Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.967.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 94639464946594669467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle
    Burak olayi tam bir facia zaten , adam açık ara bakın açık ara diyorum bu ligde dünya gözüyle izledihimiz en iyi forvetti , leblebi gibi atiyor ,attiriyordu, stattayim mancehsetere gol atti anonscu 17 numara yilmazzzzz diye bağırırken arada yuhhh çekenler oluyordu kulagimla duydum , bu başka birşey arkadaş bu psikolojinin tarifi tanımı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nil2014 kullanıcısına yanıt

Yav fenerli miyiz biz ? Dun hersey yasandi adam dövduler hakaret ettiler peki bunun gelismesi nasil oldu ? SAHADA REZALET BIR TAKIM REZALET OYUNCULAR VE 0 ISTEK VE BUNLARA FIRSATI VEREN BU YANI SORUN KIMDE BIZDE önce bunu idrak etmemiz lazim ve haftaya sampiyon olduktan sonra artik takima atlet 8 ,10 ve sag bek .

ICARDI OLSUN ZIYECH OLSUN BIR ZAHA,BERKAN,NELSON,TORREIRA KEREM VE YUNUS KADAR OLAMADILAR BUNLARI UNUTMICAGM eger ki icardi bu yazda fit hale gelmesse direk sutlanmasi lazim bunu ilk defa söyluyorum adam sprint atmamis dun

• Abi rakip 10 kişi, 55bin seyirci, beraberlik bile şampiyonluk getiriyor…

Aklım almıyor . Okan hocaya yazar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torreria defolup gitmeli. Ortalığı karıştıran bir tip.

• Şampiyon belli sadece haftaya açıklanacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu maç çoktan bitti. Kazandık.

• hipoallerjen kullanıcısına yanıt
    Bas git la!

Adamı ayar etmeyin burada!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Manço kullanıcısına yanıt

Bizim niye haberimiz yok?

• Sizin gibileri iyi bilirim. Geçen yıl Beşiktaş'a yendiğimizde sonra 5 maç mı ne vardı.

Aman şöyle olacak aman böyle olacak. 5/5 yapacağız dedim oldu.

Bu takım kupayı almak adına üstüne ne düşüyorsa onu yapacaktır son maç.

Dün rehavetin rahatlığın bir sonucunu döndük ama son maç o rahatlık rehavetlik gibi bir durum yok.

• konya maçını nasıl garanti görüyorsunuz ben anlamıyorum ali koç 2m euro verecem dese hakeme 30 dakikada 2 kırmızı 2 penaltı verir rakibe hakemlik kariyeri biter 2 milyonu alır gider hayır neyin özgüveni bu. Siz herkesi bizim yönetim ve takım gibi uyuyor mu sanıyorsunuz ali koç şuan uyku uyumadan gecesini gündüzüne katıp tffyi mhkyı konyayı hakemi bağlamaya çalışıyor el altından milyonlar akıtıyor öyle pasif yönetimle kolay mı maç kazanmak maç hakemi var hakemi açıklanınca ilk dakikadan itibaren doğranınca anlayacak herkes.

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Bize tam olarak bu şımarmış kafa kaybettirdi, hala devam ediyorsunuz.

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

İyi hadi bakalım

• İçeride dışarıda 3er tane koyduk bu kadar yaygara yapmadık. Bu tam olarak hiçbir başarı olmamasının sonucu.

Hiçbir başarın olmayınca bu tip küçük şeyleri büytütürsün. Ali Koç sazan avı yapıyor. Kefaller tutuldu bile. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Becao ,İrfancan ,İsmail ile 11 kişi olsalardı fark yerdi bu takım. O kadar aymazlar o kadar gevşekleri gün gece

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Sonuna kadar katılıyorum. Galatasaray taraftarı hayatlarında görmedikleri görmeyecekleri sevgiyi sundu bu takıma. Bulutlara çıkardı. Karşılığı buymuş.

Ocak Şubat ayında birçok taraftar Icardi’yi savunmaya çalıştı eleştirilere karşı. Karşılığını böyle verdi işte şampiyonluk maçında. Geçen hafta da rezaletti aklı Fener maçında herhalde dedik. Babanın aklı tatildeymiş meğerse. Beş para etmez Fener topçularına karşı gururuna yedirdi o aciz halini.

Bundan sonra yok kimseye editler şarkılar. Milyon Euro’lar kazanan adamlar çıkıp eşek gibi oynayacak adam akıllı. Oynamadığı anda o eski desteği bulamayacak hiçbiri.

• Padisah cikti ortaya yav disciye gitmis adam keyifler yerinde dun mactan sonra valizi alip apar topar ayrildi stadyumdan mlsye kacti sanmistim meger daha istanbuldaymis
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

uefa kupasını aldığımız sezon içerde yenildik ama deplasmanda yenmiştik. Ayrıca yenildiğimiz maçta oyun olarak ezmiştik. Johnson bala attığı golle kazanmışlardı. Şampiyon olacaksan derbide en az bir galibiyet alacaksın. Fenerbahçe'nin derbi kazanmadan şampiyon olduğunu ben hatırlamıyorum. Derbi kazanmadan gelen şampiyonluk buruktur. Kazanmayı geçtim bu sezon fenere gol atamadık. Kötü oynadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Aynen öyle
    Burak olayi tam bir facia zaten , adam açık ara bakın açık ara diyorum bu ligde dünya gözüyle izledihimiz en iyi forvetti , leblebi gibi atiyor ,attiriyordu, stattayim mancehsetere gol atti anonscu 17 numara yilmazzzzz diye bağırırken arada yuhhh çekenler oluyordu kulagimla duydum , bu başka birşey arkadaş bu psikolojinin tarifi tanımı yok.
    Türk olunca ben de böyle futbolcu olabilirdim kıskançlığı oluyor sanırım. Barış 3 maç kötü oynasın ona da takmaya başlarlar. Hepsi bizim çocuğumuz, şu psikolojiye girmek bu kadar zor olmamalı. Dün iyi bir Kerem de kilit açabilirdi misal. Önceki sezonlarda bir sürü derbi golü vardı. Artık çocuksu takıntıları aşmak lazım.

Dün takımda olmayan Yunus, Abdülkerim, Kerem takımı savunurken herkesin taptığı isimler ortadan sıvışmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 20 Mayıs 2024; 22:9:7 >

• Sözleşmesi uzadı ama ziyech'in talibi varsa gönderilmeli bir var bir yok

• 
Sayfa: önceki 94639464946594669467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.