Pazar Eryaman'dayız videosuna maçtan sonra acaba cevap verirler mi diye düşündüm vermediler mesela , bayıldım |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (6801. sayfa)

-
-
-
Dostlar gördünüz boeyi sattıran ManU ile Bayern ile yaptığımız maçlar
Leverkusen ve liverpool un olduğu kupa dikkat çeker turu geçip onlara elensek yeterlidir.
2 sene önce barcelona eşleşmesinde Gavi mi büyücü Kerem A. mı büyücü diye avrupada muhabbet dönüyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
1 goal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pragı elersek çeyrek finallere kalmıyoruz çok ilginç ilk 16 için play off maçımı bu prag maçları? Daha önce ben böyle bişey hatırlamıyorum tamam son 16 olup çeyrek finallere katılıyorduk ama son 16 için play off ne beleyim tuaf geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her avrupa maçımız olduğu gün yaptıkları gibi bugün malum takımdan ve yöneticilerinden açıklama bekliyorum. Konsantrasyonu dağıtmak için yıllardır yaptıklarını yaparlar.
-
Tosun twiti atana kosun
-
Besiktas Emirhan Delibasi Tinder hesabinda Besiktas Formasiyla verdigi poz yüzünden kovmus.
dasding.de
Beşiktaş schmeißt Delibaş raus - wegen Tinder?!https://www.dasding.de/newszone/emirhan-delibas-tinder-besiktas-istanbul-100.html -
Ligde rekabet ediyoruz sonuna kadar avrupada milli duygularla izliyor ve destekliyorum Galatasaray'ı.
Umarım 2. Tur da siz de bizi desteklersiniz.
Avrupada alınacak her galibiyet ve puanlar ülkemiz ve ligin marka değeri açısından çok önemli.
Deplasmandaki Manchester maçına benzetiyorum bugunkü maçı, kazanacağını düşünüyorum Galatasaray'ın.
Attığınız her şut gol olsun!
Bol şanslar!
-
Maç gece 11'deymiş. Oynanmasaydı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 22 Şubat 2024; 11:42:2 >
23'de diri olmak için akşam üzeri biraz uyurum. Saat 22:30 kişi gerekli tertibatı kurarım. Chivas ve kaju eşliğinde hanımla izleriz. Umarım kaybetmeyeceğiz.
-
"Best Fenerbahçe Fan"
Unutulmaz TV Anları (@UnutulmazTv) on Xtwitter
Unutulmaz TV Anları (@UnutulmazTv) on Xhttps://twitter.com/UnutulmazTv/status/1760257324629794938?t=rvDdaQ-UlFvH9TgwnFeYIg&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
Şampiyonluk pozu verilmiş.
-
akşam için tahminim dakika 60a kadar 0-0 değişiklik gelmez 65de 1-0 geri düşeriz 70de zaha girer 84de gol atar. 1-1 biter tur atlarız.
-
bu nelsson sahada kısa gözüküyor apokerim ile aynı boydaymış sanchez den 2cm kısa
-
1.85'miş nelsson'un boyu. Hava toplarında acayip etkili.
-
Maç adamlar için saat 21:00'da gayet güzel bir saat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X