🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6196. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
adam adaaam
-
ben de diyorum 11 maç sonra Gs nasıl gol yemeden bitirdi, meğerse kaleye şut yokmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Romulo yeni saç stiliyle gol atar mı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sallai’nin şu çok basit faul yapma işine bir son vermesi lazım. Kutucu da dua etsin gördüğü sarı kart çok ucuzdu diye hakem eyyam yaptı o ayağa basmaya ikinci sarıyı vermedi. Davinson Osimhen ve Kaan günün iyileriydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 hafadır topa değmiyor oğlan
çıldırıyor çıldırıyorr
-
Bizimkiler transfer yapamayacak belli bunu bırakın bize 14 milyona
-
UEFA'ya oyuncu yazdırmak için son 12 gün bu arada. Muhteşem yönetimimiz yine son dakikaya bırakıyor her zamanki gibi.
-
Ya arkadaşlar hayal görmeyin. Göztepe bu hakemlerle fb yi yenebilir mi? Adamlar bizim attığımız nizami golleri vermiyor, o da kendi sahamızda. Göztepeye yedirirler mi o maçı?
-
Gel de anlat bizimkilere bsbdbdhd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Göztepe nin evindeki maçta eyüp maçı gibi 2 puanları çalındı gene ona benzer bir performans verecektir hakemler
-
Belki fb öne geçerse falan ali başkanımız yine inisiyatif alıp sahaya falan girip oyunu soğutup göztepe’yi oyuna ortak eder hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın Göztepe bir sıfır yenecek maç ilk yarı X maç sonucu 2 bitecek.
Okanin miladi doldu artik vizyonsuz hocayla olmaz bu is, oyuncularinda hocayi pek salladiklarini düşünmüyorum artik. Baris alper ve yunus sanki farkli bi alemde yaşıyor ozellikle barış acayip kötü gecen sene 11 asisti varken bu sene 1 asistle oynuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayı basit pahali cop alicaklarina boşa cikan ucuz çöpleri toplamaya karar vermisler
Bu oyunla olmaz. Ne ligte şampiyon olursun ne avrupada 1 adım ileri gidersin. Acil toparlanmak lazım. Yani bazı şeyleri okan hocaya birilerinin uyarı şeklinde anlatması lazım. Torreria kötüyse berkan oynasın kardeşim. Mertens yorgunsa farklı taktikte oynayın. Şu maç 1-1lik maçtı tam. Son dk yine nelsonun saçma sapan birşey yapmasını bekledim yani.
-
takımda zaten orta saha yok üzerine yıllardır kötü olan kanat rotasyonumuzda formsuz olunca bu yzden top oynayamıyor takım , yunus efendi kontrat koparma peşinde
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X