Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (1180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
64
Favori
2.083.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Bunun fiziksel yaşı 22 mi ne çıkmıştı onu bulursan onla alakalı bir caps yapsana.  

  • Falcao tr ye takipçi kasmaya geldi öncelikle zaten
  • Normalde takımlarına kontrolsüz fiziksel güç gösterisi yaptırtan, allah ne verdiyse ileride hücum presle hücum futbolu oynattığını zanneden Mr.Yanal ın aynı zihniyetle geçen sezon Kadıköy serisini bitirdikten sonra da geçen hafta olmadık şekilde görece denk rakibine karşı oyunda sürklase olup takımına 6 yedirtince bu malum zihniyetinden 180 derecelik dönüşle park the bus zihniyetiyle bir maça çıktığına tanık olduk.Ben çalıştırdığı takımlardan ancak FB,milli takım kariyerleri ile geçen hafta ki malum maçın birazını izlediğim için tüm kariyerini tam bilemiyorum ama gözlemlerime göre bu akşam maça çıktığı zihniyeti görünce şok olduğumu söyleyebilirim.Son yıllarda bu kadarına korka korka oynayarak maçı tamamlayan bir takım izlemedim.Emre Kılınç kardeşimizin tek hane IQ skoru sahibiymişçesine yaptığı o gereksiz hareket sonrası gördüğü o saçma salak kırmızı kart sonrasından maçın sonuna kadar sahada bir kişi eksik oynamamıza(müzmin sakat süper star golcü yıldızımız sahadayken bunu 2 kişi olarak düzeltebiliriz gerçi)rağmen heriflerin geri dörtlüsü sabit şekilde kendi ceza sahalarından hiç bir şekilde adımlarını dışarı atmadılar. Tamam defansif futbol diye bir şey var da onun da bir adabı olması lazım be kardeşim, bunun adı defansif futbol değil olsa olsa kepazeliktir. Böyle oynamaya devam edeceklerse umarım küme düşerler diyorum.Bizim takım adına ise geçtiğimiz sezon öncesinde sözde süper yetenekli futbolcularla kurulan ve övüle övüle bitirilemeyip sezon içinde sahada GS markasını yerlere düşüren o yürüyen ölüler ordusu takımın hallerini düşündükçe,bu yetenek bakımından o kadar da üst düzey olmadığı söylenen ama sahada birbirleri ve en önemlisi takım adına savaşarak oynayan,takım adına bir şeyler yapmaya çalışan takımı eleştiresim gelmiyor.Bir ay önce malum Covid vakalarıyla takımda yaşanan ufaklı çaplı rotasyonla takımın değişen ve son derece dominantlaşan oyununu bu şekilde her maç oynayacaklarını zannetmiyorum,bunlardan bir cacık olmaz diye eleştiriyordum ama bu takım son haftalarda ki maçların bazı anlarında bana inanılmaz şekilde 2011-2012 model GS takımını en azından takım adına savaşarak oynama babında andıracak enstantaneler sunmaya başladı.Tabi o takım çok ayrı bir şeydi,bir daha belki göremeyiz ama insan umut ediyor be hacılar! 





  • hakemin lehimize çalıştığı maçta kırmızı görüp 5 maç ceza alırsan takım da ceza almak için sıraya girer

    levent şahin bu takım neden top oynamıyor len 

  • Dün kara bir gece yaşanmış.. Hakemler yine sınıfta kaldı

    Marcao kırmızı yemese bile ceza alması gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt

