kap açıldı bekleniyor... ![]() “📞 @nevzatdindar: "Bakambu'nun uçağı havalandı. 23.15 sularında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak. KAP bildirimi birazdan yapılacak!"” https://twitter.com/343_digital/status/1682829165903372288?s=20 |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (587. sayfa)

-
-
Belli bir sınırı asmiyoruz.mesela dört beş imza parası 2.5 3 civarı maaş gibi.
Zaten eli ayağı iyi futbolcu alsak buna benzer hatta daha yüksek maliyetler çıkar.
Angelino un maliyetide 7.5 bonservis 2 kusur maaş ti.belli bir seviyenin üstündeki oyunculara bu civarda maliyet çok çok yüksek değil.
Mesela sanchez ismi geçiyor.oda bir miktar imza parası artı 3 3.5 maaştan aşağı pek olmaz.
Üstüne aynı bölgeye 35 yaşında iki oyuncu alıp yedi civarı maas vermiş olacağız ki bana biraz mantıksız geldi.
Kamada tarzı oyuncuların aldığı imza parasına başka takımlara transfer olma sansida var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gerçek olması durumunda bizim bütün projeler nanay olur
23 DERECEtwitter
“📌 Katar Şeyhi Tamim bin Hamad, Trabzonspor'u 665 milyon Euro karşılığında satın almak için harekete geçti. (Yeni Çağ)”https://twitter.com/yirmiucderece/status/1682804748603277314 -
Yokmu güzel bi ingilizce tepki yazısı yazacak biri ? bu kepaze koç yalakalarını genel merkezlerine şikayet edelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 22 Temmuz 2023; 22:24:39 > -
Kimden satın alacaklar ki.
-
Galatasaray SKtwitter
“Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1682835786251608065?s=20 -
Niye nanay olsun bizim projeler orasını anlamadım.
-
Yedek forvetinde gelmesiyle avrupa maçlarında baya rahatlarız.
-
O iş kolay yapıyı değiştirip satışı yaparlar. Katar şeyhi ciddi yatırım sözü verirse bunlar üstüne atlar hemen.
Çoğu insan böyle şeylere karşı ama herkes premier lig izliyor. Bizim lige böyle yatırım gelir mi görücez ama gelirse futbolcu ve futbol kalitesi artar.
-
aaa Kap acaba nasıl bir şey bu Kap denen şey unutmuşum
-
Trabzon parsel parsel satıldı zaten, klübü de satarlar. Sorun değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben normalde şahsen karşı olmazdım ama Trabzondaki Uzungöl civarındaki problemleri görünce Trabzonspor'un bide satılacak olması o bölgeyi acayip bir hale getirir diye düşünüyorum. İngiltere çok ayrı bir yer. Şartlar aynı olsa bende destekleyebilirdim ama pek sağlıklı görmüyorum bu durumu. He bir yolunu bulup satarlar mı evet yaparlar.
-
ülkede 3 kuruşluk malına 10 kuruş verince satmayacak insan evladı yok. demagoji yapmanın manası yok. Adamlar 3 liralık yere 15 lira veriyorlar. Klüp olarak GS, FB belki dayanır bjk bile dayanamayabilir böyle bir teklif gelse.
-
-
arapların problemi kendi ülkelerinin çok kurak, çöl olması. Ne kadar inşaat yaparlarsa yapsınlar iklim güzel değil ve tadını çıkaramıyorlar. Trabzon onların cennet olarak gördüğü bir coğrafya oldu ülke yönetimi de arayı iyi tutunca çok fazla geldiler oraya. Orası bu gidişle baya bir arap eğlence mekanı, tatil mekanı gibi olacak.
Bu satış olursa bize sağlam bir rakip olur. Bu hikayede yanan ezikbahçe olur. Zaten şampiyon olamıyorlar bundan sonra bizle Trabzon arasında gider gelir şampiyonluk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 22 Temmuz 2023; 22:47:59 > -
bakambu in , gomis out.
bakambu iyi çıkacak inşallah.
-
alayım siyahi zımbacı forvetimi
umarım bizle uyum yakalar, yedek olacak olması sıkıntı çıkarmaz
-
hocam city bile bence domine etti ki kalite ve paranın en direndiği futbol ülkesi bana kalırsa, bizim ligin içinden geçerler psg fransa ligi gibi olurlar arada bir cıkar 10 yılda vir şmpiyonluk cıkartırız. Türkiyede varsın fair play cezası alıp men alsınlar 2 yıl dert etmezler de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mbappe Ts'de, gol atınca uy aha çalıyormuş 😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim kamada nin kalitesiyle ilgili kafamda soru işaretleri var..kaliteliyse 35 yaşında adama gideceğime 3 5 imza parası verip kamada yaparım. Ama kamada küçük takımların büyük oyuncusu mu bilemdim🤔🤔😏🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X