Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (7599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
58 Misafir (41 Mobil) - 17 Masaüstü41 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
292
Favori
4.027.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 75977598759976007601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konferans liginde fb ile en çok eşleşmesini istediğim takımdan en az eşleşmesini istediğim takıma doğru sıralarsam:

A.Villa, Lille, Fiorentina, Brugge, Paok, Olimpiakos, Plzen.

İnşallah çeyrek finalde A.Villa gelir. Allahım şu mübarek günde dualarımı kabul et...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Belki ermenidir gıcıklığına yazmıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• 4-1 yenildiğimiz Sparta Prag`a Liverpool 14 dakikada 4 gol attı.

Ya gerçekten kötüymüşüz. Liverpool`un 2 maçta 11 gol attığı takıma toplamda 6-4 yenilerek elendik. Sparta Prag iyi takım sanmıştım ama vasat kötü bir takımmış.

Rakip Liverpool deyip gerçeğin üstünü örtemeyiz. rakip Liverpool da olsa 14 dakikada 4 gol yiyen takım Slovakya 3. ligi takımıdır. Biz ne yapmışız ya.

Liverpool ile biz oynasaydık çok faydalı gelişim maçları olurdu. Biz Liverpool, Manchester United ç,Bayern Munih gibi seri başı takımlara karşı iyi motive oluyoruz,iyi oyun kuruyoruz. Oyna Liverpool ile Efe Akman`ı Eyüp`ü oynat harika gelişim imkanı olurdu.

Hayatta sadece futbol taraftarlığı yüzünden sinirden yaşlanıyorum. Biz vasat bir takıma elenmişiz cidden. Sol bekimiz yokmuş,şu yokmuş bu yokmuş. Bu eksiklete rağmem,alt takımlardan oynatılacak gençlerle bile rahat eleyecrğimiz takıma 6-4 skorla elendik. Icardi harikaysa,Muslera harikaysa,Kerem Demirbay,Mertens,Barış Alper harikayda neden vasat takımlara zorlanıyoruz.

Gerçekleri kabullenmek ve dinamik güçlü yetenekli kadro kurnak için illa şampiyonluğun kaçması mı lazım.

Bandırmaspor`u sahamızda zor yendik,çok ince 10 cm`lik ofsaytla kurtardık.

Böyle bir sürü maç var.

Rizespor maçında oyun yok,organizasyon yok,rakip de gol pozisyonlarına girdi ama bizim vurduğunuz gol oldu o gün 2 futbolcımuzun etkili vuruşlarıyla.

FB puan kaybederse şampiyon olabiliriz ama seneye FB üstüne korsa,doğru transferler yaparsa biz antrenman ve taktik disiplin sevmeyen pahalı yıldız futbolcularla avrupada da Türkiye`de de daha iyiye gidemeyiz

Taraftar olarak, kulüplerinde antrenman ve taktik disiplin sevmediği için kadroya gireneyen futbolcuların transferine karşı çıkmalı,tepki göstermeliyiz.

Bu sezob böyle geçti,Galatasaray taraftarı herşeye rağmen yabancı futbolcusuna saygı sevgi gösterir,sahip çıkar yıllardır. Galatasaray`a ayak basan futbolcunun yuvası olmuştur Galatasaray. Şuanki kadroya destek olup sahip çıkacağız,sezon bitince sarılarak sevgi saygı göstererek gönderme cesaretini göstermeliyiz.

Bu kadroyu abartırsak biz vasat takımlara elenmeye devam ederiz.

Biz,genç dinamik başarıya aç ve zeki futbolcular transfer etmeliyiz. Bu iş antrenman sevmeyen,taktik çalışmalardan sıkılan lejyoner yabancılarla yürümez.

Bu lejyonerlerin bedavaya ve ucuza değil,büyük paralara oynadığını,aynı paralarla genç yetenekli zeki scout transferleri yapılabileceği çok açıktır.

UEFA liginde ve Konferans liginde çok yetenekli,görev bölgesinde çok etkili genç futbolcuları gördük. Araştırıldığında maliyetleri para döktüğümüz lejyonerlerin yarısı etmiyor. Manajer lobisine para kazandırmaya tepki göstermeliyiz,scouting ekibimize söz vermeliyiz.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Her şeye katılırım ama fener üstüne falan koymadı 3 haftadır hakemler yarışta tutuyor.Bizim aleyhimize olan hakem hataları asla onlara olmuyor.Hem şansız olup hemde bu kadar dar kadroyla okan buralara getirdiyse ben avrupadan elenmesine çok takılmam.

