Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.998.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39063907390839093910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke 2 takımın da sıfır puan alabildiği bir seçenek olsaydı  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkan 11 doğruydu bana göre. Yenilen 2 golde ciddi hatası olan Kazımcan bana göre Angelino'dan daha doğru bir tercihti. Kazımcan tecrübesizliğinden ve heyecanından ağır saçmaladı birçok pozisyonda ama buna rağmen Angelino'dan iyiydi. Fakat hocanın Kazımcan'ı çok daha erken çıkarması lazımdı. O konuda çok geç kaldı.

Ben bu kadar baskılı bir oyundansa beraberliği tutabilecek daha realist bir oyun tercih ederdim ama hoca bu şekilde oynadı. Kendi tercihi güzel bir ilk yarı izledik. Çok güzel tat bıraktı. Hocayı bu anlayış yüzünden asla eleştirmem. Buradaki sıkıntı tüm gücüyle oynayan takımın 60.dk itibariyle pilinin bitmesi oldu. Hocanın burada devreye girip çok daha erken müdahale etmesi lazımdı. 1-1'lik skor tam BAY'a göreydi ama 1-2 olan maç ona hiç uygun değildi.

Zaha ve Tete hücumda bir şeyler yapmaya çalıştılar ama olmadı. Yine de burada söylendiği kadar leş oynadıklarını düşünmüyorum. Sonuçta karşılarındaki oyunculara da bakmak lazım. Düz mantıkla bakarsak berbatlardı.

Bayern Münih'e bu kadar pozisyon bulup atamazsan bu sonuç normal. Takımdaki bu bitiricilik problemi aşırı can sıkıcı. Yani bu kadar çok şut çekip 1-2 gol atmak absürt bir durum. Bir an önce buna bir çare bulmak lazım.

Hocayı eleştiririm sonuna kadar ama yönetim de sınıfta kaldı. Transferlerden düzgün verim aldığımız tek oyuncu Sanchez. En kritik bölge olan 8 numaraya Ndombele alındı ve adam futboldan baya bir uzaklaşmış durumda. Zaha, Tete, Ziyech bir varlar bir yoklar. Angelino tamamen hayal kırıklığı. Yönetim bana göre hocadan daha büyük suçlu.

• Ben bu grupta 3. olmamızın daha hayırlı olacağını düşünüyorum onun için de Kopenhag kazanırsa Manu hem 0 puanda kalıp hem saha dezavantajı yaşayacaktı. Manu sonuncu bitirebilirdi. 2. olmamızı isteyenler için ise berabere bitmesi ve iki takımın da puan kaybetmesi daha iyi. Ama manu kazandığı zaman en kötü senaryo çünkü 3 puanını alıyor, ayrıca son maç grup liderliğini garantilemiş bayernle içerde oynayacak. Kopenhag ise hem manu hem de bizle içerde oynayacak, yani onların da iç saha avantajı var. 3 takım da iddiasını sürdürmeye devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C1517D8E -- 24 Ekim 2023; 23:49:5 >
  • Tuchel: uzun zamandır beni böyle strese sokan bir maça çıkmamıştım.

Yani maçı izlemesem 3-1 Bayern'e galibiyetine normal derdim ama şu maça yakışmadı. Özellikle bireysel hatalardan gol yememiz çok canımı sıkıyor, ben uzun zamandır Angelino transferinden daha fiyasko bir transfer görmedim ve çözümü yok. Kazım 10 üzerinden 1 ise Angelino 1.1'dir. Herkes Okan hocayi değişiklik geç kaldı diye eleştiriyor ama 70 dakika Bayern nefes alamadı. Tam değişiklik yapılacak bireysel hatadan yine gol. Ulan zaten zor nefes alıyorsun senin ne işin var rakip ceza sahasında bir de topu kaptırdın tüy diktin. Oyuncuların emekleri heba oldu. Özellikle Toreria enfes oynadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen kendi kafana göre yorum yapmışsın. Maçı nasıl izledin acaba. Bu kadar da taraflı konuşmayın ya. Sence Bayern Münih bilerek bu kadar kötü oyun oynar mi. Daha önce oynadıkları maclara bakarsan pozisyon vermişler zaten. Yakaladığımız fırsatları degerlendirebilseydik şu an farklı şeyler konuşuyorduk. Öyle yada böyle bir Türk takımı Bayern Munih e zamana oynatacak duruma getirdi. Kaleye 20 şut çekilmiş kötü oynadı diyorsun. Karsimizda Hatay yok farkında mısın. Burası Şampiyonlar ligi. Yenilmiş olabiliriz ama teslim olmadık sonuna kadar ettik. Bu takimdan bu mücadeleden razı olmayan taraftar yoktur su anda...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALDIRMA CİMBOM

• Manu son maç grup liderliğini garantilemiş bayernle oynuyor sen kışın ortasında kopenhaga gideceksin. Sen bunu anlayamıyor musun? United potaya girdi şu anda. Senle berabere kalsa bile daha avantajlı

• Kopenhag'da pozisyon bulamıyor işte. Biz ise buluyoruz ama harcıyoruz. İlk maç başkaydı eğer bizim takım isterse cidden bu gruptan çıkar. Evinde Manu'yu yen. Kopenhag deplasmanda finale çık. Münih zaten bölüm canavarı gibi kimsenin iplediği bile yok.

• Manuyu içerde yenemezsen sonunculuk ihtimali yüksek. Manu son maç bayernin yedekleriyle içerde oynayacak

• Kazimcani neden övenler var anlamis degilim…

Kazimcanin sözde Istanbulspora macinda oynatmayip Bayern Munchene oynatmak hangi akila sigiyor anlamis degilim.

Ilk gol hata Kazimcan
    Ikinci gol hata Kazimcan

Ikinci yari orta sahada las vermeye calisti ne yaptigini kimse anlamadi

Kornere cikan topa vurmayip topun cizgiyi gecmesini Angelino yapmaz.

Nerde Dubois bee nicin gonderdik anlamis degilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yahu Kopenhag manu maçlarını kaybederse sende manudan 1 puan alsan bile uefan garanti ne anlatıyorsun sen?
    Konuya 3.lük garanti olsun diye girdik zaten kalkmış manu son hafta bayernle oynuyor diyorsun.sende işi biten Kopenhagla oynayacaksın son hafta.senin mantığınla kopenhagın işi bitmemiş olacak son hafta işimiz daha çok zorlaşacak.
    Mantığını çözemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belki daha iyi olur bizim için, geçen seneki gibi sampiyon oluruz.

Yinede ingilizleri yenelim diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kopenhag bize kadar puan falan alamazlar arkadaşlar. Bunlar sonuncu olur . İçerde de alamaz. Manu maçını.
    Kopenhag deplasmanından bir puan al Avrupa ligine git. Artık hedef bu

• kasabalidayi K kullanıcısına yanıt
    Bir Thomas Tuchel'in, Harry Kane'nin maç sonu açıklamalarına bak bir de bu fenerlinin, atamayana atarlar dese anlayacağım da yok Bayern bilerek kötü oynamış filan bir de bunu yorum diye atmış.

• Kopenhag penaltı

• Kopenhag penaltı kazandı.  

• Hahahahaha

kopenhag penalti dakka 90

• Ahanda penelti

• Koprnag penaltı kazandı dk 90

• Penaltı verdi

• 
Sayfa: önceki 39063907390839093910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.