Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.997.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu saatten sonra çok gelmesini istemem. Son çare olarak Galatasaray’a gelinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

kanka bloğu kaldırmışsın teşekkürler

Onyekuru boş topçu, nereye alıyorsun? Artık iş yapmaz.

Onu alan yönetime söyleyeceksin. Gedsonu almayanlarda onlardı. Yönetimden yönetime fark var.

• Düşünsenize felix geliyormuş üf; kuşlar çıldırır

• Felix'in kiralık bedeli 10 milyon euro

• 15 dkya uçak iniyor.

• Arkadaşlar fredde ne buluyor neyini beğeniyorsunuz ?

• şl son kadro bildirim tarihi 4 eylülmüş lig için 15 eylül transferin son günü

ağustos ayı içerisinde icardi rashica demirbay transferleri çözülür

kalan çilek transferi eylül başında gelir

sakin olup plana güvenin 

• XBlades kullanıcısına yanıt
    Erden başkan 5 e bağlamaz mı?
    Biz bu çocuğu parlatalim diyip?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • flightradar24
    Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
    https://www.flightradar24.com/C750/3141b351

bakambu takip için

• bakambu'yu karşılamaya giden var mı forumdan?

dünya yıldızı için nöbetteyiz

• Benim kamada isteme sebebim direk yaşı.

Biey,Nelson,apo,angelino,torreira,Kerem,zaniolo,Berkant,olursa rashissa gibi adamlar 20 27 aralığında.saglam on no ve o yaşlarda bir sekiz alırsak bu seneki gibi kadro sıkıntısı yaşamayız oturmuş bir takımla belli süre oynarız.

Her sene bu transfer zimbirtilariylq uğraşmak sıkıntılı.belli bir kemik kadro oluşturduk mu işler ciddi kolaylaşır.

Bu tip işlerde bir senede yapılacak işler değil.belli zan alıyor,zaten takım kadrosu genelde 30 yaş altı oldumu araya atılacak bir kaç otuz üstü oyuncu takıma zarar vermez hatta yararı bile olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fred gelirse küfürbaz olma şansınız biraz yüksek. Çok git geli olan bir oyuncu bazı hareketleri ile şaşırtıyor bazen sinir küpü ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulusic milana gitti beyler 20m euroya

• XBlades kullanıcısına yanıt

Bende muslera marcao diyeni harbi bozarım hele şu psv maçından sonra. Bana kalsa bu maçtan sonra biletlerini keserdim. Zaten marcoyuda sevillaya gidince gördük. Abdul geldide sahada kendi takım arkadaşını döven futbol katilinden kurtulduk.

SPOR KOLİKyoutube
    PSV 5-1 Galatasaray, PSV 5-1 Galatasaray özet, PSV 5-1 Galatasaray goller, psv galatasaray, psv galatasaray özet, psv galatasaray maçı, psv galatasaray goller, PSV 5-1 Galatasaray özet izle, #PSV #Galatasaray #ÖZET
    https://www.youtube.com/watch?v=Svnq0c8WHnw&feature=youtu.be

• Bu winter is coming beni niye engellemiş hayret ettim. Oda mı commandocu :)

Marcao'ya laf söylüyorsun ya pes.

O adam gerçekten stoperdi. Aidiyet duygusu vardı.

Barça maçında kafa golünü attı, maçı bize çevirdi fakat kalitemiz yetmedi.

Muslerayı ve marcaoyu kötülemek için kötü maç aramışsın. İyi maçlara bakmıyorsun çünkü "negatif" adam olduğun için olumsuzlar üzerinden senaryolar kuruyorsun allahtan karar mekanizması değilsin yoksa ayvayi yemiştik. Kendini erden timur'dan akıllı sanan adam.

• Muslerayı bende severim de Muslera'nın kendisi bile zamanının dolduğunun farkında. YYani kulüp için bir değerdir ve yeri doldurulması lazımdı çoktan. Anlaşılan bu sene idarelik Günay geldi ki ben şahsen takip etmedim bizim maçlarda uyuz eder derecesinde kurtarışlar yapardı o kadar. Sanırım seneye veya belkide arada iyi bir kaleci bulup getirecekler.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Benim cekincelerimm vardı kamada ile ilgili. Ama renktaşlarim iyi oyuncu dediyse benim için iyidir ve dediğin gibi genç oyuncu uzun vadeli oynatilir. Yeri gelir bonservis ile satılır. Kamada anladığım kadarıyla her anlamda zarar ettirmwyecek bir oyuncu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muslera son senesi , seneye uzatılmaz artık.

güzel bir uğurlamayı fazlasıyla hakediyor, yakın zamanda yediği golleri reflexlerin azalmasına bağlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 22 Temmuz 2023; 23:45:10 >
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.