kovsalar kapının önünde yatar |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (8276. sayfa)

-
-
Sen niye sizin ordan cok bizim burdasin? Gizli hayranlik var galiba
Sen gibi biz sizin orda yazsak 6 ay uzaklastirma veriyorlar. Bizim admin kankinmi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Becao 0, Mert 1, Ferdi 2, Dzeko 2, Cengiz 3, Tadic 6 maçı sınırda oynamış.
Galatasaray'da:
Kaan 4
Kerem 9
Davinson 9
maçtır sınırda oynuyor. Berbat bir algı çalışması.
Edit: 2. ceza için gerekli kart sayısı 3'e düşüyor İspanya'da, orayla karıştırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 14 Nisan 2024; 15:21:28 > -
Hepsini toplasan Tadic'in bastığı tabanları kadar kartlık pozisyonu yoktur baydırmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Korkmayıp maça çıkabilseydiniz sizi izleyecektik de izleyemedik işte. Sadece golü yiyip kaçışınızı arkadan görebildik.
Barış Alper boğaz, Torreira aşil tendonunu tercih ediyor, doğrudur. Torreira ve BAY gibi sarı yerine direkt kırmızılık hareket yapmak lazım ki kart çıkmasın. Tadic'e de sarısı yoksa basmadan dolayı sarıyı veriyorlar hep. Bir tek Alanya maçında sarısı var diye vermediler atılmasın diye.
-
Hahahhahaha ulan eglenceye bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabahdan aksama kadar trolluk yaptigin ve milleti kiskirttigin icin aldin o cezayi goruyoruzki hala provakasyona devam etcen ceza azmi geldi yardimci olalim?
Allah'ım yine mağdurlar
clippediayoutube
erol taş kahkahasıhttps://www.youtube.com/watch?si=izYnIAJuTZlQOIQg&v=Q_OLg33wR5I&feature=youtu.be
Kendisine bu yazısından dolayı tahrikten ceza verilmesini veya mesajının silinmesini bekliyorum. Kendisi yetkili olduğu fb bölümünde aynısını yapıyor çünkü. Adam kayırmayalım, arkadaşa işlem yapalım.
-
Son maç 2 1 yendik o neden yok
Buradaki en büyük algı tadiç dir. Onun yerine başkası olsaydı bırakın sınır her hafta kırmızı yerdi. Adam İstanbul milletvekili gibi. Gelen geçenin bileğini kırıyor
febelilerden tepki aldıktan sonra objektifliğini yitirdin holigan oldun
-
Bula bula bunları mi buldun? Davinson kaç maçtır oynamıyor zaten. Kaan da sakattı. Kerem desen kendine hayrı yok haftalardir
Gelip düzgün muhabbet yapsanız sıkıntı çıkmaz ama farklı kafalarda olduğunuz için kendinize herşeyi söylemeyi hak görüyorsunuz rahatsız olduğun yorumlarımı söyle tamam diyeceğim spor sınırları dışına çıkmıyorum hep renktaslar ile konusmak olmuyor böyle atışmalarda zevkli
Ceza almadım kardeşim yalanından dolayı tedbir banı geldi arkası gelmediğine göre ceza yok sen ota çimene tahrik oluyorsan ben ne yapayım senin gibi bel altı vurmuyorum futbol hayatımın odak noktası da değil. Bütçe yetmedi tatile gidemedik ne yapalım forumda takılıyoruz
Yoo ayni sen gibi yaziyorduk. Ne varki sizin orda konuyu sahiplenen malum sahislar herseyi tahrik provoke olarak algilayip ordaki fanatik yetkiliye sikayet ediyorlardi. Hatta fb li olupta onlarin dusuncesine ters gelenleri bile
Cok toksik bir bolum oldu orasi. O sebeple kardes bosa bize burda herkese adil davraniliyor muhabbeti yapma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Nisan 2024; 16:10:2 >
Ben maça çıkılmasından yanaydım Ali Koç yine kıyağını geçti size. Artık ligde göreceğiz ak kara belli olacak. Boş beleş takımdan 4 yiyip dönmediğimiz için maç programı yoğun çok cesursanız 3 gün sonra Avrupa'da çeyrek finale çıkıp ülkeyi temsil edecek takımın erteleme talebini makul görürdünüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X