Ziyech ile ilgili kulübün bir açıklaması var mı ? Bu adam sakat mı yoksa kondisyon eksikliği mi var? |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3814. sayfa)

-
-
Sahada açılış için 2 yıldız ekledim fenerime
-
Bjk ye gs ye birebir de üstünüz. Bu da sıkıntı veriyordur. Yazık bunu bile bilmiyor.
-
Sıkıntı
Sıkıntının kelime anlamı sizsiniz, bu sene her dakika "ya bu senede şampiyon olamazsak" dediğinize adım gibi eminim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rekor siz de çok şükür. 14 sene bekleyen, 20 sene kadıköy'de aciz kalan Benim takımım değil.
-
Ben bu kadar şampiyonluktan sonra 20 sene olmasamda olur. Yaşım 37 hayatım Gs şampiyonlugu kutlayarak geçti.
Kendi adıma şampiyonluğa 2 gün ya sevinirim ya sevinmem. Başarı-kupa fakirleri düşünsün gerisini.
Ben olsam hazır Goretzka da sakatken orta saha üstünlüğünü almak için Toreira-Kaan-Ndombele üçlüsüyle başlarım. Top rakipteyken Kaan stoperlerin arasına daha rahat girebilir. İleri üçlüde ise solda Kerem sağda Tete ilerde Zaha ile başlarım. Yedekte Mertens, Ziyech, Barış Alper ve duruma göre İcardi gibi oyuncuları da ikinci yarıda yorgun düşebilecek Bayern'e karşı hamle olarak kullanırım. Belki bu şekilde puan alabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedelerimiz çok çekmiş neyse ki biz o günlere denk gelmemisiz, sen de torunlarina anlatirsin bu günleri
Ömrünüz Fb mağlubiyetler ile geçti. içerde dışarda her yer'de her branşta
Arabistanda da yeneceğiz , il il gezdirip yenmeniz'den daha iyi.
Geçmiş olsun.
-
selimergin profil resmini kaldırmış. İnancını kaybetti herhalde.
-
Hâlâ mağlubiyet diyor, işte sizdeki fikirsizlil burada başlıyor sizin en büyük sorununuz biziz. Siz bizi yeninde şampiyonluk önemli değil böyle devam edin.
Bayern maçı öncesi bir kaç troll ufaktan ısıtıyor burayı. Gece yangın çıkar büyük ihtimalle.
-
Her sene reset atan Fenerbahçe taraftarlarını gördükçe ben;
MemeHubyoutube
🐱🤔 tags:cat meme, cat huh meme, cat say huh, huh cat, confused cat, confused cat meme, funny cat meme, cat saying huh, cat hu, cat ha, cat say ha, cat ha meme, cat hau meme, cat hah memehttps://www.youtube.com/watch?si=yczCOyjLCtPAvIAs&v=xVWeRnStdSA&feature=youtu.be -
Ne toksik adamsın be.
klasik gs maçı olduğu gün rakip taraftarlar gelip milleti tahrik edip ceza aldırıyor. bunu artık huy edindiler
Arkadaşlar bugün oynayacağımız Bayern maçı için hertürlü sonucu şimdiden benimseyin. Unutmayın karşınızda senelerdir cl gruplarında puan kaybetmemiş, dünyada sayilabilecek ilk 5 takım arasına rahatlıkla giren bir takım var.
O nedenle maç anı ve sonrasında burda ve sosyal medyada yangın yapıp futbolcuya td'ye sallamanın gerçekten anlamı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 24 Ekim 2023; 13:50:32 >
Okan hoca bu akşam da saçma 4-2-4 sistemi ile çıkarsa maça minimum 3’lük oluruz.
Keşke Beşiktaş'a yenilseydik de Icardi sakatlanmasaydi 🙁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tuchel akşam basın toplantısında ağlayacak ağlayacak
Welcome to hell
Sen okanın ne zaman farklı dizilişle başladığını gördün
oyuncular değişir ama sistem ve taktik değişmez sabittir
kapanmanın faydası yok bizim takım kontrayı beceremiyor hücum yapalım beraberlik alırız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X