Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.994.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene şampiyon olmuş bir takıma, ıcardi Zaha ve Angelino eklentileri yapmak çok büyük iş. Unutmamak lazım dursun başkan yerine diğeri gelseydi şuan efecanı kadroya nasıl katarız diye düşünüyorduk.

Çok ciddi bir maliyetin altına giriyoruz, eldeki satılması beklenen oyuncuların hiç biri satılmadı. Boey zaniolo Nelsondan 60 70 civarı beklentisi vardı takımın. Bu sene başarısızlık kabul edilemez. Öyle ki baktın şl gidemiyor takım direk td değiştirseler yeridir.

Umarım bu sene Avrupa sa büyük bir başarı elde edebiliriz. Yarı final mesela çok çok iyi olur bu sene için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone olduk kanala izleyelim diye donuyor görüntü. Alanda yoğunluk olacağı belliydi gidip cep telefonundan yatın mı yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım. Rezil ettiler karşılamayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih yazmaya geldi tarih.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Onlarca formaya imza atarak ilk antrenmanını yapmış oldu.. Ben yoruldum izlerken.. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Ulan ilk defa gelmiş gibi seviniyorum, sanki geçen sene şampiyon yapmamış gibi, kimse eşcinsel olmamış gibi..

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Felipe #24twitter
    “Adamın en iyi döneminde İtalya'da gol kralı olduğu sene kızları evde Galatasaray formasıyla geziyodu birileri hala bize globallik dersi vermeye çalışıyo ölcem şimdi aq”
    https://twitter.com/atavratfelipe/status/1684974265739747342
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

Daha önce de söylediğim gibi bizim için abartısız ligin en önemli maçları bu ön elemeler. Zalgiris maçı bir takıma Fenerbahçe derbisinden daha önemli bizim için.

Gruplar çok mühim değil, 3. oluruz 4. oluruz takılmıyorum ben bu sene ayak bastı parası 30m'u alsak yeterli gözüyle bakıyorum, sonrası 3. olup uefa'dan devam ederiz cillop gibi olur.

Şuana kadar çok eleştirdim ama Icardi meselesinin Erden beyin söylediği gibi 10-15 ağustosa kalmadan bugün çözülmesi çok iyi oldu. Zalgiris'de bi tongaya gelmezsek 3. tur maçında artık oynayabilir hale gelir, en kötü rövanşta kesinlikle oynar.

Zaha, Angelino ve Icardi takviyeleri müthiş oldu. Şuan geriye kalan tek eksiğimiz Torreira yanına bir oyuncu, sonrası fırsat transferi kovalamaya kalıyor.

• Hadi be ne formaymış ne imzaymış arkadaş

• Pasaport kontrolü bitmedi bir türlü

• Aha geliyor

• Adamı ne beklettiler arkadaş ya, gören de Afganı, Pakisi elini kolunu sallayarak giremeyen ülke sanır.

• Şu her transferde oyuncularin yaninda duran hacı dayiya deli oluyorum

• Adam geldi adam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • Reis güzel konuştu ama anlamadım :D

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

Çok güzel konuştu ama

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

özellikle partiyo partiyo demesi beni mest etti hocam

• Çevirmene göre inşallah bile dedi orası pek inandırıcı gelmedi ama

• 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.