< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (648. sayfa)

-
-
Aga yanlış hatırlamıyorsam bi maçta 1.5 metredeki top zıplamadan ayağıyla tereyağdan kıl çeker gibi kontrol etmişti kara reis. ATLMadridi attığı şut gol olsa elemiştik orada ATL'i de. Güzel topçuydu vesselam daha gelmedi onun gibisi bence. Zaha da benzer profil, füleli, attığı topa gider gibi. İnş. yıllar sonra Keitanın bıraktığı yerden alıp devam eder.
-
scofieldtwitter
“Hahdjahsjdhfjahjdajjdjajdjshajhdjshdjahjshsj”https://twitter.com/sco1905/status/1683213139519610887 -
30 yaş altı topcu almam diyormuş erdem timur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu projenin bir parçası olmak istedi ve bence ilk başlarda inandı. fakat yönetimin bu kadar basiretsiz ve pasif olduğunu görünce hem kulübe hem de itibarina daha fazla zarar vermemek için istifa etti.
-
Bu domingez söylediği gibi yıldız bir oyuncu mu? Bologna dan kiralık gidip geri gelmiş. CV si beni etkilemedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galatasaray Youtube kanalına imkanı olan mutlaka katılsın. Sigaradan ucuz.
-
B/R Footballtwitter
“Next season at Galatasaray:”https://twitter.com/brfootball/status/16832139304982568977m takipçili :)
-
Artık Dünya da sosyal medya etkileşimi para kazandırıyor kulüplere. Adam direk 7 milyon kişi getirdi kulübe. Umarım bunlar ciddi reklam anlasmlari olarak döner kulübe.
Belki hatırlamayanlar vardır gönderilme olayını da anlatalım. Fildişi Brezilya maçında haksız yere brezilyalı bir topçuya kırmızı yedirdi Keita, tabi o zamanlar VAR felan yok. Adamın milli takımı, tamam yaptığı doğru değil ama neticede milli takımı için rakip oyuncuya kırmızı yedirmiş ne var bunda. Ahlaksız oyuncu muhabbetine göndermişlerdi Keitayı, sebepte bu ha fazlası değil.
-
Ya bu herifi zaten oldum olası sevemedim ama camiada çok sevilen sayılan ve arkasında desteği olan biri. Ne zaman GS'da seçim konuşulsa, bu adamın ya adaylığı ya da hangi adayı destekleyeceği konuşulur.
Bu adamın başkan olduğu sene ligi 8. bitirdik, 11. liğe kadar düşmüştük, Burak Elmas dönemi gibi.
-
GS uzun zamandır böyle başarılı ve vizyonlu bir transfer komitesi görmemiştir. Belki de en iyisi. ünal aysal dönemi dahil.
-
Polat başkanın da pek bilinmese de inşaat arsa olarak ciddi katkıları oldu diye biliyorum.
Ben de ikisini 1 sene bile olsa birlikte izlemek isterdim. Ribery solda, Keita sağda, ligin içinden geçerlerdi.
Ben ikisi arasında bir kıyasa giremem, ikisini de çok seviyorum çünkü.
-
Galatasaray SKtwitter
“📸 Transfer görüşmelerine başladığımız Wilfried Zaha, İstanbul’da! 🛬”https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1683215076650565632?s=20 -
Umarım en az 1 üst seviye orta saha ile de taçlandırırız. Eğer 1 on numara 1 de sekiz olursa dediğin gibi belki daha iyisi gelmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstifa etmedi ki, gönderildi. Terim'e kalsa gitmeye çok niyetli değildi ama daha o gitmeden Torrent ile anlaşmıştı basiretsiz yönetim.
Terim'in son döneminin pek izahı yok hocam. Sen takımın hocası olarak, önliberon yokken Cicaldau gibi bir çöpün 6 küsür milyon euroluk transferine onay veriyorsan bir şeylerden şikayet edemezsin. Bir de Barella'ya benzetiyormuş Cicaldau'yu. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
-
Random gülerken şöyle yazmaya başlamışım ZAHAhahaha
bonserviside 10m ama yıllık 10m alacak diye birçok yerde okudum.
-
Fb bölümündeki söz konusu yorum silindi ve ayrıca şikayetin kapatılmış olması üye hakkında işlem yapılmayacağı anlamına gelmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X