adama. Bu adam olmasa da mutlaka bir solbek alınmalı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Bizim taraftar da ilginç. Dün genç yetenek diye yere göğe sığdıramıyordunuz; bugün de tüh kaka olmuş. Adam iyi ise, karar verilmiş ise sonuna kadar gidilmeli bence. Ha değilse, başta neden transfer etmeye kalktınız diye sorarlar adama. Bu adam olmasa da mutlaka bir solbek alınmalı artık.

Vazgeçme durumu yok zaten hocam , medya gaza getiriyor insanları ..
  • 1-2 hafta önce dediğim gibi bu transfer sezonuda sol beksiz kapanacak. Haber yalan olabilir ama ben hala sol bek alacağımıza inanmıyorum.
  • Havaalanından döndü!

Galatasaray'ın Telles transferinde pürüz çıktı. Gremio kulübü, ödemelerle ilgili teminat mektubunun gecikmesi nedeniyle transferin şu an için dondurulduğunu açıkladı. İstanbul'a gelmek üzere yola çıkan Telles ise iki kulüp arasındaki krizi havalanında öğrendi.

Galatasaray'ın transferi için gün saydığı Alex Telles'de pürüz çıktı. Brezilya basınına konuşan Gremio Kulübü Sportif Direktörü Rui Costa transferin şimdilik dondurulduğunu açıkladı.
    Costa, sarı-kırmızılı kulübün bonservis bedeli için teminat mektubunu henüz göndermediğini ve bu nedenle transferin askıya alındığını söyledi. Ancak transferin iptali gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Rui Costa,"Beklediğimiz teminat geldiği takdirde Alex, Galatasaray ile sözleşme imzalayabilir" dedi.
    Genç oyuncu için birçok kulüpten teklifler aldıklarını belirten Rui Costa,"Gremio'nun çıkarlarını düşünmek zorundayız. Umarım kısa sürede sorun çözülür aksi durumda bu teklifleri değerlendirmemiz gerekebilir" diye konuştu. Rui Costa, Telles'e şu an için konuşma yasağı getirdiklerini sözlerine ekledi.
    İki kulüp arasında bu kriz yaşanırken Alex Telles olayı Salgado Filho Havaalanı’ndayken öğrendi. Menajeri Fernando Otto ile birlikte önce Sao Paulo’ya oradan da İstanbul’a uçmaya hazırlanan Telles, gelen haber üzeine havalanından geri dönmek zorunda kaldı. Menajer Fernando Otto da Radyo Guaiba’ya, “Sorun çıkmasına Mancini de çok şaşırdı. Yönetim ile konuşacak” açıklamasını yaptı.

Brezilya basınında yer alan haberlerde de % 40'ı peşin olmak üzere 6 milyon 750 bin euro bonservis bedeli üzerinde anlaşma sağlanmasına karşın ödeme planı ve banka garantisinde sorun çıktığı yazıldı.

Buda Ntvspor haberi

• quote:

quote:

Bizim taraftar da ilginç. Dün genç yetenek diye yere göğe sığdıramıyordunuz; bugün de tüh kaka olmuş. Adam iyi ise, karar verilmiş ise sonuna kadar gidilmeli bence. Ha değilse, başta neden transfer etmeye kalktınız diye sorarlar adama. Bu adam olmasa da mutlaka bir solbek alınmalı artık.

Hocam size göre bu oyuncuyla alakalı olarak son durum nedir?

bunu soruyorum çünkü bazı arkadaşlar bu transfer bitmiş, birşey bekleniyormuşta medyada bu durumu fırsat bilip rant peşinde koşuyormuş gibi davranıyor o yüzden soruyorum.

• Ben de çok ahım şahım bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

quote:

bunu soruyorum çünkü bazı arkadaşlar bu transfer bitmiş, birşey bekleniyormuşta medyada bu durumu fırsat bilip rant peşinde koşuyormuş gibi davranıyor o yüzden soruyorum.

Hocam transfer bitmiş durumda değil , sadece Galatasaray'ın göndermesi gereken teminat mektupları Gremio tarafına gitmemiş , Gremio'da bu belgeler gelmediği için sadece transferi dondurmuş durumda zaten kendileri de diyor dondurduk ama bitirmedik diye..

Yani kısa zamanda çözülecek bir durum var , bitmedi ama bitmesi için ufak tefek pürüzler kaldı hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

quote:

Hocam transfer bitmiş durumda değil , sadece Galatasaray'ın göndermesi gereken teminat mektupları Gremio tarafına gitmemiş , Gremio'da bu belgeler gelmediği için sadece transferi dondurmuş durumda zaten kendileri de diyor dondurduk ama bitirmedik diye..

Yani kısa zamanda çözülecek bir durum var , bitmedi ama bitmesi için ufak tefek pürüzler kaldı hocam

Ünal Aysal'da ufak tefek pürüzler olduğunu söylemişti zaten.Medya bu dönemde çok fazla haber bulamadığı için böyle haberlerle rant sağlıyor.Hallederler alırlar bu adamı sıkıntı olmaz

• Sanırsam Gremioda para sıkıntısı var.Miktar konusunda anlaştılar bence ama adamlar parayı hemen istiyor.

Eğer Mancini kesin talimat verdiyse Ünal Başkan ne yapar eder alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇIKLAMA
    Gremio oyuncusu Alex Telles'in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde "Dün itibarıyla Galatasaray'ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle" transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır.

İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi konuya ilişkin herhangi bir "son tarih"in de bulunmadığının bilinmesini isteriz.

Sıcak sıcak
  • solbek solbek değil memleket meselesi anasını satım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.