Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.995.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talip meseleside ayrı bir durum.mesela Milan tek ab dışı kontenjanı var adamı alamadı.dordmund başka on no aldı.

Üst düzey takımlar için mesela Napoli,İngiliz takımları,Bayern tarzı takımlar için yetersiz gelebilir ama bizim bütçe ve gelebilecek oyuncu havuzu için uygun olabilir.

Tabi oyuncununda istediği önemli.mesela milanda 3 imza parası 3. Maaş istemiş diye yazıldı.yani adamın astronomik imza parası beklediği yok.daha çok cl ye giren orada ilk sekiz veya dört yapabilecek guzte takımlarda oynamak da istemiş olabilir.

Oldukça karışık işler.hayirlisi ne ise o olsun diyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Hocam adam negatif enerji, buranın aurasını bile negatife dönüştürüyor.

Ne güzel konuşuyorsun tak araya hemen olumsuz eleştirilerle süslüyor.

Adamın iyi bir eleştirisi yok. Lan sanki Real Madrid'in bütçesi varda muslerayı satıp yerine başka kaleci alalım. Hep saçma sapan bir eleştiri hocam, bir kerede bir şeye iyi desin..

• Türk_o kullanıcısına yanıt

Son şampiyon oldukları sene bir daha şampiyon oluruz ile bundan başladılar. İyi de bir oyuncuydu. Kim gelse öğüttüler. Süt kupası dışında giren bir şey olmadı kulübe. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• John Sheppard kullanıcısına yanıt

eline emeğine sağlık gönderdim

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde Erden başkan kamada ya teklif yapmadık dedi ama gazetecilere feyk atıyor da olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XBlades kullanıcısına yanıt

Nasıl argumanı yok, kaleye kaleyi alabilecek çapta kaleci transfer edilsin diyoruz. Onun yerine gidiyoz Musleranın bizzat kendi istediği kendine rakip olamayacak Fatih Öztürkleri Günay Güveçleri alıyoruz. Ben avrupada bizi ileri götürecek kaleci istiyorum, livakoviç, degea, martinez vs bir ton adam var. Gidip neden fatihleri günayları alıyoruz. Muslera gidince hiç şampiyon olamıyacaz heralde Trde sizlerin görüşünüze göre. Muslera aşağı muslera yukarı, topu oyuna sokana kadar rakip yerleşio, avrupa maçlarında zaten bütün defosu ortaya çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Spor Serhan Türk: GS Yöneticisi haftaya çok önemli bir oyuncunun takıma geleceğini söyledi dedi.

Bu iddiayı Kamada mı yorardım Fred mi deseniz Frede ihtimal veririm.

Şapkadan tavşanda çıkabilir. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 22 Temmuz 2023; 23:22:11 >
  • eski güzel günler yenilerini ekleriz umarım

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐90s Footballtwitter
    “When Manchester United were welcomed to Hell.”
    https://twitter.com/90sfootball/status/1682832886179741696
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Verirsin 25 milyon öro gelir hocam zor iş değil.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Avrupa maçlarında sıkıntı tüm takımda. Muslera son eleştirilecek adamdır. Önce musleranın ağzını avrupada alırken besmele çek.

Bir bak bakalım avrupa maçlarına. Kadroya bak, biz avrupada oynarkenki kadro.

Ömer bayram? Belhanda? donk? nzonzi? emre mor felan? ne çabuk unuttun. Bu maçta PSG den 5 yedik. Böyle kadrolarla çıkarsan MUSLERA tabi YER. O zaman tabi laf söylemediniz her halde, muslera yedi dediniz ama kadroya tek lafınız olmadı. Boş argüman tabi. Kaleci en son eleştirilecek adamdır şu kadro da.. Sanki her yıl CL de oynuyoruz da.. en son barça ile oynadık avrupa liginde.. onda da elimizden zor kurtuldular.. da takımımızın kalitesi yetmedi. Musleranın önünde onca adam çalım yedi gol attılar.

İyi bir kadron yoksa, kalecin bir yere kadar kurtarır..

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 22 Temmuz 2023; 23:18:26 >

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Parades gelmez mi be 😂😂 şapkadan tam tavşan çıkarma olurdu 😁😁

• sanmıyorum hocam, kamada olur heralde.

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Bu parades konusunda aşık olupta reddedilen sevgili gibi hissediyorum. Bir tarafım cehennemin dibi diyor diğer tarafım acaba gelmez mi diyor 😂😂

• Musleraya laf söyleyeni harbi bozarım.

Geçmiş maçlarda CL'de adamın kendi takımına bakın şuan hangisi ilk 11 e girer? Marcao sadece! diğerleri rotasyon bile zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 22 Temmuz 2023; 23:21:9 >
  • Kamada Fred arasında benim tahminim. Bu saatten sonra Paredes beklemiyorum. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• paredes italyada oynamak istiyor ama istediği ücreti teklif etmemişler.

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    FRED de çok özel oyuncu ama toreira FRED ile orta sahamız cüce takım olur 😂😂
    Kamada gelsin 😁😁

• Taliscayi transfer edip kaleye koyalım.

Yada hiç gol yemeyen hiç hata yapmayan bir kaleci alalım.bu şekilde hiç maç kaybetmeyiz.

Mesela Altay olabilir.musleradan üç beş gömlek üstün kaleci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

hasbinallah. iyi ki bir kelime öğrenilmiş bu forumda. ne desek demagoji diyorsunuz. dediğimin neresi yanlış da demagoji olsun.

sözüm ona vatanseverlikleri ile meşhur Trabzon halkını satılmamış kalan 3 dönüm arsa için kutlarım.

• XBlades kullanıcısına yanıt

Birader Negatif olsak, Gs yi düşünmesek gider nerde işe yaramaz topçu var onun ismini burda zikreder onu alın deriz. Geçen senelerde 3-4 milyona onyekuru alınsın dedik gittiler artık dibe batmış rumen liginden 12 milyona bitik elemanlar aldılar. Hagi popescudan sonra sana şimdiye kadar aldığın birton romenden hangisi yaradı. Petresi bratusu stancusu saysay bitmez. Sanki real madrid diyorsunda sen musleraya senelik bonuslarla beraber 5 milyon euro verdin. Zaten 38e gelmiş, iyice hantallaşmış. Ben muslera kalede kalsın diye fatih öztürk ü Günayı takımda görmekmi zorundayım. Sanki real madrid diyorsun livakovici fener alıyor. Bende kalede degeayı görmek istiyorum. Sen günayı görmek istiyorsun. Benim livakoviçi degeayı vs görmek istemem suçmu kalede.

• 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.