Ezbere konuşuyorsun biz Koepnhag maçında çok kaçırdığımız için berabere kaldık yani Manu'yu da yenebilecek güçteyiz mucizeye gerek yok. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3246. sayfa)

-
-
Turgay Demir🇹🇷 on Xtwitter
Turgay Demir🇹🇷 on Xhttps://twitter.com/turgaydemirr/status/1707468179671253038?t=H2iCmCf019Gmp-TZ_Ce_CA&s=19
Takımı Eylül'de havlu atınca Turgay Demir diğer tarafa kaykılmaya başlamış :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Burdan bile anlayın hiçbir şey bilmediğini. Senin takımın zaten 3. Takım. Fener 10 yıldır başarısiz, onları geçip 2. Takım olma sansin varken sen kafayı GS'ye takmışsın. Çünkü dünyadan haberi yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben olaya öyle bakmıyorum ki hocam, Berkan bu takımda olsa öyle ya da böyle şu ana kadar oynadığımız maçlarda ya ilk 11 girecekti ya da bazen 60 70 arası oyuna dahil olacaktı, berkanın nasıl bir gudubet olduğunu hepimiz bildiğimiz için ben o maçların en azından 2 tanesine beraberlik yazarım. Demirbay çok mu iyi değil ama 50 Berkan eder en azından attığı topların ileriye gitme olasılığı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Berkan’ın geçen sene başarılı istatistiği var aslında. İlk 11 çıktığı 7 maçın 6’sını kazanmışız ve bunların ikisi Fenerbahçe derbileri. Büyük maç performansı olan bir oyuncu. Daha doğrusu orta sahanın önemli olduğu maçlarda iyi bir hamle oyuncusu. Avrupa’da namağlup çıktığımız grup maçlarının hepsine 90 dakika sahada kaldı mesela. Ki yanındaki oyuncular Taylan ve Cicladu’ydu. Şu an takımda olmasını isterdim. Torreira veya Demirbay’dan biri sakat olsa idare edecek oyuncumuz yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"biz burada bu kadroyla bile Manu ve Bayern için buyuk sorun yasayabiliriz" deme ya harbi bu 2 takım sorun yaratabilir mi size?
-
Yarın akşam sağanak yağış olurmu.Hava durumundan dolayı puan kaybı olmasın.
-
Bayern'den anca bala puan alırız. Geçen seneki Barça'ya benzemezler. Makine gibi oynamak adamların içine işlemiş.
Ama geçen sene gibi iyi kapanırsak Manu maçları için umudum var.
-
Dün gece Berkan ın maçını izledim
Bu çocuk Galatasaray da neden böyle oynayamıyor diye düşünmedim değil. Bizde oynadığı hiçbirşey yokken italyada çok iyi futbol oynuyor
Taraftar baskısını mı kaldıramıyor yoksa forma bulamama korkusundan mı öyle yapıyor bilemiyorum ama bizde oynadığı oyun ile şimdi oynadığı oyun arasında dağlar kadar fark var
Roma ortasahasına göz açtırmadılar valla sürekli bastılar ve çok iyi topla çıktılar takımca. Açıkçası beğendim. Kendini inşallah güzel geliştirir de geri döner ilerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam manu maçları çok değişik geçecek bence
6 puan alırsak da şaşırmam 0 puan alırsak gene şaşırmam
bayern e otomatik 0 puan bakıyorum ama şans yanımızda olursa belki 1 puan.
bayern de eski Bayern değil şimdi kandırmayalım kendimizi. O yıkıcı üstünlüğü yok. Bundesliga da Bayern e doğru oyunla oynayan her takım puan ve puanlar çıkartmıştır. Sorun şu ki bu doğru oyunu Okan hoca ve ekibi bulabilecek mi ?
böyle kırılgan olmaya devam edersek zaten Bayern erken bi gol bulup üzerimizde yeni bir rekor bile deneyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 29 Eylül 2023; 13:59:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam inş 4. kalmayız, zaten 2. lig herkese göre hayal gibi.
4 zor maçtan en az 4 puan alırsak hepsini beraberlikle bitirmişiz gibi sayabiliriz.
En azından 3. olup bir uefa destanı daha yazmaya şansımız olur =)
Süphaneke Amin
-
Rakibi febe de olsa takılmaz mı şunu görünce bastım kahkahayı heriflerdeki içi boş özgüvene bak konferanstasın sen kardeşim uyannn.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Antony will return to training and will be available for selection.
Antony ve Amrabat döndü.
Derin Gs uykuda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Le Marke Sports on Xtwitter
Le Marke Sports on Xhttps://twitter.com/lemarkespors/status/1707693918999937226
Bu adamı isteyen vardı. İntihara teşebbüs etmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok fenasınız harbiden önce hasan şaş a el koydunuz şimdide çekilen program yayınlamadan bitti
Candaş Tolga Işık on Xtwitter
Sports Digitale kanalıyla henüz başlamayan iş arkadaşlığımızı bugün itibarıyla bitirmiş bulunuyorum. Yaptığım röportajı da yayınlamamalarını rica ettim. Umarım saygı gösterirler. Birlikte çalıştığım tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Herkese selamlar, sevgiler.https://twitter.com/ctisik/status/1707449121265627393 -
Kutlu Akpinar on Xtwitter
Bir süredir çalıştığım Sports Digitale kanalından şu an itibarı ile ayrılmış bulunuyorum. Bu Ülkenin en önemli değerlerinden biri olan Ali Sami Yen için sarfedilen sözler maksadını aşmıştır ve bunu kabul ederek yola devam etmem mümkün değildir. Çalışmaktan mutlu olduğum…https://twitter.com/kutlu_Akpinar/status/1707462933003800661 -
MCMV Army on Xtwitter
Bülent Korkmaz Sports Digitale'den ayrıldı.👏https://twitter.com/MCMVArmy/status/1707711281241686370 -
İyi oyuncuydu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X