Bu sezon kötü kadro kurduk ama rakibimiz falan üstüne koymadı.Rezil bir şekilde her hafta alenen iteleniyor

İcardiye yalan yanlış kanıtla ceza verilir mhy göstere göstere hakaret edip sevk bile edilmez

Kasımpaşa maçında bize yer açmazlar ama biz hariç herkese açmışlar

Deplasmanda hatayda bizim topçumuzu hataysporlular yuhalandı yahu

FB üstüne koydu demiyorum,üstüne iyi transfer yaparsa diyorum. Dzekoyu gönderip geleni geçeni gol yapan alabilirler. İyi 6 ve 8 numara alırlarsa FB makine gibi işler,bunu görmek lazım. İsmail Kartal bir sistem takımı kurmaya çok yakın ama aksayan yerleri var.

Bunu göremezsek seneye çıldırırız.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • PFDK, Galatasaray-Rizespor maçındaki tezahüratlar nedeniyle tribünlerimize (10 Blok) ceza verdi.

Hatayspor maçında cezalı olacak bloklar:

- Güney Tribün: 119, 120, 219, 220

- Kuzey Tribün: 106, 107, 206, 207

- Doğu Tribün: 114, 116

PFDK, Pendikspor maçında edilmedik küfür bırakmayan Fenerbahçe tribünlerine ödül gibi ceza verdi.

Fenerbahçe, sadece 4 blok cezası aldı.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Allah kimseyi akıldan noksan etmesin

Hahshs bu konuyu birkaç gündür uzaktan okuyorum, şu görseli görünce dayanamayıp yazasım geldi. Bu iş eşi benzeri görülmemiş bir komplekse dönüştü, bilinçlerini kaybettiler. Gayet normal, belirli bir iq seviyesine sahip zehir gibi insanlar, konu futbola gelince 8 yaşında çocuk seviyesine düşüyor. Çok büyük bir sosyolojik konu resmen hahah

Türkiye kupası sayılarında 4. büyük olan menerbahçem köyferans liginde çeyrek finale çıkmış müthiş &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    Ryzen 5800x3D - MSI X570 - Zotac RTX 4080 - Gigabyte M34WQ - 32gb 4000mhz - Creative Sound BlasterX G6 - Samsung Evo SSD - Xigmatek 850w - Corsair Full Tower Graphite - NZXT Kraken X72 - Asus Flare II Animate - Asus Gladius II Core
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'nin bundan haberi var mı ?

madem öyle o alttaki logoyu formaya basıp çıksana sahaya

• En çok şampiyon olan takım mı &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

İnanan fenerliler olduğuna eminim.

O la laa ! &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

G.saray'a beka sorunu diyorlar ama kendileri olmayan şeyleri gerçekmiş gibi kabul edip hayal aleminde yaşıyorlar.

Resmi makam TFF'nin aldığı kararı tanımazlar, kafalarına göre kural icat ederler, tescilli olmayan logo kullanırlar, polislere saldırıp polis aracı yakarlar. Geçmişteki rezillikleri ortada zaten UEFA tarafından kara listedeler ve malum listede adları geçtiğinden tarihleri boyunca damgalı olacaklar. Ama soran olursa GS beka sorunu derler &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Aziz varken de dalga geçiyorduk yine loser bir kulüplerdi ama iyi kötü bir ağırlıkları vardı. Mali Moç geldi hiç itibarları kalmadı, koskoca kulübü ele ayağa düşürdü. Ne diyelim Allah daha beter etsin inşallah :)

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• NASIL BİR AKIL TUTULMASI YAŞIYORLAR,
    Aşaplık kompleksinin bu kadarını da ilk kez görüyorum.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Dünkü macta Union yaptigi ataklarin finalini gole cevirseydi maci uzatmaya götürüp alabilirdi. Fener ilk yarinin basindaki kontrolünü macin ilerleyen dakikalarinda ve ikinci yarida kaybetti. Unionda bireysel yetenekleri olan bircok futbolcu vardi ama ataklari gole ceviren son vurusta basarisizlardi. Fenerin özellikle sürekli sol kanadindan ataklar yaptilar ve o kanadi cok rahat gectiler. Fenerde Ryan Kent bence cok iyi oynadi, bu adami ilk 11 de oynatmalarina sasirdim dogrusu. Baska bir takimda oynasa adindan söz ettiren bir oyuncu olurdu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 75977598759976007601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.