Şimdi Ara

Galatasaray'a 1 Maç Saha Kaptma Cezası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PFDK, Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Galatasaray`ın sahasını 1 maç kapattı.

Bu Konudaki Düşünceleriniz Nelerdir Arkadaşlar???

Gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
  • Normaldir.Doğru karar
  • kesinlikle doğru karar

Hiçbir mazeret basarinin yerini tutamaz... M.K. Ataturk
    Gomdugunuz sadece bedenimdir... Ilk Felsefe Sehidi Sokrat...
  • bence karar cok agir....böyle bir karardan sonra bir futbol karsilasmasinda uygulamanin tam olarak gerçeklestirilmesi mümkün degildir..çünkü burasi TÜRKIYE

Orjinalden alıntı: 45 ULTRASLAN

tam bi şike kokuyoooo

Orjinalden alıntı: LEGOLASNIPER

bence karar cok agir....böyle bir karardan sonra bir futbol karsilasmasinda uygulamanin tam olarak gerçeklestirilmesi mümkün degildir..çünkü burasi TÜRKIYE

hadi len pis galatasaraylı....

• Şöyle birşey diyebilirim ki artık herhangi bir maçtan sonraki maçta takımın sahası kapanacaktır.
    izmire gelirmi ki GS....gelsede görsek....bu sezon hasretiz. izmir takımlarının durumu...Karşıyakamız da bu sene çıkamıyacak gibi.... off offf
  • boyle bir olay yok besiktas ta adam olduruluyo burda kotu tezahuratmis diye 1 mac olayi besiktasta 3 mac bende fenerbahceliyim ama bu tam bir SACMALIK oyle degilmi arkadaslar?
  • Beşiktaş maçında bir insan canından oluyor. 3 maç seyircisiz oynama cezası veriyorlar. galatasarayın sahasında bir su şişesi hakemin sırtına geliyor diye bir maç kapatılıyor. Bu nasıl adalet? Böyle çifte standart olur mu? O zaman Beşiktaş'ın sezonu kapatması lazım, o zaman ligden çekilmesi lazım..
    F.Bahçe-Konya maçında saha konfeti ile kapandı. Maç 10 dakika oynanamadı. Bu suç değil mi? O zaman Saracoğlu'nu da sıkkıysa kapatsınlar...federasyon mafya bozuntusu aziz yıldırımdan korkuyor...

Orjinalden alıntı: Tex

arkadaşlar burada konu gs fb bjk muhabbeti değil iyi kötü federasyon bir genelge yayınlamış ve bu genelge kapsamında maçlar oynanacak diyor.

iyi veya kötü beğenirsiniz beğenmezsiniz bu kararnameden sonra liglerin daha iyi bir ortamda oynanması için , kim uymaz ise cezalandırlmalı..

fb için on dakika sonra maç başladı deniliyorsa varsa kararnamede cezası ver kardeşim..

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • dünyanın 1 numaralı takımı durumuna yükselmiş bir türk takımını tutmaktan gurur duyuyorum..
    adını siz tahmin edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandiani -- 28 Aralık 2004, 18:29:31 >

Orjinalden alıntı: belamy

.........................

Okumasınını bilmiyorsunuz anlamasını mı bilmiyorsunuz anlamadım

Yukarıdaki maddenin uygulanabilmesi için
    1-Sahaya atılan cisimlerin FB-Konya maçını oynanamayacak şekilde etkilemesi ve maçın oynanmaması (FB-Konya maçı oynandı mı oynanmadı mı diye sizlere sorayım.)
    2- Müsabaka devam edereken sahaya atılan cisimler nedeniyle FB-Konya maçının yarım kalması. (Maç oynanmış FB-Konya maçı 3-0 tescil edilmiştir. )

Evet sayın çok bilmiş arkadaşlar. Cevaplayın bakalım yukarıdaki durum/durumlardan herhangi biri gerçekleşmişmidir?
    Bir şeye yorum yapmadan önce iyice okumanızı, anlamanızı ve ondan sonra yorum yapmanızı tavsiye ederim..

Fb'ye konfetiler için elbette ceza gelecektir. Ama bu sizin söylediğiniz nedenlere istinaden değil
    sadece maçın geç başlamasına neden olduğu için.

GS' ye verilen ceza ise haklıdır ve Federasyon başkanının suratına patlamıştır.
    Kendisi merdivenler boşaltılmadan maçın başlamasına karar vermiş ki bu kuralı kendi koymuştur.
    Ayrıca maç sonrası çok temiz bir maç olduğunu hiçbir şekilde olay ve küfür olmadığını açıklamıştır.
    Ama GS'ye verilen bu ceza suratına bir tokat gibi patlamıştır.

Kim ne yaptıysa FB-GS-BJK TS...... farketmez parasal yada saha kapatma olarak herkes cezasını çekmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 4 Ocak 2005, 12:44:16 >

• kar nası yabancı madde sayılıyorsa konfetide sayılmalı mantık olarak.ama bana sorarsanız ikiside yabancı madde sayılmamalı
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.