Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.973.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25072508250925102511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yoksa thiago almada mı geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben transferlere fitim de ndombele değil.

brain storm :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gomisi hatırlattı 😁

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Mesele bu hocam.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • Oliveira zaten istatistik canavarı ve çok çok iyi topçu her zaman söylüyorum ama iki oyuncu tarz olarak bambaşka, ndombeleyi gedsonun 2 tık üstü gibi düşünün full dikine driblingle top süren bi adam oliveira gibi oyun kurayım pas atayım şeklinde bi futbolcu değil. Savunma katkısı beklenmeyecekse ligin çok çok üstünde topçu gedson'un 1-2 tık üstü denebilir bu konuda. Tek eksisi savunması ve oyun içinde genel çalışkanlığı az bi oyuncu

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    40 yıldır yoğurt yerım böyle kase görmedım abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak bir şey yok ilk iç saha maçında ndombele övmekten gırtlak patlatacağız artık bu adamın mentalini düzeltmek lazım

• beyler kim geldi kim gitti özet geçecek birisi var mı, çalışıyorum arada transferlere bakıyorum ama dikkatimi veremedim kusura bakmayın.

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    3 yerli kuralı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt

Son gündeyiz o kumarı yedik artık.Vacino yerine alınır risk

En kötü fransaya yollarız

• Tam performans ta bu takım Fenerbahçe ninn. icinden gecer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baba sen nereye gidiyon allah aşkına napıyon pilot mu bayıldı birisi kontrol etsin

• Şu an böyle değil kadro.

Muslera

boey nelsson abdülkerim angelino

torreira ndombele

tete kerem zaha

icardi

Kerem kesik falan yemeyecek farklı şekilde oynatılacak. 10 olur 9.5 olur bilemem ama böyle olacak.

Tete oyuncu olarak rashicadan daha iyi ilk maçına göre saldırmaya gerek yok. Rashica getirisiz oyuncu olacakken tete potansiyel kaynak, gelecek hesabı da var ki ziyech ile forma savaşı da verirler işimize gelir.

Ayrıca ziyech ve zaha 10 numara ve kanat oynayabilen tipler. Oyundaki duruma ve değişikliklere göre pozisyon da değiştirilebilir.

Şimanzki alsaymışız modunda herkes ama adam ciddi rakip görmedi konferans liginin bile altında olan elemelerde iy istatistik kastı. Şu an ulan keşke alsaydık demek için çok erken bence.

Buyur bu da dünkü ankaragücü maçı istatistikleri

Pas 10

Pas isabeti %70

Rakip yarı sahada pas isabeti %50

Uzun pas 0

Kısa pas 10

Kazandığı ikili mücadele 4

Kaybettiği ikili mücadele 1

Demem o ki oyuncu performanslarının belli olacağı dönemde değiliz. Herkes bu dönemde her yıl şu iyi topçu keşke alsaydık bu kötü topçu muhabbeti yapıyor ama Torreira-İcardi bile ilk maçlarında leş muamelesi gördü bu forumda. Şu an iyi denilen çok adamın anasına sövülür, kötü leş denilen çoğu adam kral ilan edilir. Süreç uzun bekleyip görmek lazım.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Hocam naptın imkansızın ötesi

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Londra'ya uğramış olsa Ndombele pilotu yemiş derdim ilginç.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Cl de iş yaparmı

• demirbay konusu biraz bu mavi kart olayına baglı. biliyorsun turkiyede her sey gunluk yasaniyor &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

yarin obur gun cikip mavi karti iptal ettik diyebilirler, o zaman berkani arariz. bence berkan gayet yeterliydi. sabri gibi bir yetersiz 20 sene bu takimda oynadi.

bence berkan da yedek olarak kalmayi hakediyordu.

bakambu ilk macinda acaba yanildim mi dedim sert sutlar falan &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ ama bitiriciligi hatirladigim gibi hala daga tasa atiyor.

hızıyla is yapar belki demistim ama o da kalmamis yetisemiyor toplara. ama icardi forma yüzü göstermez buna, kupada da halil oynar.

bence gerek yok yedek santrfora daha. halil cok yetenekli bence ama karar vermekte sorun yaşıyor. çözülebilecek bir sorun bence bu da iyi bir antrenman programiyla.

zaha ziyech bilemiyorum. oynarlarsa fark yaratirlar da oynayacaklar mi &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

zahaya bence gerek yoktu almaya, iyi oyuncu olup olmadigindan bagimsiz diyorum. ziyech mantikliydi sözlesmesi cok iyi cunku.

zahayı en son 2-3 sene once denk geldigim premier lig macında izledim. manu döneminde de izlemistim. bitiriciligi iyiydi ve cok güclü biriydi. simdi nasildir bilemiyorum.

• Benim bildiğim Ndombele'nin tek riskli görünen tarafı hazır oyuncu değil maça çıkana kadar 1 ay rahat geçer onun haricinde sıkıntısı yok ama hazır olmadan sahaya çıkartırlarsa rezil ederler adamı , bu arada veciniyi hemen oynatacağıma ndombeleyi 1 ay beklerim😅

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Sanchez ne alaka ben de anlamadım. Hem giden 2 yabancı kim o da meçhul.

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Aga adam tüm şampiyonlar ligi maçlarında süre almış. Bi bak istersen. Tmam 90dk oynamamışta, şuan Ziyechten kötü durumda değildir heralde.

• 
Sayfa: önceki 25072508250925102511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.