Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.998.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zalgiris i yıllardır takip eden biri olarak yazıyorum, bu turda elenirsek şaşırmasın kimse

Bizim takım ve hatta Okan hoca bile rakibi ciddiye almıyor. Taktik antrenman bile yapmadan çıkarlar sahaya

Zaten gördük hazırlık karşılaşmalarında takım dökülüyor

Çok zor geçmemiz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mabovski kullanıcısına yanıt

potu büyüteyim. yedlin messinin kaptanı xd

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Zalgrise İcardi yok diye yenileceksek, bırakın yenilelim. İcardi önemli bir oyuncumuz ama bir oyuncumuz eksik diye sadece köy takımına da elenmemek lazım. Eğer eleniyorlarsa zaten hak etmiyorlardır.

Kaldı ki forvetsiz mi çıkacağız demişsiniz, gerekirse forvetsiz çıkıp yeneceğiz. Süper kupadan neden ümidiniz kalmadı ?

Bi zaten Kadıköyde Fenerbahçeye karşı da forvetsiz çıkmadık mı ? O günkü kadrodan sadece Rashica yok kadroda, onun yerine de Zaniola oynuyor.

Bahaneye gerek yok, takım gerekirse forvetsiz de oynayıp hem Zalgris hem Fenerbahçe maçlarını kazanmak zorunda. Bu kadar net.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Zalgiris kim Allah Aşkına, maç günü, gününde olan Barış Alper ve Zaniola rakibin içinden geçerler. İlk maç deplasmanda, en az 3 farkla bitmesi lazım.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    Çok sağlam savunma bekliyorum zalgiris ten. Açmak aşırı zor olacak gibi. Sabırlı ve disiplinli oynamak lazım. Saha sanırım sentetik çim olacak. Gol yemeden gelmek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kadıköy de oynadığımız maçtaki aynı mantalite ile oynamak lazım, sabırlı, disiplinli, topu rakibe veren ve hızlı hücuma çıkan. Rakip defansı açmanın en kolay yolu, topu rakip defans oyuncularına vermendir &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ Onlar illaki bir hata yaparlar. Defans oyuncuları benim izlediğim kadarıyla kazma topçular. Bizimkiler golü ben atayım tribine girmezlerse, ilk maçtan iş biter.

• Zalgiris in içinden geçer etrafında lambada yaparız.

Bende öyle umuyorum ama tromso travması bende hâlâ geçmedi.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

östersunds u unutup zalgiris e yenilince taraftarın sıfatı eşgali

• Samiyende Ümitin boş kaleye 2 metrede uzaya vurduğu toplar, Necatinin röveşata sevdası olan maç. 3-4 atacağımız maçı vermişlerdi. İçeride Yediğimiz ofsayttan bir gol ve bataklık olan Trömso sahası. O saha UEFA standartlarına nasıl uyuyordu o gün anlamak güç. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Bencillik yapmazsa topçular rahat alırız. Herkes kendine oynarsa Kerem, Barış, Zaniola şut bile atmadan geliriz.

Ne saç baş yolmustuk o zaman. Vay anasını ne günlerdi. Allah göstermesin bir daha 😁😁😁

• por favor kullanıcısına yanıt
    Hemen gaza gelen taraftar tipi 😁😁

Sabırlı ve disiplinli bir defans mantalitesi var rakibin hocam. Bizim tecrübesiz ve sabırsız oyuncularımız defansı açarken zorlanabilir

burda kilit oyuncu herzamanki gibi mertens olacak. Mertens dar alanda güzel işler yapabilirse bu takımın kilidini açarız

• ortası yok ki diğer tarafta elenme ihtimali yüksek diyor mesajlara bakınca, sanki bana rakip tottenham&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Rakibi ciddiye almadığını nereden biliyorsun?
    Okan hocanın "lem bis bunları havada karada yeneriz" diye düşündüğünü mü sanıyorsun.
    Çok ciddi ve disiplinli çıkmak zorunda olduğunun farkındadır zaten. Geçmişte yaşananlar var.

• Kamp havası bana biraz öyle geldi

• Aslında bu forumda insan tiplerini de yakından görüyoruz. Kimisi hayalci kimisi gerçekçi. Kimisi hep kötümser kimisi hep iyimser. Kimisi bir gün iyimser diğer gün kötümser 😁😁😁

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Arenada canlı izlemiştim, 2-0 yenilmiştik. Bu hocadan hiçbir halt olmaz bu oyunculardan da bir halt olmaz demiştim o gün, sezon için ümidim hiç yoktu. Ama O gün ile bu gün bir değil. Zaten 1 ay içinde Galatasaray takımı komple değişmişti.

O günkü ilk 11 şöyleydi;

Muslera

Linnes Maicon Ahmet Çalık Carole

Garry Rorigues-Tolga- Selçuk-Yasin

Sinan Gümüş- Gomis

Sonra Tudorun lig ilk 11'i şu şekildeydi;

Muslera

Mariano Maicon Serdar Linnes

Fernando- Ndiaye

Feghouli-Belhanda-Rodrigues

Gomis

Kamp zaten öyle olur. Git Real Madrid kampına oyuncular eğlence modunda idman yapar. İş ciddi bir olunca değişir.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐cagsoytwitter
    “Rakibimiz 4 Şampiyonluk geriden gelip, 4 şampiyonluk öne geçse, bunca sene başarısız olsak bizden hiç bir yönetim bilmem kaç şampiyonlukları vardı demeyi bırakın istemeyi kendi arasında bile konuşamazdı. Fark bu.”
    https://twitter.com/sycglr/status/1682480783083044865
  • 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.