Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
297
Favori
3.992.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47404741474247434744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taym da önüme düşene bakın.. puhaajajajjajjajdkffksjskdkska
    Helal olsun ama İsmail hocaya izlemiş ve 7 gol yemedi ludogorets gibi
    🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben onun yazdiklarini gulmek icin okuyorum sirf o yuzden bloklamadim adami ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu malum iki takım ne durumda umrumda değil ama son zamanlarda bizim hakkımızla kazandığımız maçlara şampiyonluklara bile utanmadan algı yapıyorlardı ve sosyal medyanında gücünü kullanıp çığ gibi bir operasyon peşindeydiler

Bu sene şampiyon olsaydık . "Para ile şampiyonluk ne kolay " twitleri "yok bilmem ne. fe..saray " yorumlarını çok görecektik.

Terör ile şike ile yargılananlar nasıldır ki medyayı sosyal medyayı kullanıp tüm okları bize çevirtip.Sanki önceden bunların yaptıklarını biz yapmışız gibi bizim adımızı çıkarmayı başardılar.

Umarım biz şampiyonlar Ligi'nde en az çeyrek final görür ve ligde şampiyon olursak bu paralı başkanın ne konuşacak yüzü kalır nede başkanlığı...

Güzel ülkem için her takımı hep destekledim desteklerimde ama son zamanlarda cidden şampiyon olmadıklarından mıdır nedir iş çığrından çıktı farklı boyuta dönüştü.

Bu yenilgi en azından bunların bu şuursuzca saldırılarına karşı ufak bir set olduğunu düşünüyorum.Her başarısızlıklarını bize bağlayıp,saman altından su yürütüyorlardı gerçekten çok tehlikeli bi hal almıştı.

• hoksi kullanıcısına yanıt

serdar ali doktorlar kovulsun diyor oda başarı

• Erenime dokunmayın, büyük işler yapıyor bu sene, iyi uyutuyor milleti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Dinledim ne kadar vakur ne kadar sakin. Para baba haram para. Haysiyetini sattirir adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 1 Aralık 2023; 1:51:30 >
  • Bu adam inanılmaz bir çar. Bambaşka seviye

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde dedim hala aynı düşüncedeyim, sağlık ekibi iyi olmayabilir ama adamların suçu değil olanlar. Yönetim taraftar gazı almak için 6 haftalık sakatlığı 4 hafta açıklıyor, sonra yok riske edilmedi yok ağrısı oldu diye kalan haftalari yediriyor herkes doktora sövüyor. Suçlu başkası.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • BeyazKaranfil B kullanıcısına yanıt

Fener City'e 5 atar mı demek şimdi bu ZAHAHAHAHAHA

• Tzuyu kullanıcısına yanıt
    Oha Trabzonu düşünemedim o kaç atar ozaman City'e?

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Yedek kadroya bak Dzeko var Livakovic var, Szymanski var Tadic var, Batsu var, Osayi var Osterwolde var sanki baska zaman Haaland ve Messiyle oynuyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muazzam bir gece ya zevkten dört köşe olduk &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Her haram yemede işin sonunda çıkıyor acısı ama yok anlamıyor adamlar hiç de anlamayacaklar.

• Çok küçümsediniz Çok!

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Fotoşopmuş vay hileci seni &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Bu işte!!!

Bunu arıyordum :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçte moral bozmuyor 😁😁
    3 4 tane daha atsa nord bilmem ne😁😁
    Galatasaray 15 tane yerdi yazacaktı. Çok istikrarlı çocuk 😁😁

Kıyamam sana ben, fotoşopa inanmış bir de. Lan hayatında İngiltere görmemiş takım city e 3 atacak öyle mi.

Kral photoshopla mabadından maç mı uyduruyorsun hayırdır? Bu kadar mı kafayı yediniz?

• 
Sayfa: önceki 47404741474247434744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.