Batı üst 20. sıra 401 blok 1 adet bilet gişe fiyatı 400 TL'den devredilir. İlgilenen PM atabilir. |
Bildirim
Batı üst 20. sıra 401 blok 1 adet bilet gişe fiyatı 400 TL'den devredilir. İlgilenen PM atabilir. |
Gişe fiyatından iki güney alt mevcut (180 TL tanesi) satıldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 4 Ocak 2023; 15:36:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 4 Ocak 2023; 15:45:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hatayspor maçına alınık bilet. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hatay maçına kale arkası 2 kişilik bilet arıyorum yan yana...Özelden yazabilirseniz sevinirim... |
Akşam düğün var kuzenin. Maça gidemeyeceğim. Bileti devredeceğim. Kuzey Üst. Gişe fiyatı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyJimmy -- 13 Ocak 2023; 15:54:55 > |
2 adet güney alt var arkadaşlar ilgilenenler dm. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanerz -- 16 Ocak 2023; 23:16:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Antalya maçına güney tribünü alt bilet arıyorum...Özelden yazabilirseniz sevinirim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderkid23 -- 19 Ocak 2023; 18:15:34 > |
Antalya maçına 2 tane ucuz bölgelerden bilet arıyorum. Gişe fiyatının 100 lira üstüne alabilirim. |
Antalya maçı için tek bilet aranmaktadır. Makul fiyatlar için iletişime geçilmesi rica olunur. |
Batı Üst 401 blok'tan 1 bilet gişe fiyatından verilir 450 TL |
Hocam 2 biletin var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |