Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.449
Cevap
82
Favori
2.256.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence Terim kalsın mı gitsin mi diye bir anket yapılsın konu yangın yerine döner   Gerçi tüm yaz bu tarz muhabbetler olacak gibi.


    Bence Terim kesinlikle gitmeli. Nedeni de şampiyon olmamamız falan değil en azından benim için. Fatih Terim Galatasaray'ın Sergen-Emre-Erol vs. gibi 1 senedir başında değil. Bu 3.5-4. senesi ve hala daha Galatasaray belli bir planla futbol oynamıyor. Oynuyorsa bile (sözde pas oyunu) o zaman bu oyunu yanlış oynuyor. Futbol romantiği/taktisyeni değilim ve FT'nin 8-9 şampiyonluğunu falan küçümseyecek kadar da tiner tüketmiyorum ama yok yani. Şu 3-4 senedir bu takım olumlu futbol falan oynamıyor. Hep bir kaos futbolu, karambolden bir şeyler üretme üzerine kurulu bir oyun anlayışı. Tamam rakipler Galatasaraya karşı defansif oynuyor falan da e abi 3-4 senede de buna karşı bir çözüm üretilmesi gerekir. Ben demiyorum ki Man City, Münih gibi falan oynayalım ama bu kadar da kaos futbolu oynanmaz ki. Bak Beşiktaşa mesela sene içinde iyi oynadıkları maçta oldu kötü oynadıkları da ama adamlara bakınca ortada belli bir düzen görebiliyorsun. Ben bunu Galatasarayda göremiyorum. Ya da açın bakın Emre Çolak-Engin Baytarlı seneyi o Galatasaray yemin ediyorum bu takıma 5 tane sallar. Onunda başında FT vardı bununda ama ikisinin arasında dağlar kadar fark var.


    Kısacası lig tablosuna bakınca averajla şampiyonluğu kaçırmışız normalde başarısızlık değil ama son 3-4 seneye bakınca bana göre FT hiç bir şey başaramadı. Ya da başaramadı demeyeyim de FT 3-4 senede Galatasaray'ı ileriye götüremedi diyeyim bu daha doğru olur sonuçta iki şampiyonluk kazandık   Şampiyonluk iyi hoş ama ben Galatasarayı'n ileriye gitmesini isteyenlerdenim yerinde saymasını değil (zaten şampiyon olsa gene FT sene sonu ayrılsıncılardan olacaktım) FT'nin başarılarına, tarihine, Galatasaraylılığına falan .ok atmakta çok saçma onu da yazayım. Kendisi Türk futbolunun en efsanevi isimlerinden birisi "taktik bilmiyor yeeaa, şampiyonluklar gazla geldi yaaaa" tarzı saçmalıklara gerek yok kısaca   Antrenörlerin futbolcularıyla ilişkisi de çok önemli bu arada. Sadece teknik/taktik işi değil antrenörlük


    Amma da yazmışım... FT ile yollar ayrılmalı diyorum ben ama bence gelen yönetim FT ile kesin devam edecek


    Edit: Uzun yazınca bir sürü tekrar eden kelime kullanmışım işte bunlar hep kitap okumamaktan  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 17 Mayıs 2021; 13:18:12 >




  • umarım Okan gelmez, ben hiç inanmıyorum Okan'ın iş yapacağına. Çağdaş Atan'ı tercih ederim.

  • Terim devam eder,

    Takım yine mıy mıy de idüğü belirsiz bir oyun oynar,

    Suç hep başkanda,onda, bunda olur..

    Terim neden anlamıyor acaba, biz şampiyonluk filan istemiyoruz, biz vuran kıran parçalayan bir takım istiyoruz. Bunu tudor bile 8 haftalığına olsa da başardı. Onun kurduğu takım 2 şampiyonluk aldı.

    Elimizde müthiş bir omurga var. İyi bir scout ekibimiz var. Halil - Taylan - kerem - yunus - emin gibi yetenekli ve genç yerlilerimiz var. Bunlara oğulcan, emre Kılınç, sol kanatta oynadığında öbayram gibi isimler destek verecek.

    Oldukça geniş ve kullanıma hazır bir kadroya sahibiz.

    3 4 nokta atışı scout transferiyle uçuşa geçer bu kadro.

    Nolur artık çöpe atmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arthur7 kullanıcısına yanıt
    Lucescu’nun futbolunu izlerken futboldan soğursun ben söyleyeyim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yalnız terim’in gidişi sizi yanıltmasın. 3 aday da terim’e soracağız dedi. Burak elmas, adnan öztürk kesin, eşref hamamcıoğlu biraz zorundaymış gbi ‘sorarız’ dedi.

    Işın çelebinin hiç açıklamasına denk gelmedim, m.cengiz aday olup kazanırsa zaten ‘ terimle’ olmaz.

    abdurrahimin de adaylık için konuştuğunu duydum tt’da. Salı günü bir toplantı yapılacak dedi s.rodop.