    Hakem bizi tuttuğu için mi 50.dk 10 kişi kaldık. bjkli ve algı ayrılmaz ikili.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef kadro hem dar.. hem de yetersiz.. bu kadro ve teknik yönetimle herhalde biraz daha eriyerek geçen seneki gibi bitiririz.. yazık oluyor şu kötü ligde..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falcao'nun parasını odeyemiyormusuz sanırım. Umarim yollar ayrilir yoksa mahkemelik falan oluruz bu adamla. Çok büyük hayal kırıklığı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falcao nöbeti tutanlara gelince deli gibi sevinenlere çok gülmüştüm. Şimdi sovenlere de ayni şekilde gülüyorum..
  • Dün tokide kara grce diye tag açılmış ve açan bjkliler, artık dalga geçtiklerini düşünmeye başladım,, gülerek psylaşım yapıyorlar bence, bir çok maçtan sonra, bizim yetersiz topçular bile çıldırdı dün hakem kararlarına, GS ye çok kolay faul ve kart çıkıyor, fbjklilerin içinde.bulunduğu durum ise körler sağırlar birbirini ağırlar misali, fb için paylaşılan yazıyı bjkli üstüne alınıp gsye karşı kullanıyor, fbjk boşuna demiyoruz, umarım rakipleri dış etmenleri de yenip bu takımlardan puan alır demekten başka çare yok, konya maçı da gitti bence, hakem sarı kart cezalısı olacakları çat çat kapadı, Emre Kılınç değilde Arda ve marcao sıkıntı oldu, feg haftaya iyileşmez ise topla oynama GS de olur ama bugün ki gibi yine kısır futbol ve belki yenilgi görülebilir, feg müthiş oyuncu değil ama bu kadroda , ayağına top yakışan kalitede bir kaç oyuncudan biri, Taylan gelecek bakalım nasıl bir kadro olacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 3 Ocak 2021; 11:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mAcArTy41 kullanıcısına yanıt

    Hocam 3 senelik kontrat biz seçmedik muhtemelen. Böyle yaşlanmış 35 yaşına gelmiş topçular son kontrat olduğunu bildiklerinden iyice geçireyim, kendimi garantiye alayım derler. Nasılsa bulmuş bu yaşta alıp senelik 5 milyon verecek kerizi diye düşünürler.


    Uzun kontrat yapıp keyfine bakar. Yine şanslıyız bence. Monakospor diyen yöneticiler ile 5 senelk kontrat da yapabilirdi.

  • BekirTemel tam bir trolsün ya hala gs ye kolay kart çıkıyor felan diyorsun.

    https://twitter.com/perhapsinyo/status/1345628915704983552?s=19
    Adamın ayağını kopardı kart çıkmadı.

    https://twitter.com/EzeIBayraktar10/status/1345500660234645507?s=19
    Arda hakeme kafa atıyor kart yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

    Gece bir gireyim dedim foruma. Fenerli yazmış beşiktaşlı cevap vermiş, fenerli yorum yapmış beşiktaşlı onaylamış :)


    Baktım muhabbet şakşağa dönmüş çıktım zaten




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 3 Ocak 2021; 12:15:2 >
  • Takımın çözmesi gereken sıkıntılar belli. Belli bir oyunumuz var ve oyuncu grubu beraber oynadıkça daha da iyi bir olacak bir oyuncu bu. Duran toptan gol bulma yeteneği kazanırsa takim sıkışan maçlarda puan almayı başarır.

    Transfer için isimler şimdiden bellidir herhalde. İlk transfer yapılması gereken yer bence Taylan'ı yedekleyebilecek biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TadicOnFire

    BekirTemel tam bir trolsün ya hala gs ye kolay kart çıkıyor felan diyorsun.

    https://twitter.com/perhapsinyo/status/1345628915704983552?s=19
    Adamın ayağını kopardı kart çıkmadı.

    https://twitter.com/EzeIBayraktar10/status/1345500660234645507?s=19
    Arda hakeme kafa atıyor kart yok

    Ardanın pozisyon kırmızı kartla alakası yok. Adam görmüyor hakemi. Öfkesini çıkarıyor ama marcaoya kırmızı verilmesi lazımdı.

    Peki madem emre kılıç kırmızıysa gökdenizin pozisyonu niye kırmızı değildi? Ya da önceki haftalarda gustavodur, ozandır, serdar azizdir bunların kırmızı kartı verilmiyorken de aynı şekilde konuşuyor muydun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.