< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4735. sayfa)

-
-
Evi böbregı satin Sivas Febe maçına febeye basin. Bu rezilligi unutturmak için simdiden ayarlamişlardir eftleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fb'nin kasımda gol yemeye başlayıp aralıkta da gol yemeye devam ettiği maç oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene sarı kırmızı görünce 3'e tav oluyorlardı, artık yetmiyor bu sene 6'lık tarife istiyorlar. Hayırlısı, Aralık ayı da geldi
-
Bu moralle Tornavida Kadıköy'de puan alabilir puhahhaha
Ama ben Menerimin 2. olmasını istiyorum. Şubat ayında ekstra 2 tane daha maç oynasınlar. Hatta mümkünse soğuk bir ülkeden takımla eşleşsinler.
Türk hakemleri olmadan Menerim bir hiç
-
Tum kalbinle menerimin çıkmasını istiyorum
Bunlar iyi günleri ikinci yarı devre sonuna doğru bu Tadic , Dzeko hepsi dökülecek. Daha tornovidaların ismini okuyamadığım takımların olduğu ligde eksi averaja düştüler. Bide Şampiyonlar Ligini yorumluyorlar.
-
Benfica aldı kiraladı geri müthiş bebe...Danimarka pazarı müthiş şuraya kamp kurmak lazım.
Kopenhag'taki achouri ve bardji'de var.
-
-
Son hafta diğer maçta biri kazanırsa menerim ne yaparsa yapsın 1. olamıyor yani?
Sembolde Aslan familyasindan yine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Manu amrabatla mountu satıyormuş. Verelim boeyi alalım ikisini . Üstüne 10milyon da ateşlesinler oh mis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offfff
Çok iyi yaaaaa :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birinde Hatayda yiten canların, dökülen göz yaşların
Digerinde ise nice camianın ahı var.
Yukarda Allah var gam yok
Adalet hep tecelli edecek
Oh beeee panterli fenermedyalı fftvli yangın yerim gelmiş sağolun hocam
-
Plus Sports (@plussportz) on Xtwitter
Fenerbahçe’ye karşı hat-trick yapan Nygren: “Icardi benim idolüm. Onun gol sevincini yaparak rakibimizi kızdırdığımı düşünüyorum.”https://twitter.com/plussportz/status/1730347622278242779 -
Bir önceki maçın sonucunda İsmail hocanın yorumu vardı. Hala lideriz gibi birşey demişti..
Ne demişti o tam olarak? Biri getirebilir mi.
ha ekstra söyleyeyim bu ligte ilginç birşey var ligte tekme tokat dalan osayi, ismail, crespo nedense köyferansta süt dökmüş kedi oluyorlar
-
Fener'i tutmasak Bayern'e 5 atacaktı. Fazla tutmuşuz galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X