    Bakalım neler olacak. İşin kötüsü transfer sönemi geçiyor, gene yetişmeyecek oyuncular galiba, bu da sezonun yarısına etki eder.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravanel

    Gelmesin zaten abi. Okan için ölüyor forum hatta hamza için bile gelsin bunlardan biri ondan sonra başarısızlıkta eyvah biz ne yaptık terim diyen olursa ağzına kürekle vuralım. Az çok olanları görebiliyorum. Bu mükemmel kadroyu oynatsınlar bakalım. Hani çok iyi kadromuz varmışta Terim oynatamıyormuş ya bakalım okan ne kadar oynatacak. İnşallah gelmez Terim inşallah. Adamın en iyi orta sahası Gedsondu oda son 5 maçta kendine gelebildi. Yazık yav yazık

    Bizim kadroya çok iyi diyenlere acil gözlük lazım zaten. Ne iyisi yahu? Bu takımın DOS'u Taylan Antalyalı, sağ beki Şener, sol beki Saracchi, bir şeyler yapar diye umduğumuz(!) adamlar Feghouli ve Babel, arkasından ağladığımız, keşke gönderilmeseydi dediğimiz adam da Belhanda.


    Evet kadro süpermiş:)





  • TD'den önce kadro istikrarı lazım. Kiralıklar ile anlık başarı gelir ancak. Buradaki herkes Avrupa da kötüyüz orada başarılı olmalıyız diyor. UEFA alındığında bir kadro iskeleti vardı. Yine yakalamalıyız öyle bir iskelet. Şuan takımın çoğu gitmiş olsa da elimizde gençler var yapabiliriz.



    Bu yıl gençlerle oynayacağız ilk hedefimiz şampiyonluk değil desinler ben razıyım açıkçası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 17 Mayıs 2021; 13:44:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Czn

    Yalnız terim’in gidişi sizi yanıltmasın. 3 aday da terim’e soracağız dedi. Burak elmas, adnan öztürk kesin, eşref hamamcıoğlu biraz zorundaymış gbi ‘sorarız’ dedi.

    Işın çelebinin hiç açıklamasına denk gelmedim, m.cengiz aday olup kazanırsa zaten ‘ terimle’ olmaz.

    abdurrahimin de adaylık için konuştuğunu duydum tt’da. Salı günü bir toplantı yapılacak dedi s.rodop.

    Bakalım neler olacak. İşin kötüsü transfer sönemi geçiyor, gene yetişmeyecek oyuncular galiba, bu da sezonun yarısına etki eder.

    İnşallah aynı kadro olur ve okan da teknik direktörümüz olur .kadromuz iyi ya terim oynatamıyor ya. Ne gerek var yeni oyuncuya kadromuz çok iyi ya devam etsin okan hocamla uçar bu takım uçar +15 puanla seneye kesin şampiyon oluruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alanyadan Berkan Kutlu'yu makul ücrete alamaz mıyız acaba? Denemeye değer biri bence.

  • Bize 6-7den aşağı vermezler.

  • Biz anadoludan hiç bir oyuncuyu makul ücrete alamayız kazık fiyat çeker hepsi o yüzden ligten oyuncu alınmaz. Alınmasında zaten kazık yemeye gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt

    Bu kadar uzun yazmana gerek yok, ben zaten Terim'in bırakması gerektiğini düşünüyorum.O mesajımda yazmayı unutmuşum ama taraftarın Terim harici sabrı yok.Liderken ipe götürülen Tudor ve taviz verilmeyen Mancini son yılların en büyük örneğidir.


    2 maç kaybetse adam asan taraftar var ne bekliyorsunuz merak ediyorum.Seni de biliyorum ve senin düşüncelerine tamamen katılmıyorum. Terim başa geldiğinden beri aynı şeyleri tekrarlıyorsun, şampiyon oldu kadronun üstüne çöktü dediniz başarısız oldu bak ben demiştim dediniz.Maç kaybetti bu adam anında konulara doluştunuz.2 gün önce doğru düzgün yorum dahi yapmıyordunuz bir şampiyonluk gitti kelle istiyorsunuz.Yeni gelecek kişiye de aynısını yapacaksınız o yüzden kusura bakmayın ama samimi bulmuyorum bu yazdıklarınızı.

  • ulan yine feneri şampiyon yaptilar ya, CAS'a başvurcam gelmek isteyen var mı

  • ravanel R kullanıcısına yanıt

    +15 puanı bilmem de hataydan 3 rizeden evimizde 4 yemeyeceğimize neredyse eminim. Ha birde arda ve emre akbabnın oynamayacağına.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 17 Mayıs 2021; 14:16:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih hoca var mı yok mu anlamadım abi bu adamın açıklamaları çok tuhaf ya üstü kapalı hep bi mesaj veriyor söylesene açık açık.

    Yeni yönetim beni isterse devam etcem dedi herhalde ben bunu anladım konuşmalardan??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CR7_35

    Fatih hoca var mı yok mu anlamadım abi bu adamın açıklamaları çok tuhaf ya üstü kapalı hep bi mesaj veriyor söylesene açık açık.

