Yoksa thiago almada mı geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2509. sayfa)

-
-
ben transferlere fitim de ndombele değil.
brain storm :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Mesele bu hocam.
-
Oliveira zaten istatistik canavarı ve çok çok iyi topçu her zaman söylüyorum ama iki oyuncu tarz olarak bambaşka, ndombeleyi gedsonun 2 tık üstü gibi düşünün full dikine driblingle top süren bi adam oliveira gibi oyun kurayım pas atayım şeklinde bi futbolcu değil. Savunma katkısı beklenmeyecekse ligin çok çok üstünde topçu gedson'un 1-2 tık üstü denebilir bu konuda. Tek eksisi savunması ve oyun içinde genel çalışkanlığı az bi oyuncu
-
40 yıldır yoğurt yerım böyle kase görmedım abi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapacak bir şey yok ilk iç saha maçında ndombele övmekten gırtlak patlatacağız artık bu adamın mentalini düzeltmek lazım
-
beyler kim geldi kim gitti özet geçecek birisi var mı, çalışıyorum arada transferlere bakıyorum ama dikkatimi veremedim kusura bakmayın.
-
3 yerli kuralı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son gündeyiz o kumarı yedik artık.Vacino yerine alınır risk
En kötü fransaya yollarız
-
Tam performans ta bu takım Fenerbahçe ninn. icinden gecer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baba sen nereye gidiyon allah aşkına napıyon pilot mu bayıldı birisi kontrol etsin
-
Şu an böyle değil kadro.
Muslera
boey nelsson abdülkerim angelino
torreira ndombele
tete kerem zaha
icardi
Kerem kesik falan yemeyecek farklı şekilde oynatılacak. 10 olur 9.5 olur bilemem ama böyle olacak.
Tete oyuncu olarak rashicadan daha iyi ilk maçına göre saldırmaya gerek yok. Rashica getirisiz oyuncu olacakken tete potansiyel kaynak, gelecek hesabı da var ki ziyech ile forma savaşı da verirler işimize gelir.
Ayrıca ziyech ve zaha 10 numara ve kanat oynayabilen tipler. Oyundaki duruma ve değişikliklere göre pozisyon da değiştirilebilir.
Şimanzki alsaymışız modunda herkes ama adam ciddi rakip görmedi konferans liginin bile altında olan elemelerde iy istatistik kastı. Şu an ulan keşke alsaydık demek için çok erken bence.
Buyur bu da dünkü ankaragücü maçı istatistikleri
Pas 10
Pas isabeti %70
Rakip yarı sahada pas isabeti %50
Uzun pas 0
Kısa pas 10
Kazandığı ikili mücadele 4
Kaybettiği ikili mücadele 1
Demem o ki oyuncu performanslarının belli olacağı dönemde değiliz. Herkes bu dönemde her yıl şu iyi topçu keşke alsaydık bu kötü topçu muhabbeti yapıyor ama Torreira-İcardi bile ilk maçlarında leş muamelesi gördü bu forumda. Şu an iyi denilen çok adamın anasına sövülür, kötü leş denilen çoğu adam kral ilan edilir. Süreç uzun bekleyip görmek lazım.
-
Hocam naptın imkansızın ötesi
-
Londra'ya uğramış olsa Ndombele pilotu yemiş derdim ilginç.
-
Cl de iş yaparmı
-
demirbay konusu biraz bu mavi kart olayına baglı. biliyorsun turkiyede her sey gunluk yasaniyor
yarin obur gun cikip mavi karti iptal ettik diyebilirler, o zaman berkani arariz. bence berkan gayet yeterliydi. sabri gibi bir yetersiz 20 sene bu takimda oynadi.
bence berkan da yedek olarak kalmayi hakediyordu.
bakambu ilk macinda acaba yanildim mi dedim sert sutlar falan
ama bitiriciligi hatirladigim gibi hala daga tasa atiyor.
hızıyla is yapar belki demistim ama o da kalmamis yetisemiyor toplara. ama icardi forma yüzü göstermez buna, kupada da halil oynar.
bence gerek yok yedek santrfora daha. halil cok yetenekli bence ama karar vermekte sorun yaşıyor. çözülebilecek bir sorun bence bu da iyi bir antrenman programiyla.
zaha ziyech bilemiyorum. oynarlarsa fark yaratirlar da oynayacaklar mi
zahaya bence gerek yoktu almaya, iyi oyuncu olup olmadigindan bagimsiz diyorum. ziyech mantikliydi sözlesmesi cok iyi cunku.
zahayı en son 2-3 sene once denk geldigim premier lig macında izledim. manu döneminde de izlemistim. bitiriciligi iyiydi ve cok güclü biriydi. simdi nasildir bilemiyorum.
-
Benim bildiğim Ndombele'nin tek riskli görünen tarafı hazır oyuncu değil maça çıkana kadar 1 ay rahat geçer onun haricinde sıkıntısı yok ama hazır olmadan sahaya çıkartırlarsa rezil ederler adamı , bu arada veciniyi hemen oynatacağıma ndombeleyi 1 ay beklerim😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanchez ne alaka ben de anlamadım. Hem giden 2 yabancı kim o da meçhul.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga adam tüm şampiyonlar ligi maçlarında süre almış. Bi bak istersen. Tmam 90dk oynamamışta, şuan Ziyechten kötü durumda değildir heralde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X