Şimdi Ara

galatasaray %99,99 şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mevcut şartlarda fenerbahçe nin şampiyon olması imkansız gibi görünüyor.%0.1 de galatasaray kaza geçirir yada 6-7 as oyuncusu ağır sakatlık geçirirse belki trabzon,bursa gibi sürpriz bir takım olabilir.yani aykut kaldığı sürece bizim şampiyonluk hayal.

ama aykut gider adam akıllı bir t.d gelirse galatasaray ile şampiyonluk için çekişiriz.

• Bugun ben bir duyum aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hiç belli olmaz daha ligin başındayız ..... FB de BJK de GS de her türlü şampiyonluğa oynar , bu üçünden kim olursa olsun benim için sürpriz olmaz.
  • Bunu demek için erken ama yüksek olasılık Galatasaray bu sene şampiyon olur. Ligin geneline bakıldığında Galatasaray gibi zengin kadrosu olan takım yok, ayrıca oyun anlamında da Galatasaray'ın üstünlüğü bariz.
  • Adam hakli

• Fenerbahcenin kadrosu fatih terimde olsa sampiyonlar liginde yari final oynayabilirdi.
  • Ah inşallah bebeim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDLN

Fenerbahcenin kadrosu fatih terimde olsa sampiyonlar liginde yari final oynayabilirdi.

Az solemissin.Kupayi alirdi.

• quote:

Fenerbahcenin kadrosu fatih terimde olsa sampiyonlar liginde yari final oynayabilirdi.

Yavaş gel.
  • Ben de tek tek bakıldığında kadromuzun GS'den iyi olduğunu düşünüyorum, ya da eşit gibidir.

Ama kadrodaki oyuncuların uyumu, teknik direktör farkı nedeniyle takımların oyunu arasındaki fark dağlar kadar.

30. haftada falan biter bu iş diyorum ben. 2. olacağımızı da sanmıyorum. Ligde en kötü futbol oynayan 2-3 takımdan biriyizdir herhalde.
  • quote:

kuyt sakatlanınca saatçiye kaldık. bu kadro şl için yetersiz.
  • quote:

Nasıl hocam ya Fenerin kadrosu GS den iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

quote:

Galatasaraylı birisi olarak söylüyorum az bir farkla daha iyi bence.Kadro genişliği olarak değil ama ilk 11 olarak daha iyi ne yazık ki.
  • İnşallah
  • %99,99 + %0,1 = %100,09

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

Galatasaraylı birisi olarak söylüyorum az bir farkla daha iyi bence.Kadro genişliği olarak değil ama ilk 11 olarak daha iyi ne yazık ki.

Bir işe yaramıyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

%99,99 + %0,1 = %100,09

• 2 takımda bu formla giderse %100 diyebiliriz ama 2takımında bütün sezon boyunca bu formla gitmeyeceğinede %100 dersek ilk %100ün oranı azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

Bir işe yaramıyor ama

Biliyorum klişe olacak ama bu tarz şeyler için henüz çok erken.1 ay sonra her şey ortaya çıkar.Kim şampiyon olur gibi konulara şimdilik bir şey yazmıyorum ama 1 ay sonra o konulara ölümüne saldırıcam.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.