Gardaş git konunda ağla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (580. sayfa)

-
-
Konumuzdan çık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tişört bastınız diyen adamla bu saatten sonra lütfen kimse muhatap olmasın, bunun dünyadan haberi yok.
Biz kimseye normalde buraya yazma şuraya yazma demiyoruz burada ama bu adamı bu saatten sonra burada konusturmamak herkesin görevi olsun lütfen.
Kim bunla muhatap olursa hemen uyaracagim. Gitsin kendi ayarında huso var orda onunla muhatap olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben konularında hiçbir şey yapmadım Icardi fotosu attım 2 mesaj yazdım 10 mart 2024 kadar banlamışlar.
-
Ne kronolojiden ne de gerçeklerden gram haberin yok, kulaktan duyma saçma sapan bahaneler, yıllardır aynı senaryo
Biz duymaktan bıktık, siz yazmaktan bıkmadınız.
1. Fenerbahçe'nin başına gelen olay 2011'de oldu. Fenerbahçe 2013-2014 sezonunda şampiyon oldu ve twite bakarsan twit de 2014-2015 sezonu başlamadan önce atıldı.
2. Fenerbahçe kurşunlanma olayından sonra mağlubiyet almadı. Kurşunlanma olayından önce de lider değildi zaten.
3. 2014'teki şampiyonluktan sonra, o dönemki başkanınız kendi dedi bu takımı Ersun şampiyon yapmadı, oyuncular yaptı diye. O kadroya sadece Diego transferi yapıp yine şampiyon olacağınızı zannettiniz.
4. Fenerbahçe'nin başına gelen olay diyerek durumu ne kadar da masumlaştırıyorsunuz. Ona Fenerbahçe'nin başına gelen olay değil, Fenerbahçe kanunsuz işlere girmeseydi denir. Ki o yaptığınızın kural kitabında yazan cezasını bile çekmediniz, aksine kural kitabındaki teşebbüs maddesini kaldırdınız 1 gecede.
Bu kafayla gittiğiniz sürece daha yıllarca şampiyonluk göremezsiniz zaten. O yüzden iflas etmiş tüccar gibi eski defterleri karıştırıyorsunuz ve deneme tahtası gibi 116 yıllık kulübün logosuyla oynuyorsunuz
-
Fb Cumhuriyeti kötüyse ülke kötüdür bolluk yoktur insanlar mutshahahahaahhhaha
Fb çupisi ne şampiyonluk çupisidir ne kupa çupisidir...O dünyanın en büyük farklı bir büyüklüğüne
sahip çupisidir adı konamaz...Çupi demiş miydim ?
- Sir İslam Çupi
-
Sistemde sıkıntı var hocam en yakın zamanda giderilecek.
-
Bize hakaret ettiği için fb forumundan banlanmış, ondan burada takılıyor. Kimse bununla muhatap olmasın artık lütfen.
Tamamen numara yapan Bi tip . Kendi ayarında çok adam var gitsin oraya.
Aynen.
-
Galatasaray, Leandro Paredes transferinden vazgeçti. (Hürriyet)
Kimdi bu unuttum
-
Acaba hangisinden vazgeçtik? Yoksa hepsinden mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ne diyor hacı abi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Transfer Newstwitter
“Galatasaray bir kaç hafta önce Griezmann ile görüşme gerçekleştirdi. Facetime üzerinden yapılan görüşmede futbolcuya projelerden bahsedildi. İleride görüşmeler ciddileşir mi bunu zaman gösterecek ama şuan için ciddi bir adım yok.”https://twitter.com/TN_TransferNews/status/1682686361147432960Kandırmayın gaasaraylıları.En büyük hayalim ama rüyalarda
-
İcardi hayal olur o zaman. Zaten oynamış ligi bilen icardi > griezmann
-
İcardi niye hayal olsun hocam icardi işi bitti bizim oyuncumuz artık.Griezu tam bir santrafor değil ki.
10 numara oynar,Sahte 9 oynar,Kanat oynar,8 numara oynar,Forvet de oynar.Hatta dünya kupasında bi arada 6 numarada oynadı manyak
4-5 maaş alıyosa griezman bi ihtimal diyecemde adam atletico efsanesi 7 numarasınada geri döndü hatta imkansız transfer bence yaşı 32 olsada daha var buraya düşmesine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 22 Temmuz 2023; 12:51:42 > -
Bizim elimizde kanattan çok ne var hocam bizde oynarsa en fazla santrafor oynar griezmann. Ha olursa isterim yalan yok ama okan hocanın kurmaya çalıştığı sistemde nereye koyulur bilemedim.
-
10 numarada oynayacak işte mertens yerine tabi olursa
-
Kariyerinin çoğunu forvet forvet arkası oynamış. Tam anlamıyla 10 numara oynatırsak ne kadar katkı verir bilmem gerçi şu an doğmamış çocuğa don biçiyoruz sanki biraz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X