Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (5277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
297
Favori
3.965.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52755276527752785279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hadi bakalım inşallah

şu ana kadar zaha'dan yıldız oyuncu ve büyük oyuncu performansı göremedik

inşallah ona noel gecesi kadıköy'de oynanacak olan maçın öneminin ne olduğu anlatılmıştır

buna özel bir mental hazırlıkla ve motivasyonla, benim gibi her oynadığında "biz bu adamı neden almışız?" diyenleri utandırır

utanmak istiyorum

• Wolverhampton'da şuan orta sahayı toplayan oyuncu konumunda hocam, devre arası hayatta bırakmazlar.

Bir de geçen sene 11m€'ya aldılar Lemina'yı, satsalar bile benzer bir bonservis isteyeceklerdir. O parayı verebileceğimizi sanmıyorum.

Alabilir miyiz bilmiyorum ama bizim ilk nabız yoklayacağımız oyuncu Ndidi olacaktır heralde devre arasında, 3 ay sonra kontratı bitiyor çünkü. Gerçi Lecister Premier Lig'e çıkmayı garantiledi gibi, haliyle oyuncuya yeni bi kontrat teklif ederse bizim yerimize onları tercih eder ama kadroda düşünmüyorlarsa belki alabiliriz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Çok önemli maç. Ne anlamda önemli biz kaybedersek 3 puan geri düşeriz ama onlar kaybederse komple sıyırırlar.

• Hakemin yüzüne FUCK STUPİD de 3 maç al ne güzel İstanbul be. Feneri şampiyon yapacaklar belli.

• maçı kafamda oynayamıyorum bir türlü

ideal 11 imiz belli değil yazılan 11 de 3 oyuncu asıl mevkilerinde olmayacak son maçlar takım s.o.s verdi ama diğer yandan apo hunter hocamın 5 atıp çıktığı yerde takılmayız diyorum

kısacası

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • Korkuya gerek yok Fenerbahçe bu akşam Yüce Galatasaray'a secde edecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Ulan bişeyi de doğru becerin be

• Hastayim 12 saat uyumuşum nasıl bir ilaçsa verdilerse sabaha kadar maçı izledim ve maalasef yeniliyorduk sanirsam 3-2

Geçmiş olsun

• Bu maç pek keyifli geçmez bence, zaten ben iki tarafında dengeli oynayacağını düşünüyorum. Fenerbahçe 1-0 a oynar ilk 45 dk filan sahasından çıkmaz karanbol yada duran top kovalar. Galatasaray benim fikrimce bu maça %50 odaklanır çokta kasmaz. 4,5 gün sonra kupa verilecek mac var ondan önce neden yorsun kendini.

Gerçek derbi oyunu ve tam odaklı maç kupa maçı olacak hem Fred de olur onlarda tam kadro çıkar bahaneleri olmaz. Sanches oynamasına gerek yok yenilsen ne olucak lig daha çok uzun. Kupaya tam kadro çıkacaksa ziyech ve sanches kupaya hazırlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS editçileri hafif hafif Hollywood'a transfer olmaya başlarlar yakında

instagram
    Volkan Bilgi on Instagram: "Hakîm Ziyech - Cold as Ice ❄....#hakimziyech #galatasaray #edit"
    https://www.instagram.com/reel/C0Rkhj7tlaY/?igsh=MXBscGYyODg2cWR2YQ==

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Yaşlılık zor tabi ihtiyar. Geçmiş olsun.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Eyvallah

• Fenerliler öyle böyle kudurmamışlar yorumlarda. Sıvacı FB'den sadece Tadic ve Ferdi'yi tercih etti.

Ertem Şener (@ertemsener) on Xtwitter
    Ertem Şener (@ertemsener) on X
    https://twitter.com/ertemsener/status/1738648089487896762?t=m-b2p7kz3Rwn1scFekOBLw&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 24 Aralık 2023; 10:35:58 >

• Öyle diyorsun da Hüso bu portekizde sevgi ve kardeşlik anlamına gelen bir ifadeymiş demişti Erenfb1907 de onaylamıştı, onlar asla yalan konuşmazlar DH'in bomba bitirim ikilisidirler

• Demek ki transfer zamanı yokmuş dostum, yada gsnin acil samp. ihtiyacı vardı adaptasyon süresi göz önüne alındı yerli olarak okanı seçtiler yada daha iyisi bu lige gelmek istemedi yada fazla para transfer bütçesi istedi vs vs...

Okan hadi bu sene takım oturmadı takım oyunu oynatamıyor taktik hataları var oyuncuların altında eziliyor diyelim, kağıt üstünde başarılı sen bu hocayı gönderemezsin o yüzden şu durumda ne söylenirse okanı değersizleştirmek olur.

• hoksi kullanıcısına yanıt

Rüyalar tersine çıkmıyormuydu 😅

• Futbolla alakalı space odaları dünyanın en garip toplulukları birader. Tüm tsl kulübü taraftarları bu odalara giriyor birbirlerine ana bacı küfredip deşarj olup bir dahaki maçta yine başa sarıyorlar. Bi GS'lı bin tane davar FB'linin olduğu odaya veya bir FB'li bin tane davar GS'lının olduğu odaya bile isteye kendi rızasıyla gidebiliyor. Gittiği yerde 7 ceddine sövülüyor. Ulan bilmiyor muydun böyle olacağını. Çok iğrenç ya. Foseptik çukuru gibi bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 24 Aralık 2023; 12:12:38 >
  • creep32 kullanıcısına yanıt
    Benim ki belli olmuyor hocam ya

• Febeliler niye böyle ya
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• 
Sayfa: önceki 52755276527752785279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.