Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.967.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yerine de ismi düzgün adam alsınlar bi zahmet koca forum Midtsjö yazamadık 1 sene...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XBlades kullanıcısına yanıt

Tamamen marka değeri

yıldız sistemi en iyi gözüksün, logosunda bulunsun, rekabet artsın diye gelmişti

ezikbahçe şimdi tenekelerini o logoya yazdırma derdine düştü

günün sonunda ezik yine masa başı oyunuyla işini görürse sen başarısız görüneceksin

Galatasaray futbolda ülkenin en başarılı kulübü olmasına rağmen bu görünmeyecek üstü gölgelenmeye çalışılacak

yönetimin aşık olduğu bu tff başkanı yine bize kazığı atacak

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Hocam siz laflarımı başka yerlere çekiyorsunuz. "İyi ki karar mercinde değilsin" felan. Benim dediklerimden siz bahsederken, adamlar kafalarına göre para cezası alsalarda 5 yıldızlı formalarla kupa törenine çıktılar.

Bu iş zaten RED yedi. Mesele, bunun red yemesine, olumsuz bakılmasına rağmen kabul edilirse. Ne yönetim bunu çözer, ne başka bir şey. Bu iş anayasa mahkemesi, uefa vs. şikayete kadar gider o kadar. Yani adamlar kabul ettirdiler diyelim, "gülüp geçerim" dedim. Başarısızlıklar varken, bunun peşine başarısızlıkları düzeltmekten çok koşmak bana komik geliyor. Fenerbahçe taraftarı bile bu kadar önemsemiyor bu durumu.

Hangi takımda böyle olay var allah aşkına?

Burada duygusal bakmayın, "biz galatasaraylıyız, bunu kabul etmiyoruz, yönetim derhal müdahale etmeli" şeklinde yazmanız hukuki bir konuya dönüşürse bunu hukukçular UEFA , anayasa mahkemesiyle felan çözerse çözer.. demek istediğim buydu.. takmadığım felan değil...

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 15 Temmuz 2023; 23:12:36 >

• creep32 kullanıcısına yanıt

İşte aslında yanlış düşündüğünüz şu, biz şuan iki elma bakıyoruz. Paredes 8 de oynayabiliyor ama plan belli ki Torrerianın yanına birini alıp Çift DOS gibi oynatmak. Çünkü ileride Zaniolo defansa gelmiyor. Angelino'da aldık oda hücum bek. Bizim ortada Torreria'nın görevini de üstlenip oradaki yükü hafifleyecek birine gitmemiz lazım. Aslında Berkan dediğim nokta bu. Yoksa bize hücuma kırılan 8 ihtiyaç değil, bu sistem için yani.

• XBlades kullanıcısına yanıt

hocam kestirip atıp "gülüp geçiyorum sizde öyle yapın ." denirse olmaz. benimde meramım buydu. saygılar.

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Yanlış anlaşılmış olabilirim, kusura bakmayın o zaman.

• 3 maç yap kupa al, ne güzel memleket. Yönetim umarım bu ezikleri boşlamaz, Ali denen lüzumsuz ondan Mehmet'in dibinden ayrılmıyordu kaç haftadır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde babasının elinden tutup Erdoğan'a giden Ali Koç'un ziyaret sebebi belli oldu. Sorarsan Cumhuriyet'in son kalesi &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Şaka bir yana bu rezillik karşısında yeteri kadar susuldu. Yönetim, Galatasaraylı avukatlar, hukuk danışmanları vs kim ise gerekirse TFF hakkında suç duyurusunda bulunsun. Anayasa'ya göre Tahkim Kararları kesin ve 2002'de bu başvuru bir kere reddedilmiş. Anayasa'yı delmeyen bir TFF kalmıştı ülkede.

Muz cumhuriyeti mi lan burası? Bir tane çapsız, tek özelliği şanslı doğmak olan holding patronunun ezikliğini tatmin etmesi için hak hukuk katli yapılıyor.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Hocam yazdıklarınıza kelime kelime, harf harf kesinlikle katılıyorum da,

Ben Fenerbahçe'yi rakip görmüyorum. Bu olay RED yer yine. Gerçekleşirse, mahkemelik olur bende güler geçerim demeye çalıştım da yanlış anlaşıldık herhalde..

