Hocam Kuzey, Güney denemeyin bile Doğu, Batı üstlerde belki şansınıza düşerse düşer onda da kombineler çıktıktan sonra kalan 1-2 bin bilete 100 bin kişi saldırıyor. Şansınızı biraz daha arttırmak istiyorsanız alt bloklardan (biraz tuzlu) deneyin. |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (286. sayfa)

-
-
Saat tam 14:00 da başladım ama sürekli hata verdi hiç şansım olmadı bile kombinede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar merhaba.
4 adet TC ekleyeceğim.
Sezon içerisinde BATI ALT blok 124 de izlemek isteyenler yazabilir. Normal lig maçlarında gişe fiyatına hatta bazen altına satış yapabilirim. ŞL ve derbilerde farklı tarife...
-
Kombineler yine birilerine peşkeş çekilmiş yazıklar olsun…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peşkeş çekilen birşey yok, %95 civarı yenileme var. Takım 3 senedir şampiyon oluyor mecbur kalmadıkça kimse bırakmaz böyle sezonlarda kombine bulamazsınız.
-
Gelecek sezon doğu alt 210 için tc ekleyebilirim. Gidemeyeceğim maçlar için maç farketmeksizin gişe altından devredebilirim. Pazar günü kayseri maçı için vadi istanbul north shieldta olacağım. Görüşmek isteyenlerin bilgisine.
Sormayın hocam sosyal medyada da görüyorum peşkeş çekildi muhabbetini. Elbet vardır da. 50 bin biletin 50 bini de birilerine verilmiş gibi nasıl davranıyorlar anlamıyorum. Zaten çoğunluğu kombine olan statta yenileme döneminde bile inanılmaz zamma rağmen kulüp rekor yenileme oldu diye açıklama yaptı. Tribünde, Sivas maçında çevremde kime sorsam yeniledim diyordu. Seneye direkt CL var.
Ben takım 6. bitirdiğinde 13. bitirdiğinde kombinemi almışım kulüp bana öncelik tanımış her seferinde hakkımla yenilemişim. Başarılıyken sonradan gelip kombineler sıfırlansın tayfasını anlamıyorum. Bu saatten sonra Dortmund gibi Bayern gibi 2050'ye kadar tüm koltuklar dolu haberlerini görürüz.
Belki maçların %80'ine katılım göstermeyenlerin yenileme hakları ellerinde alınabilir biraz çözüm olarak.
-
Kayseri maçına biletlerinizi fiyat blok seklinde mesaj atabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayseri maç bileti alınık fiyat blok pm lütfen
Gspara kredi kartı ile satışa çıktığında 3 bilet alabiliyor muyuz?
Passo hesap sahibi 1 adet kendine tanimlatacak sekilde bilet alma hakkina sahip oluyor.
Ayrı ayrı hesaplardan alırsak tek Gspara ile bilet sınırı oluyormu?
Kayseri maçı için bileti alınık fiyat blok PM atabilirsiniz, 2 kişi için lazım.
-
Galatasaray-Kayserispor maçına 2 adet kuzey veya güney tribününden gişe fiyatından olacak şekilde bilet arıyorum önce devir sonra ödeme olacak şekilde alacağım. Dolandırıcı ve kazıkçılar yazmasın boşuna bizden size ekmek çıkmaz.
Antalya da yaşıyorum, gidemeyeceğim maçlar için doğu üste gişe fiyatına devir yapabilirim. Problem yaşamayacağım kişinin tc sine tanımlama yapabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theabir -- 14 Mayıs 2025; 11:15:49 > -
Kayserispor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?
Kupa maçından sonra açacaklar heralde. Diğer takımlara açıldı sadece fener ve biz kaldık.
-
Gs para öncelikli satışa çıktı en uygun bilet 6500 tl den arada düştü onu da vermedi yarına normal bilet hiç kalmamıştır
Arkadaşlar merhaba.
2025-2026 sezonu için 403 nolu blokta kombinem var. Şehir dışından geleceğim için her maça gidemem bu yüzden 4 adet TC ekleyeceğim.
Derbi ve tüm şampiyonlar ligi maçlarına bir aksilik olmazsa gitmeyi planlıyorum. Normal lig maçlarında gişe fiyatına devredebileceğim ve maça gidecek arkadaşların tc lerini sisteme tanımlayabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X