Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (226. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (6 Mobil) - 18 Masaüstü8 Mobil
5 sn
191.238
Cevap
395
Favori
3.557.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaha, Tete, Ziyech yerine orta saha alamıyor muyduk? Türkiye’deki harcama limitleri sadece bonservisi kapsamıyor. İmza parası, menajer ücreti ve sezon boyunca alacağı maaş da dahil. Bu oyunculara verilen paraya rahat rahat sağlam bir orta saha alınması lazım. 8 numara transferi son dakikaya bırakıldı ve bu hataydı. Kabul etmek lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

kaan ın kesinlikle milli takımdan affını isteyip ameliyat olması lazımdı. oraya götürülüp oynatılmayacak aynı taylanda olduğu gibi. hata yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Bizim burho ve nevzo balıklama atladı yeni çalım hayırlı olsun

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Hocam hepsi palavra

listenin ilk sırasında kephrem Thuram var.

bütün şartlar zorlanıyor. Tete zaniolo üste bir miktar para bile düşünülüyor.

kaynak ben ve futbol hevesim &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Rafa Silva oluyormu şimdi adam 8 sezon aynı takımd oynamış biraz zor uyum sağlar gibi geliyor bana

• evohan kullanıcısına yanıt

aklıma direkt zaha geldi.

• Yönetim yalaması seni görünce kusmam geliyor, öğk

• gsserhat kullanıcısına yanıt
    Ya dostum halen ameliyat olması gerektiğini mi düşünüyorsun?

Ameliyatlık bir durumu olsaydı sezon sonunu bile beklemezdi. Bunlar profesyonel oyuncu. Sağlıkları önce geliyor. Bu işten para kazanıyorlar. Formsuz olunca biri ortaya sakatlığı var sezon sonu ameliyat olacak sözünü attı herkeste peşinden gitti.

İtalya maçında bile 66 dakika sahada kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Hayır alamıyorduk. Çünkü hiçbirine bonservis ödemesi yapılmadı. İçlerinde imza parasının taksidi en erken ödenen Zaha aralık ayında ödeme aldı(bu arada imza paraları 4 seneye yayıldı yani limit içine 1 senelik kısmı dahil ediliyor). Türkiye'de ki harcama limitleri tabii ki sadece bonservisi kapsamıyor. Ama harcama limitlerinin hiçbir önemi yok önemli olan Bankalar Birliği'nin limitleri. Geçen sene harcama limitimiz 2 milyar lira yani 62 milyon euroydu. Üzerine yaz trasfer dönemi için 350 milyon lira yani 12.5 milyon euro ek limit açıldı. Totalde 75 milyon euro limitin ne kadarı kullanıldı? 58 milyon euro. Peki neden 17 milyon euro limit kullanılmadı? Çünkü öyle bir nakit yok. Bu arada bu sene harcama limiti de uygulanmayacak belki haberiniz yoktur.

8 transferi son dakikaya bırakıldı haklısınız ama bunun sebeplerini yazdım.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Bu dedigin adam 35M €. Genc ve iyi bir fizigi var. Bilemedim.

• Orta sahaya kim alınırsa alınsın breivik de mutlaka alınmalı

• Su kadina büyük ayip ettiler.

• Irreplaceable kullanıcısına yanıt

12 yabancı varken orta sahaya ekstra yabancı çekebilceğimizi sanmıyorum.Zaten brevik ağır bir sakatlıklan çıktı ve sözleşmesini uzattı

Orta sahaya fazla adam almak için gereksiz tüm yabancılardan çıkmamız gerekiyor

• Barışı görmek istiyoruz takımda kalsın istiyoruz denmiyor muydu ? Sanki ben hocanın ağzından duymuş gibi oldum bunu. Herkes gidiyor yani şu şekil bir şey geliyor mu hocam &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

transfer İcardi transfer

transfer

torreira transfer

transfer abdül davinson transfer

muslera

takımın hali bu diyebilir miyiz yani &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 8 Haziran 2024; 18:28:23 >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

rakibimizin yönetim takımı maalesef çok vasat insanlardan oluşuyor. sorarsanız cumhuriyetin son bekçileri medeniyetin güneşi modernizmin aydınlık yüzü falan.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐Eski Açıkyoutube
    Eski Açık’tan herkese merhaba! Kadro Mühendisliği’nin ilk bölümünde Hasan Hüseyin Alimoğlu, Galatasaray’ın transfer politikasısını ve gelecek sezonki kadrosunu değerlendirdi. İyi seyirler! 00:00 Galatasaray Kadro Mühensliği 00:15 Galatasaray’ın oyunu 01:47 Okan Buruk’un kafasındaki oyun 06:57 Dybala ve Amrabat transfer gündemi 10:43 Galatasaray’ın mevcut kadrosu #EskiAçık #Galatasaray #dybala #amrabat Akşam gazetesinin İtalyan basınına dayandırdığı habere göre, sarı-kırmızılı ekibin Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat ile el sıkıştığı öne sürüldü. Kulüpler arasında yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedilmesine karşın henüz anlaşma çıkmadığı belirtildi. Ayrıca Galatasaray adına görüşmeleri Cenk Ergün'ün yürüttüğü ifade edildi. Geçtiğimiz sezonu Manchester United'ta kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki futbolcu, 30 resmi maçta forma giydi. Satın alma opsiyonunun Manchester ekibi tarafından kullanılmamasının ardından Faslı oyuncu Fiorentina'ya geri döndü. DYBALA GALATASARAY'A MI GELECEK? Mertens'in 37 yaşında olmasını göz önünde bulunduran Galatasaray yönetimi, Arjantinli 10 numara Paulo Dybala için atağa kalktı.Gelecek sezon için flaş bir isme sarı kırmızılı formayı giydirmek isteyen Galatasaray yönetimi şampiyonluk hediyesi olarak Arjantinli süper yıldız Paulo Dybala'yı gündemine aldı.Eski Açık Youtube kanalında Kerem Övet, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Övet: "Galatasaray, Dybala ile çok ciddi bir şekilde ilgileniyor." dedi. 🫶🏻 Eski Açık sizlerin desteğiyle büyüyor. Videoyu beğenerek ve kanalımıza abone olarak bizlere desteğinizi sürdürebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=76ZVi6PCSeM

Eski açık çok güzel video yapmış.Bu arada aşırı şişkin kadromuz olmasına rağmen işe yarar sadece 10-11 kişimizin olması üzücü ya

• gsserhat kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle, kendi ayiplarini kendileri dillendiriyorlar. Biz anlatsak, ceza yeriz.

• ulan şu sallama transfer haberlerinden çok sıkıldım zanioloya araplardan 20m euro ama oyuncu gitmeyi düşünmüyor hmmmmmmmmmmmmmmmm bir tane de ben sıkayım uganda liginden icardiye 300m euro teklif maalesef icardi ugandaya gitmeyi düşünmüyor.

• bizim bu sene muhatabımız o değil zaten
    o şahsiyet yancı olarak duruyor orada
    bizim muhatabımız adnan hocacı ve mcLube ciler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.