Kim 2 sene şampiyon olmuş? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9444. sayfa)

-
-
Yine baslarlar Agustos ayinda o sene bu sene diye. Sonra nisan ayi gibi ligden cekiliyoruz. En son dekoderleri iade ediyoruz. Beinsports iptalle sezonu kapatiyorlar🤣🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konya'da olacagiz iste. Konya'ya mac mi kaybedecegiz? Berabere bitecek iste.
Bu godomanlar buraya gelip nasıl bu şekilde konuşabiliyor biz agzımızı açmadan cok normal bir elestiri de yapsak ceza alıyoruz admin görevini tap
Bu kadar emin olma. Dünkü maçtan sonra bizim takıma kefil olamıyorum. Ama umarım şampiyon oluruz da fb başkanı olacak sığırın demeçlerini dinlemek zorunda kalmayız.
Konya deplasmanında son 3 maçtır tek bir puan almışlığımız yok, hep yeniliyoruz. Nasıl böyle garanti görebilirsin?
Ben olsam konya maçına şöyle çıkardım. Baktım tulum peyniri aksıyor yerine 2. yarı başı direkt zahayı koyar devam ederim.
-
Oynadığın organizasyon bir mi, GS hangi takımlarla oynadı FB hangi takımlarla oynadı? Bir şey demek istemiyorum da gerçekleri bu kadar kendinize göre yontup biçmekten vazgeçin.
Gruptaki yerimiz zaten üçüncülüktü, beklenen Kopenhag'ın önünde 3. olmamızdı ama United'ın önünde olduk, Kopenhag çıktı gruptan. Futbol bu, olabilir. Abartı bir başarısızlık yok önceki sezonlara göre. Prandelli dönemi Hamza dönemi Terim'in son sezonu hariç 4. dönemi bundan çok daha kötüydük Avrupa'da. Biz iyiye iyi, kötüye kötü demeye çalışırız ama bu sizde hiç yok maalesef. Dün GS 1-0 kazanıp şampiyon olsa tebrik etmek yerine yine aynı saçmalıkları masalları papağan gibi tekrarlayacaktın. Son hafta olamasak da tebrik eder geçeriz, bin tane yalan masal uydurmayız sizin gibi. Futbol bu, her şey mümkün. Kazanmayı bilmek kadar kaybetmeyi de bilmek gerek.
-
Arkadaşlar konyalı olarak söylüyorum hiç konya 1 puana razı olacak falan düşünmeyin.Abdülkerim konusunda çok bilenmiş halde konyaspor bize.Hem geç ödenen taksit ve içerde ki maçta gol atıp sevinmelerine bilenmiş haldeler.Şampiyonluktan etmek için ölümüne oynuyacaklar
Keşke ziyech olsa rahat maç olurdu
-
Evet Olympiakos finalist kupanın seviyesi ortada
Senin en büyük başarının Union SG’yi yenmek olduğu sezon Galatasaray gitti Manu’yu yendi deplasmanda.
Azcık basiret olsa sizde Galatasaray’a bakarsınız yenilgiden sonra bahane üretmeden kendimizi nasıl eleştiriyorsunuz nasıl paramparça ediyoruz herkesi ders alırsınız. Ama yok sizden bir yol olmaz. Şaibe falan devam edin aynen böyle.
Okan hoca bizi şunların diline düşürdün ya
Şampiyon olsak da artık sana inancım kalmadı. Bu yönetime de inancım kalmadı.
Belki bu seçimi kazanırsınız ama taraftarı kaybettiniz.
Yönetimin saçma transferleri:
Ndombele
Tete
Angelino
Viniscus
Adını bile bilmediğim sağ bek
Zaha
Yusuf demir
Say say bitmez
Daha bide saçma sapan şekilde faydalı oyuncuları göndermeleri var ki o daha büyük fiyasko
Barış alper sol bek, berkan orta saha, zaha kerem kanatlar olursa fizik gücü yüksek bir takımla konyayı yeneriz diyorum
Koyferans ile sampiyonlar ligini ayirt edemedigin surece kimse kafana bisey sokamaz once laf anlicak meziyet sonra kapasite
14yil olmus SAMPİYONLAR LİGİ MACİN YOK HEEEEEEY HEY
Barış forvete, Tete sağa bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 20 Mayıs 2024; 14:10:22 > -
Ziyech cezalı hocam nasıl oynatacaksın
-
Orası öyle ama 2 hafta arka arkaya olacağını sanmıyorum...Oluyorsa kulübü kapatıp gidelim.
Hele Sen derbi haftası takıma 3 gün izin veriyorsun...Rakibin sana bilenmiş gururumuz için kazanmamız lazım diyorlar.
Beraberliği cepte görüp...isabetli şut bile çekemeyip rezalet bir oyun oynuyorsun.
Bunun üzerine olmasın bir zahmet.
-
Konya fener gibi oynayacak.o yüzden buldukmu atmamız lazım.yani ilk golü kesinlikle atmalıyız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X