    Yeni yönetim beni isterse devam etcem dedi herhalde ben bunu anladım konuşmalardan??

    durum şu;


    seçim mayısta kesinlikle yapılamıyor.


    en erken haziranın 5 inde olması lazım ama o da zor. bunun için bakanlıktan izin alınması lazım başkan adaylarının bir araya gelerek. hatta yalvararak.


    fatih terim mustafa cengiz aday olup kazanırsa yok. ama diğer başkanlardan kim kazanırsa devam edecek bunda da sıkıntı yok.


    iç ve dış transferler bekliyor çünkü yönetim yok. bunu da albayrak seçim yapılana kadar aradaki tüm görüşmeleri sürdürmeye devam edecekmiş. hatta biz seçilmesek bile galatasarayı bırakıp gidecek halimiz yok yardım etmeye devam edecez demiş


    albayrak da aday olabilir kesin bir şey yok.


    mustafa cengiz kesin aday ama kazanma ihtimali düşük


    şuan takımın gelecek sezonu çöpe atmaması için haziranın 5 inde seçimi yapmak zorunda. divana verilen bütün listeler çöp oldu. aday herkes yeniden kurul listesi yapacak.


    bunlar harici konuşulan anlatılan söylenenler doğru değil.





  • Kadıköy büyüsünü bozmak bize hiç yaramadı. Bildiğin FB'ye dönüştük.
    Ortada doğru düzgün futbol yok. Başarı yok. FB'ye karşı deplasmanda 2 sezondur galip gelsen ne olur?
    Eskiden ne güzel ritüel gibi Kadıköy'de mağlubiyetimizi alır. Ancak sezon içinde dişe dokunur top oynar. Kupalara uzanırdık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gecen sezon konusuna uzunca yazmıştım buraya ozet geceyim;

    Iki sezon boyunca en pahalı kadro açık ara bizdeydi. En alternatifli kadro da bizdeydi. Pandemi sayesinde görülmemiş bir nimet olan 5 oyuncu değişikliği hakkı da verildi. Yedek kulubesinden alacagimiz katkiyla sahadaki dominasyonumuzu 60-70 dakikalara yayacak gucumuz vardı. Sonuç;

    Iki sezonda 74 maçın 33unde puan kaybı. Neredeyse kazanma oranı %50. Hala terim diyenler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunc@y

    Kadıköy büyüsünü bozmak bize hiç yaramadı. Bildiğin FB'ye dönüştük.
    Ortada doğru düzgün futbol yok. Başarı yok. FB'ye karşı deplasmanda 2 sezondur galip gelsen ne olur?
    Eskiden ne güzel ritüel gibi Kadıköy'de mağlubiyetimizi alır. Ancak sezon içinde dişe dokunur top oynar. Kupalara uzanırdık.

    derler ki mesela mecazen, '' o işin olması için anca kırmızı kar yağması lazım''


    galatasarayın başına da aynen bu geldi. hiç olmayacak kimsenin aklına gelmeyecek şey oldu ve pandemi denen lanet dönem geldi. hem de ne zaman? geçen sezon tam da beşiktaş maçı öncesi. eğer ki virüs vs olmasaydı geçen sezonun galatasarayın şampiyon olacağını bugün herkes kabul ediyor. ama 3 ay aradan sonra derbide seyircisiz maçla başlayan o süreç bu winner camianın kodlarını planlarını dengelerini her şeyini bozdu. ve o zamandan başlayan ve dalga dalga büyüyen bu sorunlar sonucu son 2 sene maalesef kupasız geçti. gs böyle bir camia maalesef. genetik kodlarını değiştirmek için kırmızı kar yağdırman gerek ve o da yağdı. fb bjk gibi camialar bu kadar etkilenmez , çünkü bildikleri yada gördükleri farklı bir süreç plan vs yok. aynı looserlıkları hep devam eder. ve senin sistemin çökünce onlarda araya bir şampiyonluk sıkıştırır. eğer ki geçen sezon şampiyon olasaydın , bütün gelirleri alsaydın, maddi konumunu güçlendirseydin bugün böyle bir kadro mu kurardın? hayır tabiki. işte bütün bunlar bir silsile konusu. ama yinede bu sezon tarihte hiç alışılmamış şekilde özellikle taraftarsız bir winnerlık sergilenmek istendi ama anladık ki taraftar özellikle gs için itici gücün çok daha ötesinde. o yüzden özellikle bu 2 sezonu bahtsız bedevi kutup ayısı gibi düşün. binde bir ihtimal vardır ama yaşanır maalesef. yine de buradan fabrika ayarlarına dönmek için hala şansımız var. daha öncede yazdım, her yeni başkan ve yönetimde gs mutlaka şampiyonluk kazandı. eğer şu seçim erken yapılabilirse ve kademeli olarak seyirci alınmaya başlayıp nokta transferlerle iş bitirilirse yeniden eski gs gelecektir merak etmeyin.





  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.