Yani iş o raddeye gelirse.. ki sanmıyorum hala..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 15 Temmuz 2023; 23:20:16 >
  • bu yıldız işinin sonunda ingiltere ve ispanya örnek gösterilip yıldızları komple kaldıracaklar bence yıllar önce de ingiltere de formalarda tüm takımlar aynı fontu kullanıyor diyip bize de arial font zorunluluğu getirdiler öyle de kaldı kaç sene oldu hala insanın gözü kanıyor sırt numaralarına bakınca

• Rai-gy kullanıcısına yanıt

Ya ben şimdi şunu anlamıyorum. Kiminle oynadığı belli değil, yerel ligte aynı anda aldığı 2 kupayı şampiyonluk olarak sayalım diyorlar. O zaman bizde Emirates kupasını sayalım mesela. Ne farkı var bu durumun ? Yada UEFA kupasını sayalım oda bir turnuvada GS tarafından kazanılmış bir kupa değil mi. Hayır, 1940'ta mesela GS 3-5 mahalle takımıyla turnuva düzenleyip şampiyon olduğunda bu sayılacaksa, o zaman UEFA kupasının 10 şampiyonluk sayılması lazım. Emirates Cup'ta sayılması lazım.

Wiki'deki ifade tam olarak şu

Alıntı

metni:

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına Orhan Şeref Apak'ın gelmesi sonrasında, ulusal bir lig kurulması için çalışmalara başlandı.

Demek ki öncesi ulusal bir lig değil. Yani birkaç futbol turnuvası var, yerel bazı kümeler kurulmuş tamam da hiçbiri ulusal kabul edilmiyor. Yani "ulusal" olmayan birşey kabul edilecekse fenerin şeytan kupasınıda kabul edelim. Bu nasıl bi aptallıktır yahu.

Şimdi RMA çıksa deseki biz 1943 yılında ingiletere şampiyonu, fransa şampiyonu birde 2-3 takım daha maçlar yapmıştık ve en çok puanı ben toplamıştım. Eeee ? eeesi benim +1 şampiyon klüpler şampiyonluğumun +1 artması gerekir. Buna "evet haklı ya oynamış adamlar" mı diyeceğiz.

Yahu nasıl bir çelişkiye düştük. Birisinin TD'i çıkar Başkanı çıkar, Deprem oldu giden gitti bize ne, maçları saymayın diye konuşur. Öbürü çıkar biz üç beş arkadaş maç yaptık biz yendik şampiyon olduk sayımızı arttırın der. Sonra bu ülke de neden bazı şeyler gelişmiyor. Gelişir mi arkadaş böyle saçma sapan olayların olduğu bir yerde herhangi birşey.

• Olivera iyi oyuncu savunma arkasına güzel toplar atıyor ama istediğimiz kadar dinamik değil.

Artı yedek kalacaksa maaşı problem.takimda kalırsa her türlü yararlı olur ama başka takımdan teklif gelirse gönderilir diye düşünüyorum.

Üç orta sahali sistemde olivera daha fazla iş yapar ama iki orta saha bir hücuma dönük on oldumu orta sahadaki iki oyuncuda çok dinamik olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 de biri bunu paylaşmıştı. Fbnin kabul edilirse bizimde böyle olması lazım en baştan alsınlar diye.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Taktik olarak doğru düşünüyorsunuz ama berkan okadar kötü ki torreira ile oynarken bile torreiraya yük olan bir oyuncu bal yapmayan arı o yüzden torreira geride önünde berkan oynuyor ayağına dolaşmasın diye. artı ayağı da çok kötü son hullcity maçıni hatırlayın torreira basiyor top berkana düşüyor ne pas atabiliyor ne isabetli şut çekebiliyor. Berkanın tek artısı türk olması ... Torreira sakat yerine berkan önüne yanına midjo koydular wien karşısında ortasaha yok oldu birden çalıskan olması hiçbirsey ifade etmedi malesef

• Boşuna görüşmeye gitmedi ali. ben Gs yerinde olsam yıldızların hükmü kalmamıştır deyip hepsini sökerim.5 takımlı mahalli ligde yaşanan şampiyonluğu saymak için komisyon kurmak en basit tabiri ile vizyonsuzluktur.

Onca bekleyen sorunlar,milli takım başarısızlıkları,alt yapı sorunları,mali sıkıntılar varken adamlar neyin derdine düşmüş hay yıldızınız batsın ya

Tuz koktu....
    tadım kaçti Bein alacaktım sittin sene para verip izlemem bu sirki. Millet Galatasarayı etiketleyip "susma , tepkini göster.vur masaya yumrugunu diyor" ulan masayı yıksa ne yarar böyle bir şeyin gündem olması bile saçmalik

Mala anlatır gibi anlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 15 Temmuz 2023; 23:35:18 >

• Resmi açıklama geliyor

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Bu değil mantıklı olan Türkiye kupası şampiyonluklarini da dahil etmek, fenerin istediği şampiyonluklardan daha ulusal

• Fener yıldız alırsa beini iptal ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.