Şimdi Ara

Konyaspor Kariyerim (2. Sezon) - Konyaspor geliyor bak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Başlangıçta kariyeri paylaşmak gibi bir düşüncem yoktu ancak işe zevk katmak ve sizin de görüşlerinizi almak adına paylaşmak istedim.İlk sezonla ilgili net veriler yok ancak özet olacak şekilde bahsedeceğim. :)
    Konyaspor Kariyerim (2. Sezon) - Konyaspor geliyor bak !

    1. Sezon

    Konyaspor başlangıçta bir bütçe vermiyor açıkçası. Bu yüzden bonservis ile kaliteli oyuncular alamayacağımın farkına vardım ve kiralık oyuncular bulmaya çalıştım. Geçen sezon takımı sırtlayan isimlerin başında şüphesiz David Ivan geliyor.Sampdoria takımından 2 senelik olarak kiralamıştım. Harika işler çıkardı. Bununla birlikte Ajax takımından kiraladığım Teun van Zweeden sağ bekten takıma inanılmaz katkı sağladı. Bedelsiz olarak kadroma kattığım Yguinho ise 31 maçta 4 gol atarak beklentimin hayli altında kaldı. Sezon ortasında düşme potasının hemen üzerindeydik ve tehlike çanları benim için çalıyordu. Sezonun özellikle son döneminde gerek önümüzdekilerin puan kaybı gerekse yükselen performansımız sayesinde ligi 7. sırada bitirmeyi bildik.Ayrıca kupada yarı finale kadar ilerleyip yarı finalde veda ettik.

    2. Sezon
    Konyaspor Kariyerim (2. Sezon) - Konyaspor geliyor bak !

    Konyaspor Kariyerim (2. Sezon) - Konyaspor geliyor bak !

    Konyaspor Kariyerim (2. Sezon) - Konyaspor geliyor bak !

    Konyaspor Kariyerim (2. Sezon) - Konyaspor geliyor bak !

    Konyaspor Kariyerim (2. Sezon) - Konyaspor geliyor bak !

    Geçen senenin aksine 2.sezon yönetim yaklaşık 7milyon euro transfer bütçesi verdi. Ancak amacımız hazırı almak yerine genç , ucuz ve hatta bedelsiz oyuncular alıp hem maddi olarak kalkınmak hem de oyuncu yetiştirip oynatmaktı ve transferlerimizi bu doğrultuda sürdürdük.

    İlk sezonunda beklentilerin çok çok altında kalan Yguinho tam 15 gole imza atarak büyük katkı sağladı. Bu oyuncu bedelsiz olarak kadromuza katmıştık ve ikinci sezon sonunda değeri = 5.25 milyon euro

    Transferler ;
    Emre Mor - 850bin euro karşılığında kadro katıldı ancak ilk sezonunda kiralık olarak forma giydi.
    Carles Alena - Barcelonadan 2 seneliğine 15.5 milyon euro opsiyon ile kiralandı.
    Gennaro Acampora - 1.2 milyon euro karşılığında büyük umutlarla kadromuza katmıştık ancak beklenin altında kaldı ve yaklaşık yarı yarıya değer kaybetti.
    Oscar Romero - Bütçemizi alıp götüren adam. 6.5 milyon euro bedelle Konya şehrine geldi. 44 maçta 10 gol 5 asistle katkı verdi. Zaman zaman sol kanat zaman zaman forvet arkası olarak görev aldı.
    Ongjen Vranjes - Bedelsiz olarak kadroya kattığımız savunma oyuncusu tatminkar bir performans sergiledi ve maddi olarak da bize katkılayacağı kesin. Değeri şuan 4.9milyon euro
    Buiú - 275 bin euro bedelle kadroya kattığımız genç oyuncu büyük katkı sağladı ve değerini 3.1 milyon euroya yükseltti.
    Erkan Kaş - Sivasspor dan 165bin euro bedelle takıma katıldı. Kritik gol ve asistlere imza attı.
    Çağlar Söyüncü - 1.4milyon euroya yeşil beyazlı formayı giyen Çağlar, üst düzey formuyla bonservisini 3.6 milyon euroya çıkarttı.
    Ayrıca Harun Tekin, Yusuf Acer ve Iago takımın diğer transferleri oldu.

    ŞAMPİYONLUK - Son haftaya Fenerbahçe ile kafa kafaya girdik. Fenerbahçe 59 puanla lider Konyaspor ise 58 puanla ikinci sırada yer alıyordu. Son hafta Rizespor karşısında 3puanı alamayan Fenerbahçe , Konya'dan gelecek skoru beklemeye başladı. Dk 73 te Erkan'ın attığı gol Konyaspor takımını şampiyonluğa taşıdı.


    Ekran görüntüleri gelecek, internetim upload için hayli elverişsiz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 5 Nisan 2017; 21:11:39 >







  • başarılar
  • Kenya
  • Aslında 3. sezona başladım, transferler oldu. Hatta şampiyonlar liginde sıfır çektim Juventus, Man U , Sporting Lisbon geldi gruba :) Ama hem konu çok talep görmedim hem benim zaman ve internetim yeterli değil güncel tutmak için :)
  • Konyayla ilk sezon sadece bir transferle avrupa yarı finali süper lig ve Türkiye kupası gördüm ikinci sezondayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.