Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.769
Cevap
159
Favori
265.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kombinenin amacı zaten karaborsa, vurgun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray-bayern maçına bilet nasıl bulabilirim. biletal gibi siteler güvenilir gelmedi. Bu maçta da bilet transfer yasağı olur mu?

• Hocam ben sahsen o tip karaborsa sitelerinden uzak durmani tavsiye ederim. Zor olacak ama Passo‘da satisa ciktiginda sansini bir dene önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen buraya karaborsacı sokmayın.sadece kombine devir yapanlar gelsin.onlarım yüzünden bilet alamıyoruz devir yapmak isteyenlerinde elinde kalıyor devirleri.adam fiyatı şişiriyor kombine sahipleride ona kanıyor.Allah aşkına bir baba çocuğuyla maça gitmek istese pasosu bileti yemesi içmesi 3 bin tl.gidip gelme üstüne bir de rezil futbol cabası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emirbaran01 kullanıcısına yanıt

Benden mi bahsediyorsun?

• YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    kardeşim senden bahsetmiyorum.senin ilanın üstüne gelmiş alınma.ben karaborsa yapanlardan ve ondan etkilenen kombine sahiplerinden bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirbaran01 -- 28 Eylül 2023; 13:24:54 >
  • arkadaşlar GS bonus üyelerine satış ne zaman yapıldı Agücü maçı için? dün müydü acaba? bilen var mıdır?

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Dündü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fcmndrg F kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

bin liralık biletlerden bulma şansımız var mı sizce gs bonus ile? 5-6 tane alacağım da çoluk çocuk arkadaş falan beraber gideceğiz. hangi maça denk getirebilirsek artık.

Cok mumkun degil. Cunku kulube devredilen kombineler genel satistan once satisa cikmiyor, mac gunu devredilenlerden denk getirmek daha yuksek ihtimal.

• Ankaragücü maçına 2 kişilik bilet arıyorum.

Hocam 1.000 liralik dedigin yer zaten sadece 3 bloktan olusan 7. kategori. Bu kadar cok insan beraber olmak istiyorsaniz baska kategoriden kovalamayi öneririm.

• Memlekete kullanıcısına yanıt

çok para da vermek istemiyorum hocam ya. çocukları götürmek istiyorum. kalkıp biletlere de 15-20bin liraya vermeyelim. bu bilet işi tam rezillik. gs bonus ile bile sadece 2 bilet hakkı varmış.

• fcmndrg F kullanıcısına yanıt

bana göre o da zor bir ihtimal. yan yana yada önlü arkalı denk getirmek zor olsa gerek o şekilde de.

• Merhaba herkese, ankaragucu maci icin dogu alttan 2 kisilik bilet devrediyorum. Ilgilenen olursa mesaj atabilir

• 414.blok Doğu üst bir adet gişe fiyatı bilet bulunur.

• Ankaragücü maçına kuzey üst tribünü iki biletimiz devredilecek. İlgilenenler pm

• Ankaragücü maçı Batı Üst 403 blok 1 adet bilet satılıktır

• Arkadaşlar.
    kuzey güney tribünlerden gişe fiyatına bileti olan varmıdır 2 ad lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirbaran01 -- 29 Eylül 2023; 17:54:10 >
  • Doğu üst 413 blok. Gişe fiyatı

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.