Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (6772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
297
Favori
3.966.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67706771677267736774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinden biri mutlaka var. Ayrıca ben özgüvenini yitirdiğini düşünüyorum. Morutan'da da benzer şeyler olduğunu hatırlıyorum. Taraftarın gözünde erkenden biten oyuncular bunlar. Oyuncularda makine değil sonuçta. Mutlaka bu durumdan etkileniyorlardır.

• Fenerbahçe'den sonraları Bursa'ya giden Sow'un ikramı. Vay be deşince neler de çıkıyor. 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Bende merak ettim şimdi...

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐x (formerly twitter)
    no context gala (@galaconttext) on X
    https://twitter.com/galaconttext/status/1759562973532533158?s=20
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Manço kullanıcısına yanıt

çocuğa hak veriyorum bu arada kızı nereden bulacak bu adam futbolcuların çoğu sosyal medyadan buluyor akşama kadar idman 50 tane erkek bir arada. Ben 1 keresinde 1 yıl kadar sadece 19 erkeğin olduğu bir yerde çalıştım yemin ediyorum kadın ne demek unutuyor asansörde öpüşen dayılara dönüyor insan çoğu futbolcu kullanıyordur bu programları da bu kardeşimiz biraz alık tcsini yazmayı unutmuş

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Camianın çocuğu olup teknik direktörlük görevine getirilen herkesin sonu hüsran oldu. Kimse Galatasaray‘lı olduğu için kulüpte iş bulmamalı. İsterse en efsane oyuncu, en büyük Galatasaraylı olsun.

Okan Buruk’un en beğendiğim tarafı kulübün kapısında yatmak yerine Anadolu kulüplerinde ve Başakşehir’de kendini kanıtlamış olması. Okan futbolcuyken kendisinden hiç haz etmezdim. Kulübe gönülden bağlı veya vefalı olduğu söylenemez. Ama teknik direktör olarak son derece başarılı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Bundan sonrası için hocam zaten Türk gelecekse eğer, anadolu takımlarında iş yapabilen, taktik oynatabilen kimse varsa o gelsin zaten.

Okan hocama hayırlı ömürleri olsun. En az 5-6-10 sene kalmalı bence takımda. 1 sene 2 sene şampiyon olamadık diye gönderilmemeli. 4-5 senedir ilk defa takımın maçlarını zevkle izliyorum şahsen.

Fener harici zaten sonraki sezonlarda bize zorluk çıkaracak pek takım yok gibi. Beşiktaşın geçen sene bizim olduğu gibi ciddi yapılanmaya ve nokta atışı transferlere ihtiyacı var.

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt

Bu sene bakıyorum çoğunluk hep geçen yılki alınan oyuncuların ekmeğini yedik.

Zaha da katkı verdi ama yinede beklenen seviyede değil. Onyekuru'nun iyi zamanlarını hatırlayın.

Gollere asistlere vs bakıyorsun geçen yılki oyuncular hep.

Buda bu sene yönetimin transferde ne kadar yanlış yaptığını kapı gibi gösteriyor.

Ha Okan hoca gene de şu durumda onlardan verim almaya çalışıyor.

Ziyech mesela kim derdi 3 4 maç ya oynar ya oynamaz diye.

Ndombele'yi o kadar haftadan sonra bu şekilde olacağını düşünen var mıydı.

Tete şuan fena sayılmaz ama sezonun genelini düşünelim bu kadar da formsuz olacağını bekleyen oldu mu.

Bakambu Manu maçında vardı sadece. Angelino hadi taraftar bile şaşırdı o haline sayılmaz diyelim.

Tam tersi düşünülen beklenen gibi olsa çok çok başka senaryolar yazılırdı.

Ve bunların hepsini geçtim Aurier de cabası oldu sakatlanmasıyla. Boey'in peşine.

Okan hocanın şapkadan şapka çıkarmasını takdir ediyorum.

Seneye umarım kaliteli oyuncular getirirler de 5. yıldızı taktığımız yıl olur inşAllah.

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

Pek katılmıyorum, Zaha bayağı işe yaradı bu sene. Beklediğimiz gibi adam eksilten bir futbol sergileyemedi ama çok kritik gol ve asistler yaptı ve hepsi ekstraydı bunların, bireysel yeteneğiyle attığı veya yaptığı. Davinson keza geçen seneden de ileriye götürdü savunmamızı. Ziyech bile Başakşehir deplasmanını iç sahadaki United maçını falan kurtardı. Bakambu Pendik deplasmanını çözdü takipçiliğiyle, üstüne de 5 milyon Euro kazandırıp gitti. Maliyet olarak fazla ama bomboş transferler de değiller yani. Tete'den evet beklediğimizi alamadık ama yine de bekleyelim derim bir süre daha. Ndombele sağlam patladı bir tek.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

rafa silva kesinlikle arabistan yapar Vitor yada Jesus'un takıma gider büyük ihtimalle.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Onun sonucu belli değil ama oynatıyorlar Ben Yedder'i hala , demek ki ciddi bir durum değil yoksa oynatmazlardı diye düşünüyorum.

• Muhteşem ilk yarı, ardından kontrollü ikinci yarı ile net galibiyet almışız.

Takımın neredeyse yarısı rotasyonda.

Sakatlar, formsuzlar dizi dizi..

Burada Emre Belezoğlu'nun Galatasaraylılığı tartışılmaya çalışılıyor. Şaka gibi gerçekten..

Şampiyon olsak bu tipitipler sırf gündem değiştirmek için, hangi saçmalıkları gündeme getirirer acaba?

Neyse az kaldı, takkeler düşer, keller görünür nasıl olsa.

• Fred siz maç almakta zorlananlar Torreria sız hiçbir şey yapamazlar takımın yarısı Torreria diyordu. Dün gördük takımın yarısı mı değil mi? Takım en iyi ilk 45dk sını oynadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 19 Şubat 2024; 19:5:20 >
  • Çabuk sabunyagizcioglu nün "Ferdi versiyonu için ömrümden 5 yıl verirdim" twitine bakın çabuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İcardible -- 19 Şubat 2024; 19:22:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Berkanın 6 ay seria a antremanı yemesi baya farkettirmiş

Dikine hat kıran pas atan berkanı ilk kez görüyorum ben

Çok daha iyi pres yapmayı öğrenmiş.

Muhtemelen yaza zaniolo ve yunus da bambaşka bir oyuncu olarak geri dönecekler

Oyuncu kazanmak yerine Fred yok diye kruniç ve ismaili tek kalemde silip mhy i kurtarıcı olarak görmeye başlamışlar&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• sergio bile döndü ziyech dönemedi yahu. kaliteli olabilir fakat oynamadıktan sonra bir anlamı yok.

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

Hocam ziyechi eleştiriye izin vermiyorum oyuncuyu savunuyorum diye millet kızacak ama yinede yazayım

Oliviera sakatlığı gövde üstü pek oynamasına teşkil edebilcek bir durum değildi.Ameliyat oldu dinlendi geldi.Zaten ondan sanılanın aksine erken döndü

Ziyech ise direk bileği döndü afrika kupasında.En az bir ay olmayacaktı ki sonlarına yaklaştık bu hafta takımla çalışmaya başlar oda.Darbeye bağlı sakatlandı yani

Ziyech pek takmıyor malesef bizi yazın bonservisi alınıp arap takımlarına yollayacağımızı düşünüyorum.Dönüp bir kaç gol veya asist yapsa mertensi yedeklese kafi

• 
Sayfa: önceki 67706771677267736774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.