Kim önde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4842. sayfa)

-
-
Alik oç bu sene fıtratımızda olmayan işler yapacağız diyordu. Sözünü yerine getiriyor fener aleyhine karar cikmiyor kadıköyde. Sene sonu ağlarlar biz kimin hakkına giriyoruz diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sivasta görevini yaptı hayırlı işler.
-
Kalecinin EFT geçmişi kontrol edilmeli
MCMV Army (@MCMVArmy) on Xtwitter
MCMV Army (@MCMVArmy) on Xhttps://twitter.com/MCMVArmy/status/1731732177510097059?t=ablyKUjvUoUfyL1SNcoZ2A&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
6 dakika uzatma. Fener’ime operasyon çekiyorlar yine. Neden 6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 4 Aralık 2023; 21:52:36 >
Ofsaytımsı bir takım
Sponsorlukla küçüğü de satın aldılar (jk). fenere yine içeride dışarıda basıp geçecez şampiyon olacaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 4 Aralık 2023; 21:52:28 > -
6 kasım
Tüyü bitmemiş bunca çocuğun ahı var sizde.Artık hiç biri eliyle 6 yapamıyor prandelli ile UCL’ye doğru (@prandellimsi) on Xtwitter
prandelli ile UCL’ye doğru (@prandellimsi) on Xhttps://twitter.com/prandellimsi/status/1731720561607209041?t=-9z3Kg-n0T5Mo9Na_nOq5A&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 4 Aralık 2023; 21:52:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kes. Valencia'nın aldığı penaltilari çabuk unuttunuz herhalde. Geçen seneden Sivas maçından başka bir şey diyemiyorsunuz. Ben sana en az 7 8 maç sayarım. Yürü forumuna.
Fener, 13. Sivas'a ittirile ittirile bile 4 atabilirken Nords gelip 6 attı geçti
-
symanzski arka arkaya sürekli sert faul yapıyor sarı vermiyor hakem sakin diye uyarıyor. Kart veremiyor
Fred'in ayağa basmasını utanmadan ekrana getiriyorlar sonra gol veriyorlar. Nasıl alışmışlarsa.
-
Daha köy takımından 6 gol yiyeli dört gün olmuşken gidipte 20 sene önceki maç için mi 6 verecekler? Ne yaşıyorsunuz siz
Benim dedem de böyle sabah yediğini unutuyor ama 1950 de Kore anılarını hep hatırlatıyor ahahah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş senelerden farklı bir şey göremedim ben
-
'la felsefesever nereye kaçtın
nordsjaelland
-
Menerimin küçüklüğü göz yasartiyor. Yine pilot kulüple oynadıkları maçtan sonra gaza gelmişler.
JK, Kayseri, Konya, GS. Su fikstürden 4 puandan fazla alın, gelin beni alıntılayın.
Tornavida da sürpriz yapabilir.
Takımının en büyük başarı olarak rakibini farklı yendiği bir maçı görmeleri eziklik psikolijilerinin arşa çıktığının kanıtı. Yazıktır acıyalım arkadaşa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X